Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Bet Philosopher: Με Ηρακλή και ΠΑΟΚ

Το σημερινό κουπόνι της Superleague είναι πλουσιότερο. Χθες σας δώσαμε 2/3 και σήμερα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ο Bet Philosopher αναλύει, στηρίζοντας τις επιλογές του σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ.


ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , 19:15

Ξεσηκωμός στο Καυτανζόγλειο για την επιστροφή του Ηρακλή στη Superleague. Παίκτες και κόσμος που θα γεμίσει την ιστορική έδρα του Γηραιού είναι μια γροθιά και το 1,75 που πληρώνει ο άσος είναι αποδεκτός, ειδικά στο Live σίγουρα θα μπορέσουμε να τον αγοράσουμε σε μεγαλύτερες τιμές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ , 19:15

Ο αγώνας που κάλιστα θα άφηνα εκτός "κορνίζας", με την έννοια ότι ο άσος του 1,55 δεν έχει καμία αξία, από την στιγμή που ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα.
Το Χ ημίχρονο στο 2,20 είναι μια καλή και "λογική" επιλογή, ενώ θα κυνηγήσουμε και εδώ την νίκη του Αστέρα στο live και αν έχει πλησιάσει το 2,00.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ , 19:15

Η Καλλονή θα φάει τα σκάγια του ντροπιαστικού αποκλεισμού από την Καμπάλα και την συνέχεια που βρίσκει τους οπαδούς να είναι έτοιμοι να εκραγούν.
Φυσικά ο άσος δεν υπάρχει πουθενά, οπότε θα "αγοράσουμε" το over στο 1,75 την στιγμή που η άμυνα του ΠΑΟ παραπαίει, ενώ η επίθεση θα πρέπει να ευχαριστήσει τον λιγοστό -λογικά- κόσμο που θα πάει στην Λεωφόρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ , 21:30

Οι Ζωσιμάδες παραδοσιακά δυσκολεύουν τον ΠΑΟΚ, αλλά στο παρασκήνιο των μεταγραφών Χαρίση & Κοροβέση και την στιγμή που στην Ελλάδα θα βλέπουμε πάντα "Θεωρίες Συνομωσία" θα ποντάρουμε στο διπλό του ΠΑΟΚ. Έπίσης δεύτερη σερί απώλεια για τον Δικέφαλο (μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Ξάνθη) δεν είναι αποδεκτή για μια ομάδα που χτίστηκε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Οπότε το 2,20 μας κάνει κλικ.

Συνοψίζω:

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1 στο 1,75
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  Χ ΗΜΙΧ στο 2,20
ΠΑΟ - ΚΑΛΛΟΝΗ  OVER στο 1,75
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  2 στο 2,20

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 14,82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου