Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η απάντηση είναι ΟΧΙ κύριε Ίβιτς...



Έξαλλος στην συνέντευξη τύπου ο Βλάνταν Ίβιτς, τόλμησε να αναφέρει την έκφραση "αν είχαν γίνει όλα αυτά στην Τούμπα, τι θα είχε συμβεί...;". Πραγματικά ήθελε θράσος μια τέτοια τοποθέτηση. Ο Αντιδραστικός σχολιάζει το παρασκήνιο του ντέρμπι, με ολίγην αγωνιστική ανάλυση.


Θράσος! Ο Ίβιτς ρώτησε στην συνέντευξη τι θα είχε συμβεί στην Τούμπα, αναφερόμενος στις "κόκκινες" που δεν πήραν οι Μιλιβόγιεβιτς και Μποτία, αλλά και στην παρολίγον διακοπή για καπνογόνα!!! Η απάντηση είναι πολύ απλή και εύκολη. ΟΧΙ! Δν θα είχε γίνει κάτι διαφορετικό στην Τούμπα κύριε Ίβιτς!

Δεν θα τόλμαγε κανείς μες την Τούμπα, να αποβάλλει παίχτη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, για φάσεις που δεν είναι καν μαρς. Επίσης εδώ δεν έχουν διακοπεί παιχνίδια στην Τούμπα με οργιαστικά έκτροπα , θα διακόπτοταν αγώνας για καπνογόνα; Ας μην μιλάνε λοιπόν στον ΠΑΟΚ και ας πάψουν να προκαλούν. Οι συγκρίσεις της Τούμπας με οποιοδήποτε άλλο ελληνικό γήπεδο, είναι για γέλια. Πιο κάφρικη έδρα, με ανοχή από τους διαιτητές (υπό τον φόβο επεισοδίων) τέλος, δεν υπάρχει... Πάμε παρακάτω τώρα.

Μα αλήθεια; Γιατί μιλάει ο ΠΑΟΚ; Οι φάσεις των Μιλιβόγιεβιτς και Μποτία είναι ξεκάθαρες πιστεύω. Του Μποτία είναι ένα πολύ δυνατό τάκλιν ισχύει. Αλλά για απευθείας κόκκινη; Του Μιλιβόγιεβιτς, σας θυμίζω πως έχει αλλάξει ο κανονισμός για την "προφανή θέση για γκολ". Άρα, γιατί μιλάμε; Για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, που είναι offside, δέκα εκατοστά ο Ιντέγιε;;; Έλεος ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιόλας. Κοινώς, μιλάμε για την κλασική προπογάνδα των "Συμμάχων" και τίποτα παραπάνω. Η διαιτησία ήταν σχετικά καλή εχθές θαρρώ. Σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος! Οι προαναφερθήσες φάσεις ήταν δύσκολες, ενώ για τα καπνογόνα (ντροπή των οπαδών του Ολυμπιακού-είμαι κατάφορα κατά σε τέτοια καραγκιοζιλίκια-δήθεν οπαδισμούς) προφανώς δεν υπάρχει καμία διακοπή αγώνα.

Καθαρά αγωνιστικά το ματς ήταν για Χ. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχασε πολλές ευκαιρίες (που προήλθαν από τα ποιοτικά του εξτρέμ-βέλη, στις κόντρες επιθέσεις), αλλά και ο Ολυμπιακός σε κάποια momentum πίεσε αφόρητα κι αυτός, κάνοντας mvp του ματς, τον ποιοτικότατο Γλύκο!

Ο Μπέντο το χασε εντελώς το ματς πιστεύω. Τραγική απόφαση η χρησιμοποίηση του μετριότατου Βιάνα στα αριστερά (τον εξέθεσε τον παίχτη, που ούτως ή άλλως δεν είναι και κανά λαχείο παίχτης), ενώ άργησε να κάνει αλλαγές την στιγμή που η ομάδα ήταν κουρασμένη. Ο Καρντόσο άλλαξε όλη τη ροή του ματς, ενώ απορώ για τον παραγκωνισμό του Τσόρι. Εχθές από το 60' και μετά, έπρεπε να χε μπει. Κατά τα άλλα, η άμυνα είχε τρομερά προβλήματα (το ξέρουμε αυτό πλέον με το δίδυμο Μποτία-Ντακόστα κάνουμε προσευχές), ενώ διακριθέντες ήταν οι Μιλιβόγιεβιτς-Μάρτινς (ποιοτικότατο χαφ) και Ελγιουνούσι, με κορυφαίο όλων τον Φορτούνη...

Υγ: η ομάδα στρώνει αλλά έχει κάποια βασικά κενά. Το ένα προφανώς στο κέντρο άμυνας που πλέον είναι άλυτο και το άλλο-ευθύνη 100% του προπονητή- η αστάθεια στα εκτός έδρας ματς. Αν βελτιωθούν αυτά, τότε ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο αδιαπραγμάτευτα! 

Υγ2: Κατά τα άλλα, επιθετικά η ομάδα δείχνει καλά πράγματα, κυρίως με το κάθετο ποδόσφαιρο των Φορτούνη και Μάρτινς, την σταθερότητα/σοβαρότητα του αρχηγού Μιλιβόγιεβιτς και την ενέργεια των Ελγιουνούσι-Σεμπά και Ιντέγιε μπροστά... Παράλληλα δείχνει να ανεβαίνει ο Καρντόσο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό! Με Αστάνα και ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός ο Παραγουανός target man...

Υγ3: σημαντική και η επιστροφή του Ομάρ! Αναντικατάστατος ο Νορβηγός, έλειψε πολύ... Πλέον είναι εδώ, έτοιμος να αλωνίζει τη δεξιά πλευρά όπως μόνο αυτός ξέρει!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του. Έχει και φέτος μια πολύ καλή ομάδα, αλλά φαίνεται ότι, για να είσαι μέρος της, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σε χαρακτηρίζει είναι το αντιολυμπιακό μένος. Θυμίζω την προπέρσινη νίκη στο Καραϊσκάκη με Αναστασιάδη που τούς έδωσε "αέρα" πέντε βαθμών και μετά ...τελείωσαν, τρώγοντας τριάρες από τον Πλατανιά και την Ξάνθη. Είναι κρίμα, γιατί έχουν και καλή ομάδα και τεράστιο λαό.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή