Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δημήτρη, να η ευκαιρία σου



Προσευχές, τάματα και κεριά έπιασαν τόπο. Ο Πρίντεζης θα λείψει 10-15 μέρες και να μια πολύ καλή ευκαιρία ο Δημήτρης Αγραβάνης να μπει και αυτός γερά στο rotation και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του coach. Γράφει ο Stouk


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον πιστεύει πολύ. Σε σημείο μάλιστα που τόσο καιρό, μέχρι να τραυματιστεί, μόιραζε το 25λεπτό που ο Πρίντεζης ήταν στον πάγκο ανάμεσα σε αυτόν και τον Παπαπέτρου.

Παρόλα αυτά, η εικόνα του ήταν, αν όχι κακή, επιεικώς μέτρια. Μέχρι που τραυματίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του Δημήτρη είχε και θετικές επιπτώσεις. Ο Παπαπέτρου πήρε περισσότερο χρόνο, έχει βρει ρυθμό  (ειδικά σε άμυνα) και η κατάσταση στη θέση 4 ξεκαθάρισε αρκετά.

Να, όμως, που ο Γιώργος Πρίντεζης θα μείνει στα pits για περίπου 15 ημέρες και ο Αγραβάνης θα πάρει τουλάχιστον 15΄ στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Αστέρα, Μπάμπερκ και Προμηθέα Πατρών. Ενδεχομένως και με Φενέρ.

Σημαντικοί αγώνες και ευκαιρία για τον μικρό να κάνει αισθητή την παρουσία του. Να ξεχάσει τα χαζά φάουλ, τις κακές άμυνες, τα ακατάσχετα και.. ακατάστατα τρίποντα και να προσφέρει αυτά που μπορεί και στις 2 πλευρές του γηπέδου.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θεωρώ δύσκολο να γυρίσει το χαρτί ξανά και να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του Σφαιρόπουλου. Αν όμως τα καταφέρει, ο Ολυμπιακός, πέρα από πολύτιμες νίκες, θα κερδίσει άλλη μια λύση γι αυτή τη δύσκολη χρονιά.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα Stouk. Ο Μήτσος πρέπει να πείσει ότι μπορεί να σταθεί σε διάρκεια και αξιόπιστα. Άλλη μια χρονιά σαν την περσινή, όπου εμφανίστηκε μόνο στα ελληνικά play off θα είναι χωρίς επιστροφή...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή