Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Κομάντο στο... άντρο!


Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στο "άντρο" για το ντέρμπι της Vasilakopoulos League, με σκοπό να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και momentum, των τελευταίων ημερών!
Οι ερυθρόλευκοι για να έχουν τύχη επιβάλλεται να φορέσουν την ενδυμασία "κομάντο" και να μπουν στο παρκέ για να παίξουν "ξύλο"...
Ο Αντιδραστικός προλογίζει το αιώνιο ματς της Κυριακής...


Μέσα σε 10 μέρες δεύτερο αιώνιο ντέρμπι. Μετά το ματς της Euroleague, ακολουθεί το αυριανό για την Vasilakopoulos League! Το βαρύ και ασήκωτο ερυθρόλευκο πρόγραμμα καλά κρατεί, αλλά το αρνητικό σερί της ομάδας πρέπει να σταματήσει. Ένα ενδεχόμενο διπλό στο αυτό-ανακυρησώμενο "άντρο της αλητείας", θα αποτελέσει φάρμακο στις πληγές και την ψυχολογία του Θρύλου και ιδανική ευκαιρία για RESTART.

Βέβαια για να έρθει το διπλό αυτό, θα χρειαστούν πολλά. Η αποστολή της ομάδας μας είναι δύσκολη, για ένα σωρό λόγους. Διαιτησία (με τον απίστευτο Αναστόπουλο ξανά στην τριάδα!), ατμόσφαιρα γηπέδου, ντου σε αποδυτήρια, καφρίλα. Οι καταστάσεις στο γήπεδο αυτό είναι ζόρικες. Για να έχει τύχη λοιπόν ο Θρύλος πρέπει να αφήσει τον μέχρι στιγμής soft μανδύα του και να φορέσει την στολή ΚΟΜΑΝΤΟ. Μια στολή που στο παρελθόν έχουμε δει πολλάκις από τους Πειραιώτες και επιβάλλεται να την ξαναδούμε και αύριο.

Δεν είναι όμως μόνο η ατμόσφαιρα, για την οποία κρίνεται απαραίτητη για τον Θρύλο μια σκληρή εμφάνιση. Το βασικότερο είναι πως το "μπασκετικό ξύλο", είναι το μοναδικό προσόν της ομάδας του Πασκουάλ. Με το ξύλο κέρδισε ο ΠΑΟ και στην Euroleague. Με το ξύλο γύρισε το ματς. Οπότε με το ξύλο θα επιδιώξει ξανά να κερδίσει. Ειδικά τώρα που θα υπάρχει και δεδομένη ανοχή σε αυτό από την διαιτησία. Άρα οι ερυθρόλευκοι πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να απαντήσουν!

Τέλος το soft παιχνίδι. Ήρθε η ώρα για σκληράδα, αγριάδα, σωματική επαφή. Ο Ολυμπιακός έχει παίχτες σκληρούς και αθλητικούς. Απλά πρέπει να το βγάλουν αυτό στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει το RESTART και το πιο βασικό στοιχείο που λείπει από το παιχνίδι του, γενικά, είναι το μάτι που γυαλίζει. Αρχής γενομένης από αύριο, αυτό το μάτι, πρέπει να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους.

Πρώτα ψυχικά λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίχτες του Μπλατ και ύστερα τακτικά. Τακτικά άλλωστε, με τον Μπλατ στον πάγκο, η άκρη θα βρεθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό! Ο άνθρωπος είναι γκουρού. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Θα δει λοιπόν τι πήγε λάθος προ ολίγων ημερών στο ίδιο γήπεδο (στο β' μέρος) και θα το διορθώσει. Είμαι αισιόδοξος πως οι απανωτές ήττες θα δουλευτούν και αξιοποιηθούν όπως πρέπει! Ο χρόνος άλλωστε μετράει ΥΠΕΡ των ερυθρολεύκων..!!!

*Τον Σπανούλη και τον Γκος, τους περιμένουν στην γωνία. Ξανά θα τους ριμάξουν στην επαφή. Αυτή τη φορά πρέπει να τα βγάλουν πέρα. Ευτυχώς θα υπάρχει και ο Στρέλνιεκς αλλά και ο Μάντζαρης στο rotation στα guard. Θα δούμε έχω την αίσθηση, πολλά σχήματα με δύο guard αύριο...

**Έχει καιρό ο Μιλουτίνοφ να παίξει παραπάνω από 5'... στο ΟΑΚΑ για την Basket League... Να δούμε αύριο...

***Παπαπέτρου-Αναστόπουλος. Ξανά συναντιούνται μετά τα δαγκώματα μπάλας... Αυτή τη φορά στο ίδιο στρατόπεδο...

****Εκ των πραγμάτων, πολύ Βεζένκοφ περιμένω αύριο. Ο Πριντ δεν είναι ρομπότ... Γιατί όχι και Τίμα στο "4"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου