Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Για ένα από τα πολλά του θαύματα



Για μια ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Φενέρ με τρομερά προβλήματα τραυματισμών. Τα δεδομένα είναι κατά του, αλλά ποιος υποτιμάει την καρδιά, το πάθος και την ψυχή του Ολυμπιακού και του γεμάτου ΣΕΦ;;; Γράφει ο Stouk

Οι πιο ψηλοί οπαδοί του Ολυμπιακού καλό θα ήταν να έχουν κάνει ένα... ζεσταματάκι πριν έρθουν στο ΣΕΦ, γιατί ίσως ο Σφαιρόπουλος καλέσει κάποιον από αυτούς να παίξει για λίγο στη θέση 4!!!

Κάνουμε πλάκα, για να μην βάλουμε τα κλάματα με αυτό που συνέβη πριν τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Πρίντεζης τελικά δεν θα προλάβει, ο Αγραβάνης τραυματίστηκε στο ματς τον Προμηθέα Πατρών (σε ποιον να το πεις και να σε πιστέψει!!!!) και ξαφνικά, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε μόνος του να φυλάει... Θερμοπύλες στο 4.

Σίγουρα, κάποια λεπτά στη θέση θα πάρει και ο Παπανικολάου, αλλά το σίγουρο είναι ότι και οι δυο τους θα παίξουν τουλάχιστον 30 λεπτά έκαστος!!!

Από την άλλη, την απώλεια του Χάκετ συνεχίζουμε και την αναφέρουμε, όχι καθ΄ υπερβολή, αλλά λόγω του ότι ο Ουότερς δεν θα αγωνιστεί, γιατί ο άνθρωπος όχι προπόνηση δεν έχει προλάβει να κάνει, αλλά ούτε να ανοίξει τις βαλίτσες του!!!!

Σε τι μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός; Στο πάθος των παικτών του, οι οποίοι πρέπει να δώσουν σίγουρα όλοι όσοι αγωνιστούν ό, τι καλύτερο διαθέτουν, ειδικά στην άμυνα, στον Σπανούλη που όταν βλέπει Ομπράντοβιτς συνήθως αφηνιάζει και φυσικά στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να στηρίξει με υπομονή την μεγάλη αποψινή προσπάθεια.

Για να δούμε λοιπόν. Θα δούμε απλά τη Φενέρ να εκμεταλλεύεται τις απουσίες του Ολυμπιακού και να φεύγει με ένα σημαντικότατο διπλό ή θα ζήσουμε άλλη μια εποποιία των παικτών του Σφαιρόπουλου;;;

Γιατί αν με τέτοιες ελλείψεις οι ερυθρόλευκοι φύγουν νικητές, για εποποιία θα πρόκειται...

ΥΣ; Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τη συμπεριφορά των διαιτητών. Ο Ζοτς, κλασσικός τόσα χρόνια, έκανε Mind games σε αυτόν τον τομέα, όταν μετά το στραπάτσο από την Νταρουσάφακα στην έδρα του, τόλμησε να μιλήσει για δήθεν αδικία σε βάρος της ομάδας του. Μη νομίζεται. 1-2 υπερβολικά φάουλ στους 2 Παπ ή μια τεχνική ποινή στον Σφαιρόπουλο φτάνουν και περισσεύουν για να χαθεί η συγκέντρωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου