Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Bet Philosopher: Προβλέψεις από Superleague και δυάδα από Ευρώπη

Η πρεμιέρα της Superleague έγινε χθες και όσο και αν έχουμε πάθει αποστροφή από το προϊόν μας, θα συνεχίσουμε να το αγαπάμε και να το στηρίζουμε. 
Ο Bet Philosopher κάνει την αρχή στις φετινές προβλέψεις με τα τέσσερα ματς της πρώτης αγωνιστικής και δίνει επίσης και δυο προτάσεις από το υπόλοιπο κουπόνι..

Καλή αρχή λοιπόν. 

Η επιστροφή της ΑΕΚ, του Ηρακλή, η οργάνωση και η φρεσκάδα του ΠΑΟΚ, οι ενισχυμένοι αιώνιοι και οι σταθερές αξίες του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου μας κάνει να πιστεύουμε ότι ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο..

Οι πρεμιέρες είναι πάντα επικίνδυνες, οπότε ας ποντάρουμε λίγα λεφτά και ας κάνουμε focus στην ευχαρίστηση του παιχνιδιού.
Επειδή όμως στοίχημα χωρίς κέρδος είναι γυναίκα χωρίς... στήθος, ας προσπαθήσουμε να αναγνώσουμε τις καλές ευκαιρίες από τα σημερινά τέσσερα ματς.

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ, 19:15 

Ο ΠΑΟΚ του Άρνεσεν και του Τούντορ μοιράζει χαμόγελα και αισιοδοξία, αν και στις πρεμιέρες δυσκολεύεται πάντα.
Ο άσος που έχει πέσει στο 1,57 δεν εμπνέει σιγουριά, οπότε θα ψάξουμε στα υπόλοιπα σετ των αποδόσεων.
Το over αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο 2,08 και αυτομάτως είναι η επιλογή μας, αφού βλέπουμε ακόμα και στο g/g στο 2,12, αλλά θα καταλήξουμε στο over.
Ο ΠΑΟΚ είναι με τα.. δυο πόδια στους ομίλους του Europa, οπότε σήμερα δεν θα κάνει εκπτώσεις σε φρεσκάδα και πάθος.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 19:15 

Δυο ομάδες που ξεκινούν με φόντο και προοπτική να τερματίσουν στην οκτάδα.
Μια σημαντική διαφορά είναι πως η Βέροια του Βρύζα και του Γ.Χ Γεωργιάδη (ο Γ.Σ. τι να κάνει άραγε;) είναι μια νέα ομάδα, ενώ ο ΠΑΣ έχει κρατήσει κορμό και προπονητή.
Θα ρισκάρουμε το διπλό draw no bet των "Παγουράδων" στο 2,25, ενώ γλυκοκοιτάμε και ένα περίεργο "ειδικό" , το να "σκοράρουν και οι δυο ομάδες και νικητής ο ΠΑΣ" στο 6,75 (!) , δηλαδή ένα σκορ στο 1-2.
Κρατάμε το "διπλό dnb" στο 2,25.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, 19:15

Τι παίζουμε εδώ; Αν σας αρκούν οι προτάσεις στο σύνολο, αφήστε εκτός αυτό το ματς.
Ο Ατρόμητος είναι κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια με την Φενέρ, ο Λεβαδειακός μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν στην Football League, οπότε περίεργο και ύπουλο ματς, με τα ψίχουλα του άσου, να τα αφήνουμε στην άκρη.
Θα παίξουμε 2-3 γκολ στο 1,97.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 21:30

Προφανώς και δεν συζητάμε για τελικό αποτέλεσμα, αλλά θα ψάξουμε για ειδικό ποντάρισμα.
Over 1,5 στο ημίχρονο, πληρώνει στο 2,08 και το κρατάμε. με την λογική ότι ο Ολυμπιακός στο γεμάτο "Καραϊσκάκη" θα μπει δυνατά και όλοι θα θελήσουν να αποδείξουν, από τους παίκτες μέχρι τον προπονητή.
Το over 10,5 στα κόρνερ, το αγαπημένο μου περσινό bet στο Καραϊσκάκη, που πέρασε σε ποσοστό άνω του 70%, αμοίβει 2,30.
Fun bet, θα μπορούσε να απασχολήσει, να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι ο Πάρντο στο 6,00, ενώ και μια μαντεψιά στο σκορ, 3-0 στο 5,85, 4-0 στο 8,00, επαναλαμβάνω για fun bet.
Ποντάρουμε στο over 1,5 στο ημίχρονο.

Μια ματιά στο υπόλοιπο κουπόνι

Να δούμε και μια δυάδα, για όσους δεν επιθυμούν την ανισόρροπη ελληνική λίγκα.
Η πληγωμένη Γκλάντμπαχ - η πιο αποτελεσματική ομάδα της Bundesliga μέσα στο 2015- και μετά την "τεσσάρα" της πρεμιέρας από την "τουρμποκίνητη" Ντόρτμουντ, υποδέχεται την Μάιντς.
Στο 1,75 ο άσος, ο οποίος αν αγοραστεί στο live γύρω στο 2,00, είναι σημείο που αξίζει την προσοχή μας.
Νωρίς νωρίς, στις 15:00, όπου πάντα επιθυμούμε να μπούμε καλά, η Λιλ υποδέχεται την Μπορντό που είχε και έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ο άσος των "Λιλουά" στο 2,20 είναι ένα καλό point.

Καλό μεσημέρι σε όλους και κουράγιο σε όσους αύριο, ξεκινούν δουλειά..

Για τους λάτρεις του west coast rap ακούστε και το υπέροχο κομμάτι του Ice Cube - Gangta Rap Made me do it



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου