Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Μάρκο Σίλβα: Ο καταστροφέας του Ολυμπιακού

Ο spanios ονοματίζει τον κύριο υπέυθυνο της αγωνιστικής κατρακύλας του Ολυμπιακού. Δεν είναι άλλος από τον πρώην (πρώην) κόουτς, Μάρκο Σίλβα.


Φυσικά η τερατογέννηση για την οποία έγραψε ο Αντιδραστικός, έχει "πατέρα" την διοίκηση της ομάδας.
Σε καθαρά όμως αγωνιστικό επίπεδο, αυτή η τραγική εικόνα του πρώτου διμήνου, βαραίνει αυτόν που πήδηξε πρώτος από το καράβι, το οποίο αυτός "ναύλωσε"!

Ναι κύριοι, μιλώ για τον Μάρκο Σίλβα.
Πέρσι ξόδεψε σχεδόν 10 εκ ευρώ για Πάρντο, Σεμπά, Ντα Κόστα, Ιντέγιε και δανεισμό Ερνάνι (μην τον ξαχνάμε αυτόν) ενώ ο μάνατζερ του φρόντισε να μας φέρει νωρίς νωρίς σαν δική του "εισήγηση" και τον "κλόουν" Φιγκέιρας!

Και όταν η διοίκηση του ζήτησε "πέρνα ομίλους με αυτούς, δικοί σου είναι", σηκώθηκε και έφυγε!

Αλλά ο Ντα Κόστα και ο Φιγκέιρας έμειναν αμανάτι!

Ο κόουτς που πέρσι έκανε δυο διπλά σε Έμιρειτς και Τούμπα και μετά το.. χάος έχει λοιπόν αγωνιστικά την μεγαλύτερη ευθύνη.

Τόσο κακοστημένος Ολυμπιακός έχει να εμφανιστεί από την τελευταία σεζόν του Σωκράτη Κόκκαλη, χρονιά που τουλάχιστον υπήρχε ο Μέλμπεργκ, ο Μαρέσκα, ο Μήτρογλου, ο Νικοπολίδης, ο Τοροσίδης, ο Ντάρμπισιρ, ο Λούα Λούα!

Τώρα έχουμε έναν καμμένο Φορτούνη, τον 35 χρονο Τσόρι, τον μαχητή Ιντέγιε και καμιά δεκαριά πιτσιρικάδες που κανείς δεν τους εμπιστεύεται!

Προφανώς και τα καβούρια στις τσέπες της διοίκησης δεν κρύβονται.
Δανεικούς, ελεύθερους, μεταγραφές αξίας 500.000 (Βιάνα, Φιγκέιρας) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί το ότι η περσινή -δήθεν- ομαδάρα του Σίλβα, ήταν τελικά μια τεράστια φούσκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου