Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Black (out) Friday!!


Ο #ζιο_7 καταγράφει το πως οι ερυθρόλευκοι έχασαν ένα παιχνίδι που χαν βάλει τις βάσεις για νίκη στο πρώτο ημίχρονο κ το ολικό black out του δεύτερου ημιχρόνου...

          
Μπορει η συγκεκριμενη μερα να απεχει γυρω στις 2 εβδομαδες ακομη ομως ο Ολυμπιακος την εζησε στο πετσι του χθες το βραδυ στο ΟΑΚΑ. Και ηταν οντως..black. Οχι λογω της ηττας-μονο- αλλα κυριως με τον τροπο που αυτη ηρθε. Οι παικτες του κοουτς Μπλατ μπηκαν στον αγωνα με σαφης προσανατολισμους σε αμυνα κι επιθεση και οτι ειχαν σχεδιασει πριν τον αγωνα εβγαινε κ στο παρκε.

Ο Ολυμπιακος επαιρνε οτι του εδινε ο Παναθηναικος κ το αξιοποιουσε πληρως. Με καθαρο μυαλο και διαβασμα καθε φασης οι ερυθρολευκοι σιγα σιγα εχτισαν μια διαφορα ακομη και 9 ποντων. Με τον Τιμα να βρισκει ρυθμο μετα το πρωτο ευστοχο τριποντο και να κανει 4/4 τρ. μεχρι την αναπαυλα η διαφορα θα μπορουσε να ειναι και μεγαλυτερη αλλα ο Παναθηναικος με ενα μικρο σερι καταφερε να μαζεψει λιγο τη διαφορα και το σκορ στο ημιχρονο να ειναι 41-48. Σε εκεινο το σημειο οι ασιστ ηταν 2-13 υπερ των κοκκινων κι επισης σουταραν και με 50% στα τριποντα (6/12). Ολα εδειχναν να πηγαινουν περιφημα για τον Ολυμπιακο.

Αμ δε..η εικονα του ματς αλλαξε αρδην απ την αρχη της 3ης περιοδου. Ο Παναθηναικος μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια και με μεγαλη πιεση πανω στη μπαλα αλλα και "ξυλο" σε καθε φαση χαλασε γρηγορα το μυαλο του Ολυμπιακου που χωρις συγκεντρωση πηγαινε σε βεβιασμενες επιλογες στην επιθεση. Μαλιστα το σημειο κλειδι σε αυτο το σημειο ηταν η χρησιμοποιηση του Θαναση σε ρολο καμικαζι ουσιαστικα απ τον Τσαβι Πασκουαλ μια κινηση που οχι μονο εκοψε τη δημιουργια του Σπανουλη αλλα του εδωσε πολλα και στην επιθεση. Και απ τη στιγμη που οι ερυθρολευκοι δεν πηραν τιποτα ουτε απ τον Γκος η πλαστιγγα εγειρε για τα καλα στους πρασινους.     
                                             
Εν κατακλειδι ο Ολυμπιακος δεν μπηκε ποτε στο 2ο ημιχρονο και με το μπασκετικο ξυλο που αρχισε να παιζει ο Παναθηναικος οι ερυθρολευκοι εχασαν τον προσανατολισμο τους και στις δυο πλευρες του γηπεδου εδωσαν πολλες δευτερες και τριτες επιθεσεις απο χαμενα ριμπαουντ, στην επιθεση δεν επαιξαν βαση πλανου και οπως εχει ειπωθει κι αλλες φορες με τρεις μονο παικτες (Πριντεζης Τιμα Μιλουτινοφ) στο ΟΑΚΑ δεν κερδιζεις. Σιγουρα ακομα ειμαστε πολυ νωρις στη σεζον ο Ολυμπιακος εχει βγαλει ενα πολυ απαιτητικο προγραμμα και βρισκεται στο 3-3 που δεν ειναι κακο αλλα αν θελει να χει βλεψεις για καλο πλασαρισμα το ματς με τη Φενερ ειναι κομβικο, αν και ξαναλεω οτι ακομη ειμαστε στην αρχη.

Υ.Γ: Δεν θυμαμαι αλλη φορα προπονητη του Ολυμπιακου να παραδεχεται το "λαθος" του με τον Μαντζαρη αμεσως μετα τη ληξη ενος παιχνιδιου.

Υ.Γ2: Στηριξη σε αυτη την ομαδα μεχρι τελους..νεα ομαδα με νεο προπονητη και νεα φιλοσοφια. Αλλωστε ας μη ξεχναμε το τι μας εχει προσφερει κατα το παρελθον.

Υ.Γ3: Ο Παο πηρε 31 ποντους απ τον ασσο και το δυαρι του κι ο Ολυμπιακος μολις 4...end of story.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου