Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μόνο έτσι!

Ο ηρωϊκός και αποδεκατισμένος Ολυμπιακός, προφύλαξε την πρωτιά και πάλεψε μέσα στο Άντρο της Αλητείας με κάθε σπιθαμή ιδρώτα. Ο τραυματισμός του Σπανούλη πονάει περισσότερο από την ήττα από τον Superfoods, που κάποια στιγμή -στα κρίσιμα- θα δει την ρέντα του να σπάει και ο πλήρης Ολυμπιακός δεν θα τον φοβηθεί. Γράφει ο spanios


Κριτική σε αυτό το ματς δεν θα κάνω.
Αφενός γιατί το να χάνεις από μπάσκετ πλατείας, είναι μεν κουραστικό και εκνευριστικό, αφετέρου όμως, ο Superfoods χρειάστηκε τρίποντα εκτός μπασκετικής λογικής και την κλασσική "προστασία" στα κρίσιμα.

Ο Ολυμπιακός με Λοτζέσκι, Γιανγκ εκτός ματς, τον Σπανούλη με θλάση από το 15΄, τον Παπανικολάου με 3 φάουλ στην πρώτη περιόδο, άρα χωρίς τριάρι και τον Ρίβερς να ξεκινάει τα δικά ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ του, τον Πριντ απροπόνητο τέσσερις μέρες, τον Μάντζαρη με ένεση, δεν έχασε με κάτω τα χέρια!

Πάλεψε! Γιατί το DNA αυτής της ομάδας, αρνείται να παραδοθεί, αρνείται να πέσει, οι στρατιώτες θα πέσουν ακόμα και αν ο Στρατηγός είναι εκτός μάχης, μέχρι τέλους.

Και αν ο Ολυμπιακός κατάφερνε να ελέγξει τον οίστρο των Σίγκλετον και Ρίβερς (οι οποίοι για τους λάτρεις του μπάσκετ, είναι χάρμα οφθαλμών, για να τα λέμε όλα) θα ήταν μέσα στο ματς μέχρι τέλους!

Ναι, μιλάμε, για τον σημερινό Ολυμπιακό, θα κατάφερνε να μείνει στο ματς!

Μελανά σημεία, η αδιαφορία του Αγραβάνη, που στις δηλώσεις είναι πρώτος, αλλά σήμερα, μπήκε να παίξει στην.. αυλή του σπιτιού του και ο Ουότερς που έδειξε πολύ λίγος να δώσει κάτι παραπάνω, από μερικές ανάσες.

Πλέον όλοι πέφτουν πάνω στον αρχηγό.
Μια ενδεχόμενη θλάση, είναι ικανή να πετάξει τον Ολυμπιακό εκτός τροχιάς στα δύσκολα!
Εκτός αν αυτή η τεράστια ομάδα, βρει και πάλι απαντήσεις και λύσεις!

Ταξίδι στο παγωμένο Καζάν και η ομάδα θα πάει για δέυτερο σερί ματς με την ατυχία έκδηλη στις τάξεις της.
Το διπλό μπορεί να έρθει.

Για απόψε, κλείνω μόνο με εύσημα και μπράβο για όσους πάλεψαν στο ξεφτισμένο Άντρο..


2 σχόλια:

  1. Η ομάδα όντως το πάλεψε, είχε απέναντί της και πολύ κακό τον Σχινά και είχε, βέβαια, απίστευτη κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς. Μόλις την Παρασκευή έπαιξαν, δεν είναι δυνατό να βγάλεις τέτοιο ματς και να σού λείπουν οι 25 από τους 75-80 πόντους που συνήθως βάζεις. Για τον Αγραβάνη είναι πολύ κρίμα, ας κάτσει να σκεφτεί ότι το τρένο χάνεται...
    Πάμε για διπλό στο Καζάν, έστω και χωρίς τον αρχηγό -λογικά, γυρίζει ο Ματ, ενώ θα είναι καλύτερα ο Μάντζαρης...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδιαφορη ηττα. Οντως πονεσε πιο πολυ ο τραυματισμος του Μπιλ! Με εκνευρισε παρα πολυ ομως η συμπεριφορα του τεχνικιυ τιμ!Ελεος κυριοι εκει στην ακρη του παγκου, με την αντιμετωπιση του Rivers, που τον εχετε κανει να μοιαζει με ενα mix Harden-LeBron&Carmelo!Να μας βαζει 25αρες ο κυριος... 7,6 μ.ο. ποντων καριέρας!Καλος βρε αδερφε για ενας ρολιστας πολυτελειας και χρησιμότατος σε αυτο τον θιασο το Superfoods αλλα εμεις τον εχουμε κανει να φαινεται σουπερ σταρ!Τετοιες επιδοσεις ουτε στην εποχη το '90 δεν ειχαν παικτες!Ξυπνηστε.Μην ξεφτυλιζεστε αλλο!Ολοκληρο Σπανουλη και βρηκαν τροπο να τον περιορίσουν και εμεις κανουμε... μπαμπα μας τον Rivers?
      Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου Spanios. Ο πληρης Ολυμπιακος δεν μπορει να χασει απο τα τριπονατα ψυχολογιας των αμερικανων μισθοφορων του Γιαννακοπουλου.
      Οσο για Αγραβανη, ισως ηταν must να παει να παιξει δανεικος φετος!Να κανει το αγροτικο του και να σπασει ο τσαμπουκας του.Του χρονου θα ειναι εγκλημα αν ξανα μεινει και αν κανει αυτα που κανει! Αν δεν αλλαξει τροπαριο, να περασει ο επομενος...
      NoName

      Διαγραφή