Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πληρέστερος όλων των εποχών;

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, η χρόνια ξεκινά για τα καλά (με Champions League φυσικά!) και ο Αντιδραστικός κάνει τον απολογισμό του νέου ερυθρόλευκου ρόστερ...


Ο Μαρινάκης φέτος έδειξε να μαθαίνει από τα λάθη του. Δεν πούλησε ΚΑΝΕΝΑ πρωτοκλασάτο παίχτη του! Ρομπερτο, Ομαρ, Μαζουακου ακομα κ ο Κασαμι, άπαντες έμειναν στο ρόστερ! 

Επιπλέον, επιτέλους, έριξε λεφτά! Κανονικά λεφτά! Έτσι λοιπόν δαπανώντας το ποσό ρεκόρ στα ελληνικά χρονικά των 22 εκ. Ευρώ ισχυροποίησε το θρύλο!

Το συμπέρασμα μου είναι πως το φετινό ρόστερ είναι το πιο πλήρες των τελευταίων ετών. Ρόστερ για μεγάλα πράγματα, ράστερ που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Κάτι τέτοιο, σκεφτήκαν άλλωστε κ οι 20.000 κάτοχοι διάρκειας που επίσης έσπασαν κάθε ρεκόρ!

Η άμυνα:

Ρομπερτο κ Καπινος συνθέτουν ένα τρομερό δίδυμο στα goalpost! Στα άκρα οι Ομαρ, Σαλινο, Μαζουακου και λογικά ο αρχηγός Μανιάτης, προσφέρουν σιγουριά και πολλά επιθετικά ανεβάσματα! Τέλος στο κέντρο άμυνας, ο πολύπειρος Ντα Κοστα, ήρθε να δέσει με τους παλιούς Σιοβα, Μποτια, Αυλωνιτη, Βουρο ενώ προστέθηκε και ο κορυφαίος Έλληνας στόπερ στην ηλικία του, ο Γούτας!

Το κέντρο:

Καμπιασο, Μιλιβογιεβιτς θα τραβήξουν το κουπί, Μπουχαλακης κ Κασαμι θα προσθέτουν ανάσες κ επιθετικές αρετές, ενώ μπροστά τους στην τριάδα, υπάρχουν (κρατηθείτε...) οι Τσορι, Φορτουνης και Φουστερ! Παράλληλα μην ξεγράφετε κ τον Τζανδαρη που θα δώσει την δική του μάχη για την καθιέρωση!

Τα άκρα:

Ο Ερνανι παίρνει τη φανέλα σπίτι του στα αριστερά (διεθνής πορτογάλος γαρ), ενώ δεξιά θα παλέψουν οι μαχητικοί Παρντο και Σεμπα, παίχτες και οι τρεις που εμπιστεύεται και σκίζει τα ιμάτια του ο coach Σιλβα! 
Από εκει και περά, υπάρχουν και οι Κολοβός - Γιαννιωτας που έμειναν για να παλέψουν κ θυμηθείτε με θα δικαιωθούν! 

ΥΓ: ερωτηματικό θεωρείται ο mvp της προετοιμασίας Ντουρμαζ... λογικά θα πάει προς Τουρκία.

Η επίθεση:

Ο Ιντεγιε των 6 εκ. ευρώ θα πορευτεί της επιθετικής γραμμής! Ένα φορ πολυσύνθετο, με γεμάτα βιογραφικά που μπορεί να κάνει τη διάφορα! Από πίσω του, ο πολύς... Φινμπογκασον που αν βρει ρυθμό σταματά στα 30 γκολ τη σεζόν και βεβαία ο παίχτης σήριαλ, Πουλιδο που ως διακαής πόθος της διοίκησης έμεινε για να πάρει ευκαιρίες!


Υγ: με Εσιεν, Μπερμπατοφ, Μπουανανοτε, σίγουρα υπάρχει η ελπίδα για ένα ανταγωνιστικό κ επιτέλους όμορφο πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου