Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Bet Saturday: Ζόρικο κουπόνι με καλές αμοιβές

Καλημέρα, καλησπέρα σε όλους τους philosophers. Σήμερα το κουπόνι είναι δελεαστικό και μπορεί να μας πληρώσει. Διαβάστε τις προβλέψεις μου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. spanios


Ξεκινάμε από την Ελλάδα και την Superleague..
Ο Πανιώνιος στην έδρα του και ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως ο Πανθρακικός που δεν κλείνεται, ξέρει τον τρόπο να νικά. Και ειδικά μια ομάδα συστημική τέτοια ματς θα τα παίρνει, όπως και αν σας ακούγεται αυτό. Στο 1,80 ο άσσος.
Συνεχίζουμε με τους δυο... Αστέρες. Την Καλλονή που έχει πολλούς πρώην (Χουάνμα, Τσιαμπούρη, Ναβάρο) και την Τρίπολη που μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, μπορεί άνετα να αφοσιωθεί στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων. Στο 2,50 το διπλό για τους Αρκάδες και θα εμπιστευθούμε την ποιότητα τους.
Στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός φυσικά ο άσσος του 1,30 είναι αστείος, απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη και στιβαρή. 
Θα παίξουμε Χ ημίχρονο λοιπόν στο 2,30..

Ανά την Ευρώπη, ο άσσος της Σάλκε καλοπληρώνει στο 2,00 απέναντι στο Αννόβερο. Οι Βασιλικοί Μπλε κυνηγούν το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είναι καλοπλασαρισμένοι φέτος, μας κάνει κλικ η απόδοση του άσσου.

Η Μπολόνια που την προηγούμενη εβδομάδα μας πλήρωσε, είναι ο επόμενος άσσος μας.
Στο 1,80 απέναντι στην Πεσκάρα, διαδικτυακά τον αγοράζουμε και μέχρι 2,00.

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας και την επιστροφή του Λάμπαρντ στο Στάμφορντ Μπριτζ θα πάμε αντίθετα από την λογική.
Τσέλσι vs Μάντσεστερ Σίτυ και το διπλό dnb πληρώνει 2,50.
Το Χ ημίχρονο στο ματς αυτό πληρώνει 2,25 ενώ το Χ τελικό, πληρώνει 3,40!

Πολύ προσοχή και στο live!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου