Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Φαρσοκωμωδίας συνέχεια...


Ο Παναθηναϊκός απέδρασε με ... Χ από την Ξάνθη (μετά την τελευταία 4άρα, είναι μεγάλη επιτυχία η χθεσινή ισοπαλία) και στην συνέχεια εξαπέλυσε νέα επικοινωνιακή επίθεση... Και αναρωτιέμαι: ως πόσο θα συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία της "συμμαχίας" ;;; Γράφει ο Αντιδραστικός


Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μέσω των προέδρων τους και των συνεχών συναντήσεών τους, έχουν δημιουργήσει μια -δήθεν- συμμαχία, πρωτοφανής στα ποδοσφαιρικά χρονικά, με την οποία προσπαθούν -δήθεν- να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι προσπάθειες τους, είναι μέσω συνεχών ανακοινώσεων, μέσω των Μ.Μ.Ε (fb και tweeter) και μέσω καταγγελιών οι οποίες γίνονται και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μόνο μέσω του ΣΚΑΪ (τυχαίο αυτό;).

Στην πραγματικότητα, οι "3 ιεράρχες" του ελληνικού ποδοσφαίρου κοροϊδεύουν τον κόσμο και κυρίως τους οπαδούς των ίδιων των ομάδων τους. ΠΑΟ-ΑΕΚ κ ΠΑΟΚ δεν προσπαθούν να λύσουν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να λύσουν κανένα πρόβλημα. Απλά στην "εποχή της επικοινωνίας" στην οποία ζούμε, θεωρούν πως μπορούν να επωφεληθούν και να βγουν κερδισμένοι, μέσω του τύπου, των ΜΜΕ και της δημοσιότητας! Κομματάκι από την πίτα θέλουν. Αποφάγια. Μιλούν για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ίσως οι ίδιοι να έχουν σχηματίσει μια τέτοια. 

Η συμμαχία τους έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό. Διοικητικά, οργανωτικά, το κυριότερο αγωνιστικά αλλά και σε θέμα δυναμικής, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει πάρα πολύ. Και επειδή στο ένας με έναν με τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να τα βάλουν, επιχειρούν να παίξουν ΑΝΙΣΑ 3 vs 1. Αλλά και πάλι χαμένοι βγαίνουν! Για αυτό και συνεχίζουν ακόμα πιο λυσσαλέα αυτή την φαρσοκωμωδία. 

Διαφωνεί κανείς ότι στόχος της συμμαχίας, είναι αποκλειστικά και μόνο ο Ολυμπιακός; Ποιος ο λόγος να γίνει αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός; Επειδή κέρδισε με 1-3 στην Ξάνθη; Ενώ οι σύμμαχοι μάζεψαν τεσσάρες; Δηλαδή για να είναι καθαρό το ελληνικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να χάσει και ο Ολυμπιακός;;;

Αυτά τα πράγματα, κύριοι, είναι απλά για γέλια. Σαν νοήμων, μορφωμένος και σοβαρός άνθρωπος που θεωρώ εαυτόν, αυτό έχω μόνο να πω. Γελάω. Οι σύμμαχοι προφανώς έχουν σαν target group υποστηριχτών τους, μόνο πρόβατα και κατευθυνόμενους-αδαείς-αμόρφωτους-χωρίς κρίση, φιλάθλους. (*κάτι αντίστοιχο με τους ψηφοφόρους των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή, να κάνω και ένα πολιτικό σχόλιο)

Υγ: σαν νοήμων, μορφωμένος και σοβαρός άνθρωπος, προφανώς και θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:


  • Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους επενδυτές και την οικονομική τους δυνατότητα. Τα λεφτά λοιπόν είναι το πρώτο πρόβλημα. Οι έλληνες επενδυτές μπαίνουν στο ποδόσφαιρο για ξεπλύματα χρημάτων, για προσωπική δημοσιότητα και όχι για να κάνουν έργο.
  • Παράλληλα οι ΠΑΕ (ανώνυμες εταιρίες είναι!!) δεν έχουν επαρκές επιστημονικά, προσωπικό. Για αυτό και η λειτουργία τους δεν είναι καθόλου σωστή και ενδεδειγμένη. Άνθρωποι με γνώσεις λειτουργίας μιας Α.Ε, με γνώσεις marketing, management, με γνώσεις οικονομικών πρέπει να απαρτίζουν τις ΠΑΕ και όχι καρεκλοκένταυροι ποδοσφαιράνθρωποι (πχ πρώην ποδοσφαιριστές θα έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό τμήμα και όχι με το διοικητικό).
  • Τέλος σαφώς και οι ιθύνοντες των οργάνων (πχ ΕΠΟ, ΚΕΔ κτλ) -οι οποίοι βέβαια είναι ψηφισμένοι!- είναι ανίκανοι αποδεδειγμένα! Δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αυτό δεν διαπραγματεύεται! Οπότε εκεί (πρώτα!) χρειάζονται αλλαγές, γιατί ως γνωστόν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...
  • Σας κάλυψα;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου