Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Παντού νίκες ο Δαφνοστεφανωμένος!

Μια μέρα πριν την τραγική επέτειο για τα θύματα της Θύρας 7, τα τμήματα του ερασιτέχνη μοίρασαν νίκες επί του ΠΑΟ, ενώ η Κ20 κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Μεσημβρία. Η μόνη ενιαία και αδιαίρετη ομάδα στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, τιμά στο γήπεδο την ιστορία της και μας γεμίζει υπερηφάνεια. spanios


Πριν μια εβδομάδα το αντρικό Βόλεϊ έφερε την πρώτη κούπα της χρονιάς (το League Cup) νικώντας 1-3 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους Κλαρκ και Γιούρισιτς να εντυπωσιάζουν και τον λίμπερο μας, τον Γιώργο Στεφάνου να αναδεικνύεται MVP της Διοργάνωσης, για τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού βόλεϊ.

Σήμερα, οι γυναίκες πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟ, νικώντας με 0-3 μέσα στην Κυψέλη, κλειδώνοντας την πρωτιά της κανονικής διάρκειας, υπενθυμίζοντας στις πράσινες, ποιος είναι το φαβορί, με την πανέμορφη Ιβάνα Νέσοβιτς να βγάζει μάτια με την εμφάνιση της -και- μέσα στο γήπεδο.

Στο Πόλο, οι άνδρες, παρέσυραν ξανά τον ΠΑΟ με 16-7, ο οποίος φέτος είναι δεύτερος, στην 33η (!!) διαδοχική νίκη επί του "αιωνίου", γεγονός πρωτοφανές.
Στο Παπαστράτειο οι πολίστες του Θ.Βλάχου αν και έχαναν διαδοχικά με 0-1, 1-2 και 2-3 έσβησαν την λέξη ντέρμπι και με τα 6 γκολ του Φουντούλη, άνοιξαν κι άλλο την ψαλίδα της διαφοράς.

Ο Ολυμπιακός του Ερασιτέχνη, εκτός ότι δεν χρωστά ευρώ πλέον σε κανέναν, εκτός ότι έχει Μαρινάκη και Αγγελόπουλους στο πλευρό του, δείγμα του ότι είναι πραγματικά ΕΝΙΑΙΟΣ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, διεκδικεί και φέτος όλους τους τίτλους με αξιώσεις να πετύχει πρωτοφανές απόλυτο, σε όλα τα αθλήματα του, σε άνδρες και γυναίκες!

Οι σημερινές νίκες είναι μια απλή απόδοση τιμής στα θύματα, εκτός από αυτήν που δώσανε άπαντες στο σημερινό μνημόσυνο, που κάθε χρόνο γίνεται λιτά, με σεβασμό και εκπροσώπηση από όλους τους Ολυμπιακούς φορείς (μέχρι και ο Ερίκ Αμπιντάλ απέδωσε φόρο τιμής με ανάρτηση του στο twitter).

Ακόμα και η ομάδα της Κ20 στο ποδόσφαιρο, την στιγμή που ο κομπλεξισμός για το έμβλημα επηρεάζει ακόμα και επτάχρονα παιδάκια, κέρδισαν 0-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Μεσημβρια με γκολ του Βέργου, κάνοντας το απόλυτο για το "μεγάλο" αυτό Σάββατο, μια μέρα πριν την επέτειο της μεγάλης τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός μέσω του Ερασιτέχνη γιγαντώνεται σαν σύλλογος, σαν ζωντανός οργανισμός, σαν γεννημένος να κάνει πρωταθλητισμό και να μοιράζει χαρές παντού, ακόμα και στις αδικοχαμένες ψυχές που μας βλέπουν εκεί ψηλά.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ.

"Δάκρυσε και ο ουρανός" από το Redplanet.gr


1 σχόλιο:

  1. Παντού πραγματικά... Δεν υπάρχει στον κόσμο άλλος τέτοιος σύλλογος με πρωταγωνιστική παρουσία σε όλο το αθλητικό φάσμα, από το ποδόσφαιρο ως τον στιβο, με εξαίρεση ίσως την Barcelona...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή