Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

1.000 φορές Αγγελόπουλοι


Ο Ολυμπιακός γνώρισε άλλη μία παρασκηνιακή ήττα και υπάρχουν πολλοί που ζητούν την εφαρμογή άλλων… «μεθόδων» για να νικηθεί το πράσινο μπασκετικό κατεστημένο του εφευρέτη και του Βασιλακόπουλου. Κι όμως, προσωπικά προτιμώ να έχω το κεφάλι ψηλά, παρά να χειροκροτώ (εμμέσως ή φάτσα φόρα) τον υπόκοσμο.


Προτιμώ ο Ολυμπιακός να παίρνει Ευρωπαϊκό και να κατηγορείται από τα γνωστά ΜΜΕ για… ντόπες, που ποτέ δεν αποδείχθηκαν, ούτε μετά από τα 1000 περίπου test που υποβλήθηκαν οι παίκτες. Και ας χάνω το πρωτάθλημα.

Προτιμώ ο Ολυμπιακός να παίρνει το πρωτάθλημα στα ίσια και όχι με αηδιαστικά σπρωξίματα, με βήματα-φάουλ-αγκωνιές-πατήματα γραμμής-φτυσιές, που δεν τα βλέπει κανείς.

Προτιμώ να έχω προέδρους δίκαιους και… στον κόσμο τους (όπως τους πολλοί τους κατηγορούν) παρά ανθρώπους που είναι αρχηγοί υπόγειων καταστάσεων τις οποίες να επιδεικνύουν και να το υπερηφανεύονται και από πάνω!!!

Προτιμώ, αν υπάρχουν επεισόδια, να διακόπτονται οι αγώνες στο ΣΕΦ, να τιμωρείται η ομάδα με -2 και όχι να κάνουν όλοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως στο ΟΑΚΑ.

Ναι. Και ας έχει ο Ολυμπιακός μόνο (!!!!!) 3 ευρωπαϊκούς τίτλους και όχι 6. Και ας έχει 10 πρωταθλήματα και όχι 34.

Είναι ο λόγος που αγάπησα τον Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων πιο πολύ από κάθε άλλο τμήμα του συλλόγου.

Είναι ο λόγος που, παρ όλη την αγάπη μου για ο,τιδήποτε Ολυμπιακό, βλέπω πια με αποστροφή τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό να πατάει επί πτωμάτων για να κερδίσει πράγματα, ενώ μπορεί να το κάνει απλά και μόνο με τη φυσική και αγωνιστική του δύναμη. Ή τον ερασιτέχνη να έχει πρόεδρο τον πρώην "στρατηγό" της Θ7.

Γι΄αυτό, λοιπόν, όχι μία, αλλά 1.000 φορές Αγγελόπουλοι. Οι υπόλοιποι να χαίρεστε τον Μαρινάκη σας, τον Μελισσανίδη σας και τον Δημητράκη σας.

Αν υπάρχει έστω και 1 πιθανότητα να διαβάζουν αυτές τις γραμμές οι άνθρωποι που αναγέννησαν τον μπασκετικό Ολυμπιακό και τον έκαναν πρότυπο σε όλη την Ευρώπη, θέλω να τους πω ότι όλα τα παραπάνω δεν τα πιστεύω μόνο εγώ, αλλά χιλιάδες άλλοι Ολυμπιακοί. Ας μείνουν πολλά χρόνια στην ομάδα και ας παλέψουν να ρίξουν το σύστημα με το δικό τους τρόπο. Αλλιώς ας μην το ρίξουν ποτέ. Εμείς θα είμαστε, είτε έτσι είτε αλλιώς, μαζί τους …

Stouk


7 σχόλια:

  1. Stouk, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Το παρασκήνιο στο μπάσκετ είναι αδιανόητο:το ίδιο σώμα (ΑΣΕΑΔ) μέσα σε 55 ημέρες ανατρέπει την απόφασή του, χωρίς να έχει προκύψει οποιοδήποε στοιχείο! Τί ψάχνεις να βρεις... Εγώ επιμένω -και ας στενοχωρώ την διοίκηση - ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο μπασκετικός Ολυμπιακός να δικαιωθεί στην Ελλάα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΤΛΟΥΣ, όσο υπάρχει ο Βασιλακόπουλος. Και μτά από αυτόν, θα παρει κάποια χρόνια να καθαρίσει το σκηνικό. Δεν θα πάω πίσω σε Ζαβλανούς,Πηλοϊδηδες, Τανατσήδες, Σχινάδες λπ κλπ. Θα θυμισω ένα μόνο πράγμα: ότι στο ματς του Κυπέλλου - αυτό που όλοι λέμε ότι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας και την πλήρωσε και ο Μπαρτζώκας, - ο Βασίλης Σπανούλης, ο παίκτης που στην Ευρωλίγκα είναι ΠΡΩΤΟΣ στην σχετική κατάταξη μ 6,4 κερδισμένα φάουλ ανά παιχνίδι (ή 9 φάουλ ανά 40 λεπτά) σε εκείνοτοματς ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για βολές, αλλά γενικά ένφάουλ, μια επαφή, ένα hand checking, μια άμυνα με τα γονατα, ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Προσωπικά, αποκλείω ο Ολυμπιακός να κερίδσει το πρωτάθλημα ούτε φέτος που είναι εμφανώς ανώτερος (όπως και πέρσι, άλλωστε)Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αγιασει το στομα σου ρε φιλε. 100% συμφωνω με την αποψη σου και πιστεύω πως μόνο με αυτό τον τρόπο σκέψης πρέπει να αντιμετωπιζουμε τέτοιες καταστάσεις. Αλλιώς είναι σαν να γλειφουμε εκει ππου φτυνουμε..


    Banis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Court εγώ προτιμώ ούτε 1 πρωτάθλημα και Αγγελόπουλους στο τιμόνι. Οι άνθρωποι και ο τρόπος που λειτουργούν (πρέπει να) είναι ο... εξαγνισμός κάθε φίλου του Ολυμπιακού.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bani, πρέπει να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε. Πόσο διαφέρουν οι Αγγελόπουλοι από το μέσο πρότυπο παράγοντα στην Ελλάδα.

    Είναι 40+ ετών ο καθένας τους. Σκέφτεσαι τι έχουμε να ζήσουμε αν μείνουν άλλα...30 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας;;;;

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυσκολος ο εξαγνισμός στον φανατισμό,φιλε.. Αλλά όσοι εξαγνιστούν,εξαγνήστηκαν Stouk.Λίγοι αλλά καλόι. Δυστηχως δεν εχουμε φιλομπασκετικό κόσμο.Αντε και του χρονου στο Τροκαντερό για να έχουμε και έδρα της προκοπής..

    Banis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κεφάλαιο "γήπεδο" είναι το μεγάλο μου όνειρο. Δεν αντέχω άλλο ΣΕΦ. Με κούρασε. Ζηλεύω την Ζαλγκίρις, την Φενέρ, την Εφές ακόμα και την Άλμπα, που χαίρονται μπασκετικά γήπεδα.

    Μεγάλο όνειρο αυτό...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ειρωνία είναι πως οι ομαδες που προανεφερες δεν εχουν το μεγεθος του Ολυμπιακου αλλα εχουν γηπεδαρες και το πιο σημαντικο ειναι οτι τις γεμιζουν(εκτος απο Εφες)... Το ΣΕΦ ειναι αληθεια οτι κουρασε τους περισσοτερους.Να γινει καινουγια αρενα μονο για τον Θρυλο λιγο δυσκολο.Υπαρχουν ομως δυο γξπεδαρες που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και να αξιοποιησουμε.Στο Ελληνικο και στο Π.Φαληρο του Tae Kwon Do.Προτιμώ το δευτερο μονο και μονο γιατι βλεπω πως δεν μπορουμε να γεμισουμε το ΣΕΦ με τα 10000 και κατι,θα γεμισουμε το 15αρι Ελληνικο;Καλυτερα λοιπον στο Τροκαντερο των 9000 θεσεων και ακρως μπασκετικο..

    Banis

    ΑπάντησηΔιαγραφή