Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Γιατί δε λέτε την αλήθεια;;;;;




Για αυτή την άθλια εικόνα της ομάδας, υπάρχει εμφανές σχέδιο από κάποιους (bloggers, δημοσιογραφάρες και λοιπούς) όλες οι ευθύνες να πέσουν στον Μπέντο, ξεχνώντας από που άρχισε το κακό. Όμως, άλλος, είναι ο "δράκος" του "παραμυθιού" τους.Γράφει ο Stouk


Αυτή τη στιγμή συντελείται η πλήρης αποδόμιση ενός υγιούς και πλήρους μοντέλου. Μιας ομάδας, που είχε ταυτότητα και σταθερή πορεία (για τα δεδομένα της ειδικά) στην Ευρώπη, που στην Ελλάδα έπαιζε όμορφο ή τουλάχιστον ανεκτό στο μάτι ποδόσφαιρο.

Εδώ λοιπόν και 2 καλοκαίρια όλο αυτό το όραμα που είχε ξεκινήσει να... αγχοφαίνεται έχει πεταχθεί στα σκουπίδια. Όλοι οι καλοί Έλληνες πωλήθηκαν (και πωλούνται), οι ξένοι που ήρθαν (και έρχονται) είναι στην καλύτερη αμφιβόλου ποιότητας και στη χειρότερη ακατάλληλοι για την ιστορία του Ολυμπιακού.

Οι προπονητές; Επιλογές του ποδαριού (Βίκτορ, Μπέντο) ή, όπως στην περίπτωση Σίλβα, λάθος και καθυστερημένες αντιδράσεις.

Συνεπώς, κανείς δεν λέει όχι ότι ο Μπέντο έχει τρομερές ευθύνες (πια) για ό, τι συμβαίνει (πάγωμα παικτών ιστορικής και πρακτικής σημασίας όπως ο Τσόρι), μιας και πέρασε η περίοδος χάριτος (και μάλιστα ανώδυνα, αφού τα "ντέρμπι" κερδήθηκαν άνετα και ήρθαν κάποια safe αποτελέσματα στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Ούτε μια πινελιά, ούτε μια βελτίωση. Το μόνο καλό είναι ότι βλέπουμε επιτέλους νέους και Έλληνες παίκτες να έχουν ρόλο, αλλά (κακά τα ψέματα) αυτό πιο πολύ αναγκαστικά γίνεται παρά κατ΄ ουσία...

Μισό λεπτό όμως. Ποιος δεν έκανε 3-4 (όχι 10!3-4!) μεταγραφές ουσίας από την άνοιξη κιόλας (Playoff δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός, μην ξεχνιόμαστε) για να έρθει σβηστή η πρόκριση στους ομίλους του Champions League; Ποιος έφερε έναν μαθητευόμενο μάγο αντί για προπονητή (Βίκτορ) μόλις ξαφνικά χαιρέτησε ο Σίλβα; Ποιος έδωσε συμβόλαια σε τυχαίους παίκτες όπως ο Φιγκέιρας, ο Ντα Κόστα κλπ; Ποιος αφήνει την ομάδα με τον Μποτία (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αρχηγό; Θυμάστε ποιοι ήταν αρχηγοί παλιά; Ε, δείτε και συγκρίνεται...

Η απάντηση είναι γνωστή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τη λέει κανείς. Φόβος; Γλείψιμο; Αδιαφορία; Όλα μαζί;;;;;; Ακούμε και διαβάζουμε κραξίματα σε παίκτες, προπονητή και οποιονδήποτε άλλον, εκτός από αυτόν που τους έφερε και επέλεξε να τους πληρώνει.

Και έχεις και τους απέναντι, οι οποίοι αντί να πιέσουν λίγο βαθμολογικά και να νιώσουμε την ανάσα τους, μπας και τρίξει λίγο η διαφαινόμενη εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος. χάνουν βαθμό ή βαθμούς από Πλατανιάδες και Παναιτωλικούς.

Κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να έχει στόχους που οι άλλοι επί του παρόντος ούτε στα όνειρά τους δε θα μπορούσαν να δουν, αλλά δυστυχώς το πράγμα όλο και χειροτερεύει.

Θα έχει "πλάκα" να δούμε πόσος κόσμος θα πάει στη φιέστα φέτος. Θα έχει ακόμα περισσότερη "πλάκα", αν επαναληφθούν φαινόμενα όπως αποκλεισμός από την Οσμάνλισπορ ή ένας χαμένος περσινός τελικός, όπως πέρυσι με την ΑΕΚ. που πάλι πήγε αυτή η οικτρή αποτυχία να καλυφθεί δήθεν από το διάστημα της διακοπής.

Και μέχρι τότε, ας απολαύσουμε το ρεσιτάλ αντικειμενικής και εμπεριστατωμένης δημοσιογραφίας ή "δημοσιογραφίας" που προσφέρουν αρκετοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου