Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Τους πόνεσε 2πλό και Κέβιν...(vds)



Από τη μια έβγαλαν τον Μιραλάς... σάπια μεταγραφή και από την άλλη θεώρησαν...στημένο το διπλό στη Λάρισα. Τελικά ο πόνος τους είναι μεγάλος και βαθύς. Και θα συνεχιστεί... Γράφει ο Stouk


Το τι διαβάσαμε το Σαβ/κο δεν περιγράφεται. Από τη μία οπαδικά αθλητικά Sites ή άλλα με την ταμπέλα του αντικειμενικού, και από την άλλη twitterάδες, facebookάδες και blogάδες έδωσαν και πήραν.

"Ο Μιραλάς έπαιζε στο Λεβαδειακό της Αγγλίας και ήταν αλλαγή", "δανεικό παίκτη ο Μαρινάκης και πανηγυρίζουν οι γαύροι" και άλλα... όμορφα, μας έκαναν να ευθυμήσουμε αρκετά!

Όλα αυτά για έναν παίκτη που είχε 50 συμμετοχές τον τελευταίο 1,5 χρόνο, τα 34 ως βασικός, 4 γκολ και 8 ασίστ!!! Πω πω ένα... παλτό!!! Ξέρουμε όμως τι συμβαίνει. Το πρόβλημά τους δεν είναι κανένα άλλο, από αυτό...


Και αυτό....





Ξέρουν πολύ καλά ότι σκηνές σαν τις παραπάνω θα επαναληφθούν... Γι αυτό ανησυχούν, γι αυτό τρέμουν, γι΄αυτό θέλουν να κάνουν το άσπρο - μαύρο...

Από την άλλη, μετά το 0-3 με τη Λάρισα, όλοι θυμήθηκαν ότι ο Κούγιας είναι δικηγόρος του Μαρινάκη, ότι το ματς ήταν... αβαβά και ότι το είχε κλειδώσει ο ΟΠΑΠ (του Μελισσανίδη! Μπου χα χα χα χα!!).

Βέβαια, και πέρυσι τα ίδια έλεγαν πριν το ματς και μετά το βούλωσαν. Επιπλέον, σίγουρα ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν είχε πάρει χαμπάρι το... στήσιμο, καθώς κόντεψε να κόψει την καριέρα του Φορτούνη με μαρκάρισμα για κόκκινη, που τελικά δόθηκε κίτρινη.

Αυτά και άλλα ωραία θα ζήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Γι αυτό πρέπει να κατακτηθεί το φετινό πρωτάθλημα. Γιατί θα είναι ύψιστη απόλαυση να βλέπεις τον πόνο τους, μετά από τέτοιο πόλεμο, ψέματα και γελοιότητες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου