Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ας δούμε (πρώτα) τα θετικά


Μπορεί κανείς να βρει αισιόδοξα σημάδια σε ένα «σβηστό» 3-0 με αντίπαλο μια μέτρια ομάδα; Η απάντηση είναι «ναι». Stouk


1. Η φιλοσοφία του Σίλβα



Μετά τη… δημιουργική ασάφεια του Περέιρα, βλέπουμε κάτι κανονικό να επιχειρείται στο χορτάρι. Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά είναι ξεκάθαρο. Ασφυκτική πίεση με το που χαθεί η μπάλα, συνεχής κίνηση και γρήγορο passing game. Αν μη τι άλλο είναι ελκυστικό.

2. Ο Φορτούνης


Παίρνει τις ευκαιρίες του και εντυπωσιάζει. Τόσο απλά. Ο νεαρός χαφ κάνει πολλούς Έλληνες (συμ)παίκτες να δουν και να καταλάβουν τι κάνουν λάθος και δεν παίζουν στον Ολυμπιακό.

3. Ο Ρομπέρτο



Μπορεί να βλέπει όλο το ματς ως θεατής, αλλά αν χρειαστεί βάζει το χεράκι του. Το έκανε και χθες, διορθώνοντας το "τσαφ" του Σιόβα. Ο Ισπανός θα είναι εχέγγυο, για μια ακόμη χρονιά, της σταθερότητας κάτω από τα δοκάρια. Κομβικής σημασίας η μη αποχώρησή του. Θα το διαπιστώσουμε καλύτερα στα ευρωπαϊκά ματς.

4. Ο Μπουχαλάκης



Να άλλη μια περίπτωση, που επιβεβαιώνει τόσο ότι ο Σίλβα είναι δίκαιος, όσο και ότι ο Κρητικός πιτσιρικάς έχει μέλλον μπροστά του στο λιμάνι. Όσο τον εμπιστεύεται ο προπονητής, τόσο παίρνει τα πάνω του.


5. Ο κόσμος



Μπορεί το «Γ. Καραϊσκάκης» να μην γέμισε, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από τις «κόκκινες» εφημερίδες (αυτά για να βλέπουν μερικοί τι αγοράζουν), αλλά ο κόσμος ήταν θερμός και φαίνεται να αντιμετωπίζει την ομάδα με αισιοδοξία. Χειροκρότησε, είχε όρεξη και αποφεύχθηκαν οι κάθε είδους μουρμούρες.

Γενικότερα, είδαμε μια ομάδα που ενδεχομένως σε 1 μήνα να έχει 3 με 4 καινούρια πρόσωπα. Συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Οκ, η γκρίνια για τις καθυστερήσεις είναι σωστή, αλλά ας αρχίσουμε τη σεζόν με αισιοδοξία. Μακάρι να δικαιωθεί η υπομονή μας…

ΥΣ: Ο Κόστα, αν και ήταν θετικός, δεν μπορεί να κριθεί με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Έχουν δει τα ματάκια μας πολλά, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση θα περιμένουμε τα πιο δυνατά τεστ για να τον τσεκάρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου