Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πλάνο, γήπεδο και... κάθε πράγμα στον καιρό του!


Ο Αντιδραστικός  εξηγεί το ξεκάθαρο project της νέας σεζόν,  παίρνει θέση για το μελλοντικό  γήπεδο (το οποίο αργεί ακόμα), ενώ σαν... "κερασάκι στην τούρτα", προτρέπει τον κόσμο να μην βιάζεται...


Να που βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και το καράβι που... βυθιζόταν στην αβεβαιότητα, είναι εδώ, πανέτοιμο,  έχοντας τρέξει σε χρόνο ρεκόρ τον προγραμματισμό του! Το καράβι αυτό είχε πολλές τρύπες τον Ιούνιο και σαν θαύμα τον Ιούλιο αυτές, είναι όλες κλειστές!

Το πλάνο...

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον (φευγάτο σύμφωνα με troll και διάφορα "αντικειμενικά μέσα") Μπλατ, έλυσαν, έτρεξαν και έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ όλα τα ανοιχτά ζητήματα,  ακολουθώντας πιστά το πλάνο της νέας σεζόν. Ποιο είναι αυτό;;; Ξεκάθαρα επένδυση στον Μπλατ!

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Το νέο project δεν έχει απλά τη σφραγίδα του Μπλατ, αλλά ολόκληρο το "μπασκετικό είναι" του coach. Το έχουμε εξηγήσει/ξεκαθαρίσει πολλάκις. Αυτό ήθελε ο Μπλατ, αυτό έφτιαξε (vol1)! 

*Σε αυτό το σημείο να προλάβω πολλούς "αντιδραστικούς" και να ενημερώσω,  πως ο Μπλατ δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα μείνει μόνο δύο χρόνια και θα αποχωρήσει... Μην είναι όλοι τόσο σίγουροι πως δεν θα τεθεί ζήτημα νέου συμβολαίου. Πάμε παρακάτω.

Ο ελληνικός κορμός πλέον αποδυναμώνεται (αναγκαίο κακό,  που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως) και η νέα στάμπα του συλλόγου θα έχει πάνω της την Αμερικάνικη σημαία... Αν αυτό θα πετύχει δεν το ξέρει κανείς,  ας περιμένουμε λίγο και θα το μάθουμε! Αυτό πάντως ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ήθελε ο Μπλατ,  αυτό έκανε.

Στην εποχή βυθίσματος του ελληνικού μπάσκετ (με ελάχιστους αξιόλογους Έλληνες στην αγορά) και επιπλέον στην εποχή των "παχιών αγγελάδων" οικονομικά στην Euroleague, ο Ολυμπιακός επέλεξε την Αμερικάνικη οδό, με παίχτες ρεαλιστικούς οικονομικά (είπαμε ο Θρύλος χτίζει υπεραξία, δεν πληρώνει), οι οποίοι -το βασικότερο- ΑΠΑΝΤΕΣ είναι 100% επιλογές του προπονητή!

Το νέο... γήπεδο!

Ας ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα για το πολυπόθητο νέο γήπεδο... Η προοπτική Λάτση,  Ελληνικού κτλ, υπάρχει από πέρυσι. Η διοίκηση έχει κάνει συζητήσεις (αυτό πλέον είναι "επίσημο"-από το γεγονός και μόνο πως οι φήμες  δεν έχουν διαψευστεί !) καθώς δεδομένα έχει μεγαλόπνοα σχέδια για την ομάδα!  

Παρ' όλα αυτά ο κόσμος δεν πρέπει να "προτρέχει". Συζητήσεις γίνονται, ζυμώσεις,  ακόμα μιλάμε για αρχικό στάδιο.  Έχει λοιπόν  ακόμα δρόμο το νέο στολίδι, που άπαντες θέλουν (θέλουμε) σαν τρελοί... Σίγουρα πάντως είναι "δρομολογημένο'' το θέμα του γηπέδου είτε αυτό λέγεται Ελληνικό,  είτε (ανακαινισμένο) ΣΕΦ και αυτό είναι το πιο σημαντικό... 

Το ζουμί βέβαια της υπόθεσης αυτής είναι άλλο. Η ιδέα,  η λογική και κυρίως τα όνειρα της διοίκησης για την ομάδα... Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα "οικονομικά κολλήματα",  δεν σκέφτεται ΟΥΤΕ ΚΑΝ την αποχώρηση της,  θέλει να επενδύσει,  θέλει να γιγαντώσει τον Θρύλο! 

Κάθε πράγμα στον καιρό του...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι "τρελός". Γουστάρει την ομάδα, την πονάει, την λατρεύει. Θέλει να την βλέπει πάντα στην κορυφή. Δυστυχώς όμως βιάζεται. Βιαζόμαστε γενικά σαν λαός και ειδικά σαν οπαδοί. Επιπλέον εκτός από βιαστικοί έχουμε και ανεπτυγμένα...  "προπονητικά χαρίσματα". Προσοχή,  τον εαυτό μου δεν τον βγάζω έξω από όλα αυτά.

Το θέμα είναι το εξής. Κάθε πράγμα στον καιρό του, παιδιά. Όπως σας είπα και για το γήπεδο,  έτσι θα σας πω και  για το ρόστερ. Μην βιαζόμαστε... Και επίσης λίγο σταθερότητα στις απόψεις δεν βλάπτει. Εκεί που τα έσκαγαν οι πρόεδροι για Κουζμίνσκας, την επόμενη ημέρα έγιναν ξαφνικά  τσιγκούνηδες πάλι, με τον Τσέρι. Ε μα επιτέλους, ΕΛΕΟΣ. Λίγη σοβαρότητα.

Το ρόστερ χτίστηκε αποκλειστικά κατόπιν επιλογών του Μπλατ. Κυριολεκτικά το ρόστερ είναι 100% δικό του. Οπότε λίγη (παραπάνω) εμπιστοσύνη σε έναν προπονητή επιπέδου Μπλατ,  δεν βλάπτει... Είναι στο κάτω κάτω πολύ περήφανος coach και άνθρωπος, ώστε να δεχτεί μια δεύτερη back2back αποτυχία μετά την περσινή...

Τσέρι ζήτησε λοιπόν ο Μπλατ,  Τσέρι πήρε. Όσο και να ξενίζει αυτό κάποιους. Χάπ από το NCAA ζήτησε,  Χαπ πήρε. Και ούτω καθεξής... Αυτό ήθελε ο Μπλατ, αυτό έφτιαξε (vol2)! Το ρόστερ ας κριθεί λοιπόν,  όταν και εκεί που πρέπει. Στα επίσημα ματς,  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ. Το να βγάζουμε συμπεράσματα "έτσι" μέσω των πληκτρολογίων,  προφανώς και δεν έχει λογική... Υπομονή λοιπόν να δούμε τι έχει ετοιμαστεί εφέτος...

Υγ: Αυτό ήθελε ο Μπλατ, αυτό έφτιαξε (vol3)! Για να το εμπεδώσουν οι "προπονητές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου