Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Γέλασε το χειλάκι τους..


Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του europa, την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχασε και την τελευταία ευκαιρία της να μείνει στο κόλπο της 13ης θέσης της κατάταξης, με τους γνωστούς κινδύνους να γίνονται πια πραγματικότητα... Προφανώς μια αρνητική βραδιά η χθεσινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι για όλους! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κομπλεξικοί, που (επιτέλους) "γέλασε λίγο το χειλάκι τους", από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Γράφει ο Αντιδραστικός

Ειλικρινά τέτοιο πάρτυ, στα social media αλλά και σε κάποια "χορηγούμενα" sites, είχε χρόνια να στηθεί! Κυριολεκτικά ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ αντι-Ολυμπιακός, είπε το μακρύ του και το κοντό του, για τον (άτσαλο η αλήθεια να λέγεται...) αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Η ψαλίδα βλέπετε, έχει ανοίξει τόσο πολύ, που η ηττοπάθεια και το ΚΟΜΠΛΕΞ πολλών έχει γιγαντωθεί... Και ιδού τα αποτελέσματα. Η μισή χώρα να πανηγυρίζει για τον... Ατσεαμπόνγκ! 

Οι αιώνιοι δεύτεροι, τρίτοι και πάει λέγοντας, έψαχναν ευκαιρία για λίγη χαρά. Χαρά που οι ομάδες τους, ευρισκόμενες σε ανύπαρκτο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπορούν να τους χαρίσουν. Έτσι αυτοί, γίνονται "εποχιακοί οπαδοί" της κάθε Άντερλχετ, Άρσεναλ, Ντνίπρο και πάει λέγοντας... 

Η πραγματικότητα είναι μία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το επίπεδο των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού είναι τόσο χαμηλό (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων), που και ο ίδιος ο Ολυμπιακός, πληρώνοντας βέβαια και τη σωρεία λαθών του (θα αναφερθώ μελλοντικά σε αυτά...), βουλιάζει στο βούρκο. Όταν ο Ολυμπιακός έχει να δώσει σημαντικό ματς στην Ελλάδα από το Νοέμβριο, δεν μπορεί τον Φεβρουάριο, να βρει ρυθμό και κίνητρο, να αποκλείσει μια Άντερλεχτ, μια Ντνίπρο ή ακόμα και μια Λεβάντε... Και ιδού τα αποτελέσματα.

Κλείνοντας και κάτι τελευταίο. Προς όλους αυτούς που αναφέρουν την κωμική-γραφική πλέον ατάκα "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ". Παιδιά μην εκτίθεστε τόσο. Μην γελιοποιήτε τους εαυτούς σας. Τα τελευταία 6-7 χρόνια (με Μίντιλαντ, Καμπάλες και πάει λέγοντας), τα πρόσφατα κατορθώματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δεν θα τα πλησιάσετε ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου