Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Bet Philosopher: Τετράδα στο 11,49

Καλημέρα αδέρφια.. Αν και οι Άγγλοι μας τα χαλάνε με το FA Cup και χάνουμε τα βρετανικά μας στηρίγματα, ο Bet Philosopher προτείνει απόδοση 11,49 με μια τετράδα που όπως και το προηγούμενο Σάββατο, μπορεί να περάσει.


Ξεκινάμε χωρίς περιττές.

Στην Τρίπολη, με την λογική ότι θα έχει καλές καιρικές συνθήκες, σε μια πόλη που βρέχει με τους ρυθμούς.. Λονδίνου, περιμένουμε να δούμε δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, Αστέρα και Πανιώνιο και η λογική λέει g/g στο 1,85.
Ο BP όμως θα επιλέξει τον άσσο του Αστέρα στο 2,25 αφού η ομάδα του Ελευθερόπουλου στο Θ. Κολοκοτρώνης μεταμορφώνεται σε φαβορί ακόμα κι αν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.
Ρολάρουν οι Αρκάδες και θα τους επιλέξουμε, λοιπόν.

Συνεχίζουμε με Γερμανία και όπως γράψαμε ήδη, οι ομάδες έκαναν χειμερινή προετοιμασία και κάνουν πολλές από αυτές, restart.
Μια από αυτές είναι η Βόλφσμπουργκ, την οποία θα αγοράσουμε στο 1,80 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.
Ένα κάκιστο πρώτο μισό οι Λύκοι, ματς σαν το σημερινό οφείλουν να το πάρουν αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Στην Αγγλία και στη Λιγκ 1, η αγαπημένη μας Μπόλτον υποδέχεται την Τσάρλτον και το 1,85 για τους Γουόντερερς είναι δελεαστικό.
Η Μπόλτον του πάλαι ποτέ αγαπημένου Stelios, έχει 50 πόντους (επτά πίσω από την πρωτοπόρο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και σαφώς κυνηγάει την άνοδο.

Κλείνουμε στο 1,53 της Λάτσιο απέναντι στην Κιέβο. Θα μου πείτε μικρό ποσοστό για άσσο, αλλά οι Λατσιάλι έχουν πολύ καλή ομάδα και όσο η απόδοση μένει εκεί, είναι ωραίο συμπλήρωμα.

Αυτά από εμάς και στις 10:30, νωρίτερα από κάθε άλλο στοιχηματικό "κανάλι"..

Καλή Επιτυχία και το νου σας (μας) στο live!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου