Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Football Manager 2017: το παίξαμε και σας το παρουσιάζουμε...


Η ώρα ήνιγγεν. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το νέο fm είναι εδώ! Μέσω της beta version κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες, ενώ η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι στις 4 Νοεμβρίου! Ο Αντιδραστικός  το έπαιξε και παρουσιάζει στους αναγνώστες του red philosopher τις βασικές του καινοτομίες!!!



Προσωπικά το αγόρασα (όσο κι αν πονάει η τσέπη μου, πολύ απλά δεν γινόταν αλλιώς!), παρά το βαρύ εργασιακό ωράριο το έπαιξα ήδη (με ξυπνητήρι στις 6.30 το πρωί παρακαλώ, για να προλάβω!) και σας παρουσιάζω κάποιες από τις μεγάλες αλλαγές στο νέο game!

  • Καταρχήν το 3d! Όπως κάθε χρόνο, έτσι κ τώρα το match engine είναι καλύτερο! Πιο προσεγμένες οι κινήσεις των παιχτών, καλύτερα γήπεδα και μικρές λεπτομέρειες που αρέσουν (πχ είσοδος ομάδων κτλ!)!
  • Η μεγάλη διαφορά είναι στην προετοιμασία αγώνα, κύριοι! Πλέον υπάρχει extra στο stuff "αναλυτής αγώνων", ο οποίος παραθέτει ένα πολύ καλό scout report του προσεχούς αντιπάλου, ενώ και μετά τους αγώνες δίνει μια αναλυτικότατη παρουσίαση του αγώνα (με θερμική ανάλυση κτλ!) που βοηθάει πάρα πολύ στην κατανόηση της απόδοσης της ομάδας σου!
  • Παράλληλα στο stuff, εκτός από τους αναλυτές αγώνων, έχει προστεθεί και ο επιστημονικός σύμβουλος, που ουσιαστικά συνεργάζεται με τον physio team, αλλά και επικεφαλής γιατρός!
  • Καλές "προσθήκες" έχουν γίνει και στο scouting report. Δίνονται πιο σαφής και αναλυτικές λεπτομέρειες για τον παίχτη που σε ενδιαφέρει η αγορά τουτου-πχ για την τιμή αγοράς κτλ.
  • Γενικά υπάρχει πολύ πιο έντονη επικοινωνία με το προσωπικό! Ο βοηθός σου δίνει καθημερινά προτάσεις για την προπόνηση, το ρόστερ  κτλ, ο επικεφαλής scouting για παίχτες, ο επικεφαλής ακαδημιών για τους νεαρούς και ούτω καθεξής.
  • Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις καλύτερο avatar προπονητή (πχ γέννια, γυαλιά, περισσότερα ντυσίματα κτλ), ενώ στα έξτρα είναι και η έντονη χρήση του twitter από παίχτες και δημοσιογράφους!!!

Αυτά σαν μια πρώτη παρουσίαση του νέου game! Καθώς το κάψιμο θα μεγαλώνει (δεδομένο) και οι ώρες παιχνιδιού θα αυξάνονται σε time to change your underwear καταστάσεις, θα υπάρξουν κι άλλα άρθρα για το αγαπημένο μας παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου