Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αντι-Χάκετ ή επιστροφή στο plan A του καλοκαιριού;;;



Ο Χάκετ χάνει τη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη. Σε ποια θέση όμως τελικά; Στον "άσο" ή... κάπου αλλού;;; Αναλύει ο Stouk

Πρώτη συγκέντρωση της σεζόν και ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο λόγος που άλλαξε ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού και από 4άρι αποκτήθηκε ο Γκριν, απάντησε:  "Αν είχε αποκτηθεί ο Ουάιτ, δεν θα είχε έρθει ο Γκριν και θα είχε μετακινηθεί το ρόστερ κατά μία θέση".

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ότι ο Λοτζέσκι θα πήγαινε στο "2" μαζί με τον Σπανούλη και ο Παπαπέτρου στο 3 μαζί με τον Παπανικολάου.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει παίκτη, μιας και ο Ντάνιελ χάνει τη σεζόν. Μήπως όμως τελικά ο Σφαιρόπουλος αντί για "άσο" ψάξει για 4άρι, επανερχόμενος σε κάτι που έχει δουλέψει στο μυαλό του από την αρχή;

Δική μας σκέψη,αλλά ίσως έχει επαφή με την πραγματικότητα. Βέβαια, το τότε πλάνο περιελάμβανε τον Χάκετ στον άσο και τώρα όχι. Αυτό μεταφράζεται στο ότι, στην περίπτωση που υλοποιηθεί το συγκεκριμένο... όραμα του υπογράφοντα τώρα, ο Σπανούλης θα πάει μόνιμα πια στον "άσο", ο Λοτζέσκι στο 2 μαζί με τον Γκριν και ο Παπαπέτρου στο 3 μαζί με τον έτερο Παπ.

Επειδή όμως πάντα κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, επιλέγοντας αυτό το πλάνο, ο Ολυμπιακός δυναμώσει στη ρακέτα, θα γίνει πιο επιθετικός στην περιφέρεια, αλλά θα χάσει δυναμική στην άμυνα, αφού από τους 4 παίκτες (Μάντζαρης, Σπανούλης, Γκριν και Λοτζέσκι) αφοσιωμενος και... καλός στην άμυνα είναι μόνο ο Βαγγέλης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σφαιρόπουλος καλείται να κάνει κρίσιμη επιλογή παίκτη μεσούσης της σεζόν για 2η συνεχόμενη χρονιά, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, τόσο ο ίδιος όσο και οι Αγγελόπουλοι (που στο κάτω κάτω δίνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια και δεν νομίζω να θέλουν να αποδειχθεί ένας τραυματισμός λόγος για να πάει στράφι η σεζόν) και να μείνουν μακριά από επιλογές επιπέδου Τζόνσον Όντομ ή Σον Τζέιμς.

ΥΣ: Ά ρε Ντάνιελ. Θα λείψεις. Σε περιμένουμε όλοι πιο δυνατό από ποτέ και ξανά στο Λιμάνι και του χρόνου.


3 σχόλια:

  1. Ή να γίνει υπέρβαση και να πάρει για... άντι - Hackett τον Ζήση και να φέρει και power forward αμερικανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να ήρθε η στιγμή να παίξουν μαζι πι 2 κουμπαροι;;;Σαν ιδεα πάντως ειναι πολυ καλή...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Ζήσης βρε παιδιά, γιατί να τον πουλήσει η Μπάμπεργκ, πανίσχυρη οικονομικά ομάδα; Για τον Μέλι ζήτησαν ...ένα εκατομμύριο, τί λέμε τώρα; Και εννοείται ότι δεν παίρνει 4άρι ο Ολυμπιακός, άσος του έλειψε, άσο θα πάρει. Ο Γκόρντον δεν "παίζει", τουλάχιστον όχι πριν βεβαιωθεί η ομάδα ότι είναι τελείως καλά από την επέμβαση στο χέρι...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή