Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2: Ευτυχώς που υπήρξε η κοπέλα της φωτογραφίας

Ευτυχώς που η ωραιοτάτη δεσποινίδα κόσμησε το ΟΑΚΑ με την παρουσία της γιατί ο Ολυμπιακός του Φορτούνη που πάλευε σχεδόν μόνος, κέρδισε με δυο κόντρες γκολ που αποδεικνύουν ότι ο Θεός έπαιξε διπλό στο live.. spanios


Πέραν του χιουμοριστικού προλόγου, οι πλάκες πάντα ελοχεύουν αλήθειες.
Ο Ολυμπιακός προφανώς έχει πίστωση χρόνου μιας και για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι (!) διαλύεται και φτιάχνεται από την αρχή!
Οπότε στο να κράξουμε τον... Τζίμι ή τον Μάρκο Σίλβα που προσπαθεί μέσα σε ένα μήνα να περάσει την φιλοσοφία του, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Η φιλοσοφία του στο κάτω κάτω είναι εμφανής.
Καλό passing game, παίκτες που κινούνται, άκρα που πλαγιοκοπούν, προσπάθειες για γκολ και καμία ουσιαστική απειλή στα μετόπισθεν.

Το θέμα είναι πως θα το παίξει αυτό.

Με τον Χάρα; Θα κατέβει στα άκρα με Πάρντο και Τζίμι, όταν την φανέλα αυτή φόραγαν κάποτε ο Τζόλε, ο Γκαλέτι ή ακόμα και ο Κάμπελ;
Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι παρατηρώ κατάφορη αδικία προς τον Ντοσεβί, ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος και ουσιαστικός χαφ, σε αυτό το ρόστερ.
Υπάρχει η έλλειψη ενός παίκτη που ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο για να τον δει, κάτι το οποίο είχε ανέκαθεν ο Ολυμπιακός, παίκτες franchise, όπως λένε και στο NBA..
Αυτός είναι ο Φορτούνης που είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα, ντριμπλάρει, κοιτάει εμπρός όταν όλη η ομάδα κάνει πάσες προς τα πίσω σε εκνευριστικό βαθμό, σουτάρει, σκοράρει και προσφέρει θέαμα.
Ο Ολυμπιακός παίζει μπαρμπούτι, αν δεν του βγουν οι ακραίοι που είναι όλοι νεόφερτοι και από ομάδες μικρότερων στόχων, θα έχει πρόβλημα.

Η έλλειψη κινητικού φορ, θα κοστίσει επίσης. 
Η ομάδα ήθελε γρήγορο φορ, στυλ Μιραλάς, για αυτό το ποδόσφαιρο που οραματίζεται ο Σίλβα.

Ο Φίνμπο προέρχεται από τραυματισμούς και απραξία, ο Χάρα ΔΕΝ είναι για υψηλό επίπεδο, ο Πουλίδο μοιάζει να μην υπολογίζεται.

Ο Καμπιάσο φυσικά και έδειξε δείγμα της τεράστιας κλάσης του, οργανώνοντας παιχνίδι και μοιράζοντας με την μία, ενώ οι Φορτούνης, ο ψυχωμένος Τσόρι που πέρασε αλλαγή και ο Ντοσεβί, πάλεψαν μέχρι τέλους, όπου έκαναν την εμφάνιση τους οι υπέργειες δυνάμης, με ένα γκολ blooper ατο 89' και άλλο ένα τυχερό από κόντρα στο σουτ του Φορτούνη στο 91', για να κερδίσει ο Ολυμπιακός μια ομάδα που πριν 15 μέρες φτιαχνόταν για την Football League.

Δεν πειράζει ας μην γινόμαστε υπερβολικοί, μπορεί να χάσαμε το τελευταίο σαββατιάτικο απόγευμα του καλοκαιριού, αλλά ας κάνουμε υπομονή και ας σταυρώσουμε τα δάκτυλα μας για... προσθήκες της τελευταίας στιγμής..






1 σχόλιο: