Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

O 3ος ψηλός καλύτερος παίκτης, ο 3ος ψηλός εκτός 12άδας...

Ο Court Central στέκεται στο μειονέκτημα του Ολυμπιακού κάτω από τα καλάθια, αλλά βλέπει «άλλο ματς» την Παρασκευή με Kill Bill


Θα μου επιτρέψετε σήμερα να μην κάνω την μπασκετική ανάλυση που επιχειρώ κάθε φορά που δεν βρίσκομαι on court. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν χωρά ανάλυση στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που ουσιαστικά τελείωσε στην πρώτη περίοδο (διαφορά 12 πόντοι, τελική 16...). Και δεν χωρά επίσης ανάλυση από τη στιγμή που ο 3ος ψηλός των Καταλανών (Λάμπε) ήταν ο καλύτερος της ομάδας του (αξιολόγηση 16) και που ο 3ος ψηλός του Ολυμπιακού μας (Καββαδάς) ήταν (ευτυχώς...) εκτός 12άδας.

Ναι, είναι άλλος ο Ολυμπιακός με τον αρχηγό έτοιμο. Ναι, είναι άλλος ο Ολυμπιακός και με τον Χάντερ έτοιμο. Αλλά πάντα θα είναι ο Ολυμπιακός που θα πρέπει να πιάσει το 100% της απόδοσής του μήπως και καταφέρει να μείνει στο ματς και να το κλέψει όταν βρίσκεται απέναντι σε ομάδα που υπερέχει εμφανώς στους ψηλούς.

Να θυμίσω τις τρεις ήττες που κόστισαν, ως τώρα, φέτος:
-Με Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, κόντρα σε τρεις seven footers (Ερντέν, Σαβάς, Ζόριτς) και σε αρκετά ακόμη ψηλά κορμιά
-Με ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, κόντρα σε σέντερ όπως ο Καούν και σε κορμιά όπως ο Κιριλένκο και ο Βοροντσέβιτς
-Με Μπάρτσα απόψε, κόντρα σε τρεις δεινοσαύρους, όπως ο Τόμιτς, ο Πλάις και ο Λάμπε.

Συμφωνώ ότι και στα τρία ματς, εκτός της υπεροπλίας των αντιπάλων κάτω από το καλάθι (σε όλα ο Ολυμπιακός πήρε λιγότερα από 30 ριμπάουντς και έχασε περισσότερα από 40, απόψε ήταν 44-27 η επίδοση με 15 επιθετικά των Καταλανών), υπήρχε και η παράμετρος «τραυματίας Σπανούλης/απών Σπανούλης/ανέτοιμος Σπανούλης». Όμως ειλικρινά πιστεύω ότι είναι τέτοια η διαφορά μέσα στη ρακέτα που για να πάρεις ένα παιχνίδι πολύ περισσότερο μία σειρά – υπό αυτές τις συνθήκες χρειάζεται, εκτός της πληρότητας, το 100% της απόδοσης και η «κλοπή», όπως προαναφέραμε.

Σίγουρα την Παρασκευή το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Ο Kill Bill θα είναι πιο έτοιμος, έστω και όχι σε full φόρμα. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει κάτι ο Ντάνστον και ότι ο Χάντερ θα πατά καλύτερα. Επίσης, λογικά ο Μάντζαρης και ο Λαφαγιέτ θα έχουν τα γνωστά στάνταρντ απόδοσης, όπως φυσικά και ο υπαρχηγός Πρίντεζης, που δικαιούται κι αυτός ένα κακό ματς –για αυτό και έπαιξε λίγότερα από 15 λεπτά.

Θέλουμε όμως και μεγαλύτερο πάθος! Αν ήμουν Σφαιρόπουλος, θα έδειχνα συνεχώς σε βίντεο όλη μέρα την Πέμπτη την φάση που ο Ναβάρο στην 3η περίοδο κάνει drive και lay up από τα 4 μέτρα σε μια άμυνα που έμοιαζε με την παραλιακή περαντζάδα στην Χαλκίδα, παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και βγαίνει καπάκι στα7 μέτρα και πετυχαίνει τρίποντο! Ίσως μάλιστα κάποιοι από τους παίκτες μας να του ζήτησαν και συγγνώμη μήπως τον ενόχλησαν έστω ελάχιστα... Στην δε 4η, είδα τουλάχιστον δύο φορές τον Παπαπέτρου στην άμυνά μας να πηδά έπειτα από βολή Καταλανού πίσω από τον Χεζόνια, ο οποίος είχε βρεθεί να διεκδικεί το ριμπάουντ με τον Μάντζαρη και με τον Σλούκα!

Θέλουμε όμως και περισσότερες ιδέες! Πιο πολύ τρέξιμο, coach, καθώς η Μπάρτσα δεν είναι Ρεάλ. Της αρέσει το 5 εναντίον 5, όπου είναι ακαταμάχητη λόγω υψομετρικής διαφοράς αλλά και γιατί είναι τρομερά γρήγορη στην πάσα από το 4 και στο 5 προς την weak.

Θέλουμε και τύχη, φυσικά! Γιατί πήραμε –ή και μας έδωσε ο Πασκουάλ – κάμποσα ελεύθερα τρίποντα. Θυμάμαι πρόχειρα δύο του Πρίντεζη, ένα του Λαφαγιέτ, ένα του Μάντζαρη, ένα του Πέτγουεϊ κι ένα του Παπαπέτρου (δεν είναι τυχαίο ότι ο κατ’ εξοχήν bomber Λοτζέσκι σούταρε πάντα υπό πίεση) κι όμως δεν πήγε κανένα μέσα, με το τελικό 6/22 έξω από τη γραμμή να έρχεται φυσιολογικά. Μόνο με ευστοχία από έξω μπορεί να ανοίξει αυτή η άμυνα που παίζουν στο ζωγραφιστό στη Βαρκελώνη και με βοήθειες στον Σπανούλη από δεινόσαυρο.

Θέλουμε και η Μπάρτσα να έχει κάτω από 50% στα δίποντα και κάτω από 70% στις βολές, όπως απόψε, όμως! Να μην βρει ρυθμό ο Τόμιτς, να μην καθαρίζει από τα 7 μέτρα σε ελαφρύ σχήμα ο Νάχμπαρ, να μην είναι καλύτερα ο ανέτοιμος απόψε Ντόελμαν.


Και, βεβαίως, θέλουμε να πάρουμε και κανένα ριμπάουντ! Αν δεν συντρέξουν όλες αυτές οι προύποθέσεις, το ματς της Παρασκευής θα είναι, όπως είπαμε, διαφορετικό, αλλά και πάλι θα είναι σχεδόν αδύνατο έστω και να το «κλέψουμε» έστω με κάποιον σχετικά ανορθόδοξο τρόπο...

16 σχόλια:

  1. Φίλε Court,
    Γιά μένα από εδώ και πέρα μετράνε μόνο οι ψηλοί. Θεωρώ την Μπαρσελόνα φαβορί γιά το κύπελλο, γιατί μου αρέσουν και οι 3 ψηλοί τους. Όσο γιά τον Ολυμπιακό, αυτό που είδα σήμερα είναι μιά πικρή αλήθεια που εκθέτει τους υπεύθυνους γιά το ρόστερ αυτής της ομάδας:
    Υπάρχει πληθώρα καλών γκαρντ και παντελής έλλειψη ψηλών. Υπάρχουν 4(!) παίκτες που μπορούν να κατεβάσουν τη μπάλα και να οργανώσουν παιχνίδι, και δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να γεμίσει τη ρακέτα έστω στοιχειωδώς. Και δεκαπεντάχρονο παιδί να βάζανε να φτιάξει το ρόστερ, θα το έκανε πιό ισορροπημένο!
    Βλέπω θετικό το ότι περιορίσαμε την Μπαρσελόνα (α προπό να ξέρετε ότι έτσι προφέρεται, Μπαρσελόνα και Μπάρτσα είναι τα σωστά) σε μικρό σκορ, αλλά τι να το κάνεις όταν πρέπει να βρείς καμμιά εικοσπενταριά πόντους παραπάνω, πόντους που χωρις ριμπάουντ δεν θα έρθουν.... Είναι εμφανές, επίσης, ότι το φορμάρισμα του Ολυμπιακού ήρθε για μιά ακόμη χρονιά προς τη μέση της και όχι προς το τέλος της που κρίνονται ΟΛΑ!
    Αυτά, και εδώ είμαστε γιά διάλογο.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Paratiriti. Λίγο οι τραυματισμοί και οι απώλειες, λίγο το ντεφορμάρισμα σε κρίσιμο σημείο της σεζόν, πολύ το ανισόρροπο ρόστερ με πολλούς "κοντούς", λίγους ημίψηλους και καθόλου ψηλούς δεν νομίζω να αξίζουμε κάτι παραπάνω. Και επιβαιβεώνετε ο Court Central που έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα του να λέει πως χωρίς (έστω και έναν) ποιοτικό ψηλό-φόβητρο δεν πας μακριά. Αν συμβεί το αντίθετο θα είναι έκπληξη.

    Ceballos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ούτε με Παρατηρητή, ούτε με Ceballos και Court, όμως η ομάδα καλός ή κακός είναι αυτή τώρα και πρέπει να βρούμε (αν μπορούμε) λύσεις με αυτά που διαθέτουμε. Το ότι χρειάζεται 5άρι βγάζει μάτια. Ότι λείπει η μαχητικότητα, η ποιότητα, η ψυχή και ο τσαμπουκάς του Άντιτς κάνει "κρα"! Ότι χρειαζόμαστε έναν σκόρερ με προσωπικότητα ηγετική (άρε Ντιλέινι..) είναι δεδομένο. Όμως ποιος μας λέει πως με υγιή ρόστερ και όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους θα λέγαμε αυτά που λέμε τώρα...; Αν ο Bill ήταν υγιής και έπιανε τα γνωστά του στάνταρ φέτος με κάνα 15αριά πόντους και κάνα 10αριά ασίστ και αξιοποίηση των Ντάνστον-Χάντερ στο πικ και τα άλει χουπς που τους κάνει "μάγκες", ποιος μας λέει ότι δεν θα πανηγυρίζαμε απόψε και δεν θα αποθεώναμε παίκτες και προπονητικό τιμ ;; Με το "αν" όμως δεν γίνετε τίποτα. Ας ελπίσουμε σε αφύπνιση Σπανούλη-Πρίντεζη που είναι βαρόμετρο και με την απόδοσή τους συνήθως ξυπνάνε και τους υπόλοιπους, την προσήλωση των τριών Αμερικανών ψηλών σε ΡΙΜΠΆΟΥΝΤ και άμυνα και πάμε δυνατά. Έχουμε χρόνο να συζητήσουμε για αλλαγές στο ρόστερ.

    Banis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι μου, η αδυναμία στους ψηλούς είναι διαπιστωμένη. Και φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς η επιθετική άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός απαιτεί από το ευέλικτο 5άρι σου να στήνει παγίδες στον play maker του αντιπάλου. Έτσι μένει πίσω στο καλάθι το 4άρι σου (Πρίντεζης, Πετγουεϊ, Αγραβάνης) με αντίπαλο έναν "δεινόσαυρο" - όταν αυτός υπάρχει. Το miss match είναι προφανές και για να καλυφθεί απαιτεί συνεχή κίνηση της ομάδας ώστε όταν φτάσει η μπάλα στο low post, να υπάρξει βοήθεια από το 3 ή από έναν γκαρντ, μέχρι να ξαναμπεί στη ρακέτα το 5άρι σου. Όλα αυτά πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια και, προφανώς, δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Το είδαμε με εκπληκτικό τρόπο φέτος στα ματς με την Φενέρ στην Πόλη και την ΤΣΣΚΑ στο Φάληρο, είδαμε όμως, δυστυχώς, και την άλλη εικόνα στην κρίσιμη τριάδα παιχνιδιών που προανέφερα.
    Την Παρασκευή όντως είναι άλλο ματς, αν ο Kill Bill είναι καλύτερα. Και πάλι όμως οι παράμετροι είναι δεδομένες. Αυτές μπορούν να αλλάξουν μόνο το καλοκαίρι και ως τότε έχουμε καιρό. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές: δεδομένων των συνθηκών, ο Ολυμπιακός είναι μια πολυτέλεια για όλους μας! Το να είμαστε στους '8' επί 10 έτη συνεχώς - όπως και η Μπάρτσα - είναι τεράστια επιτυχία. Οι μεγάλοι seven footers κοστίζουν απλησίαστα ποσά για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα. Ζω και ξυπνάω με το όνειρο του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αλλά αν στην Βαρκελώνη τον θέλουν για αντικαταστάτη του Τόμιτς που φαίνεται να πηγαίνει ΝΒΑ, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να κάνουμε...
    Πάμε γερά την Παρασκευή!

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ριμπάουντ δεν είναι μόνο θέμα ύψους ρε παιδιά. Είναι και θέμα θέσης και πάθους. Ο Κάιλ ούτε 2 μέτρα δεν ήταν αλλά ήταν master. 2 ευρωπαϊκά πήραμε με 1,5 ψηλό. Και μετά το πήρε η Μακάμπι που ούτε αυτή είχε seven footer.

    Καλά και άγια όλα αυτά, λοιπόν, αλλά δεν είναι ο νόμος. Απόδειξη (πρόσφατη κιόλας) το ματς στο ΣΕΦ με την Εφές ή λίγους μήνες πριν το ματς με την Φενέρ στην Τουρκία. Εκεί είχαμε 33 ριμπάουντ εμείς, 26 η Φενέρ και ο Πέτγουεϊ στα πιτς από το 1ο δεκάλεπτο.....

    ΥΣ: Οι τραυματισμοί στο πιο δύσκολο σημείο της σεζόν σε κάνουν να χάνεις το ρυθμό σου. Και οι παίκτες που τραυματίζονται και η ομάδα κατά συνέπεια. Μένει μόνο να εξηγηθεί από κάποιον αρμόδιο πώς είναι δυνατόν εδώ και 2 χρόνια να συμβαίνει αυτό. Μόνο τυχαίο πάντως αποκλείεται να είναι...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά Stouk δεν είναι μόνο θέμα ύψους τα ριμπάουντ. Αλλά και η έλλειψη ψηλού δεν φαίνεται μόνο στα ριμπάουντ! Η Μπάρτσα χτες μας έπνιξε, ενώ επιθετικά ήταν σε μέτρια μέρα, η κλειστή άμυνα των τεράτων -γιατί ψηλά κορμιά είναι και ο Τσέχος και ο Χεζόνια και, βεβαίως, οι Τόμας, Ντόελμαν, έκοψε κάθε drive και κάθε σκέψη για επίθεση με πλάτη - με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, όπου οι Καταλανοί δεν είχαν βρει ρυθμό.
    Και ο Κάιλ 6 ριμπάουντ μέσο όρο είχε, όσο και ο Χάντερ. Πήραμε, όμως, τις κούπες - όπως και τώρα παίρνουμε κάποια μεγάλα παιχνίδια -με ομαδική δουλειά στο 100%. Αν δεν έρθει το 100%, λείπει ο ψηλός που εύκολα θα κάνει double figures σε πόντους και ριμπάουντ.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα σε όλους και Χρονια Πολλα! Εγω θα αφησω την κριτική για το τελος της σεζόν. Παρόλο που η κατασταση στους ψηλούς ειναι αμφιλεγόμενη δεν έχασαν αυτοι το ματς χθες. Τα ριμπάουντ ειναι συνολική δουλειά. Η αστοχία στο περιφερειακό σουτ μας κράτησε εκτος μάχης. Στα ματς με την Μπαρτσελονα θεωρώ πως πρεπει να σταθεροποιηθεί ενας κορμός, το ροτεισον ηταν και χθες λιγο πανικόβλητο. Θα μου αρεσε να δω Ντανστον και Χαντερ μαζί. Ναι δεν κανω λαθος. Θα κλειδώσει περισσοτερο η ρακέτα. Ξερω οτι δεν ειναι δόκιμο αλλα μου μοιαζει καλό κονσεπτ.. spanios7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Spanios, και οι δύο μαζί, μπορεί να κλειδώσουν την ρακέτα, αλλά επιθετικά θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλήμα σε σχέση με χτες. Κανείς από τους δύο δεν απειλεί από τα 5 μέτρα, οπότε ο Πασκουάλ θα σφίξει ακόμη περισσότερο την άμυνα στο ζωγραφιστό, δίνοντας το σουτ και σε όποιον από τους δύο παίζει στο "4". Εδώ μας έδινε χτες τα σουτ με 4άρι τον Πρίντεζη και τον Πετγουεϊ, καταλαβαίνεις τί έχει να γίνει. Αν ο Αγραβάνης ήταν πιο έμπειρος και πιο δυνατός ψηλά, θα ήταν διαφορετικά. Τέλος πάντων, βλέπουμε αύριο...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστευω πως οι 8 στους δεκα φιλαθλους του Ολυμπιακου εχουν την ιδια προσδοκια με σενα Court.Να δουν τον Μαριανοβιτς στο λιμανι.Ο Μαριανοβιτς ομως και στην Μπαρτσα να μην παει θα στοιχιζει ενα τσουβαλι λεφτα το καλοκαιρι.Οπως και ο Παραχουσκι.Δυσκολο.Ακομα κι ετσι υπαρχουν πενταρια που μπορουν να σου συμαζεψουν την ρακετα(Ραντουλιτσα). Δεν ειναι απαραιτητα το υψος το θεμα που ζηταμε μεσα στην ρακετα αλλα παικτη ποιοτικο που να ειναι και να ξερει καλα την θεση "5" και μπροστα και πισω.Στην Μακαμπι πηρανε πρωταθλημα χωρις ουσιαστικα πολυ ψηλο σεντερ αλλα ειχαν ενα σεντερ με κεφαλαια γραμματα κι ας ειναι 2,04-2,05(Σχορτσιανιτης)οπου εμπαινε για λιγα λεπτα,προβλιματιζε και εδινε ουσιαστικες λυσεις.Ετσι και ο Ολυμπιακος στις κατακτησεις των ευρωπαικων ειχε (εστω) τον Σερμαντινι που καθαριζε 1-2 φασεις συνεχομενες κοντα στο καλαθι,εκοβε κανα δυο μπαλεςσε διυσδησεις ή σουτ και χαλαγε τα σχεδια του αντιπαλου προπονητη.Ο Λαζαρος το ιδιο.Οχι για πολυ.Για5-10' ο καθενας.Υπηρχαν επιλογες ομως και διαφορετικη παικτες.Ειχες τον λιγο Παουελ με το σουτ απο τα 4-5 μετρα.Ειχες τον Χαινς να μαχαιτε σαν σκυλος και εμπαινε και ο 7-footer νε ενα διαφορετικο στυλ παιχνιδιου.Τωρα;Ειτε βαζουμε τον Χαντερ,ειτε τον Ντανστον το ιδιο παιχνιδι εχουν να σου προσφερουν

    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο, συμφωνώ απολύτως. Μια χαρά θα ήταν ο Ραντούλιτσα, μια χαρά. Αλλά κι αυτός κοστίζει πολύ. Δεν υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι παίκτες, άλλωστε στην αγορά.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Court πρώτων πιστεύω πως ο Radulijca με τα λεφτά που έπαιρνε ο Begic(700.000 δεν ήταν;) και ίσως λίγο παραπάνω έρχεται. Δεύτερον, πιστεύω πως και βέβαια υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν στον ρόλο που τους χρειαζόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει μια συγκεκριμένη τακτική. Πρώτο βιολί στην περιφέρεια θα είναι ο Σπανούλης και στην ρακέτα ο Πρίντεζης. Δοκιμασμένες και σίγουρες λύσεις. Από κει και πέρα αυτό που ζητάμε νομίζω είναι παίκτες που να μπορούν σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να βοηθήσουν στο "5" σαν πραγματικά πεντάρια. Πέρα από τον Radulijca που είπε ο Γιώργος και πιστεύω πως αν ερχόταν θα ήταν κάτι παραπάνω από βοηθητικός για κάποια μόνο λεπτά, υπάρχουν φθηνοί παίκτες ψηλοί και με εμπειρία στην Ευρώπη που θα κάναν τούμπες για να φορέσουν την φανέλα της ομάδας όπως οι Foote, Fesenko, Drew Gordon. Υπάρχουν και πιο "αλμυροί" όπως Diogu, Turiaf, Mbenga αλλά και καλύτερου επιπέδου χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία όπως Merphy, Mullens, Biedrins, Faverani αλλά και top επιπέδου όπως Dalembert, Okafor ή Blatche που όμως με λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη έρχονται πιστεύω για πρωταθλητισμό στην Ευρωλίγκα. Η θέση "5" είναι κομβική και θα πρέπει να γίνει μια μικρή υπέρβαση νομίζω...

    Ceballos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως παιδιά γενικότερα να έχουμε στο μυαλό μας ότι παίζουν και οι... αντίπαλοι!!! Δεν είναι ντε και καλά αποτυχία αν με 10-4 σερί top16 βγήκες 3ος, παίζεις με την Μπάρτσα και αποκλειστείς μαχόμενος.

    Η Μπάρτσα είναι καλή ομάδα. Θα είναι σούπερ επιτυχία αν περάσουμε.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολυμπιακός είσαι ρε συ Stouk. Είσαι καταδικασμένος να πρωταγωνιστείς και να είσαι στο Fainal 4... Κάθε άλλο αποτέλεσμα το θεωρώ αποτυχία.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ceballos, παίκτης μπορεί να βρεθεί. Μιλάμε όμως για υπέρβαση λες και αυτό που γίνεται δεν είναι υπέρβαση. Η ΚΑΕ, στους δέκα μήνες ισχύος των συμβολαίων κάθε χρόνο, μπαίνει μέσα ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! Το γράφω και αριθμητικά: 1.000.000 τον μήνα! Τα έσοδα είναι γύρω στα 6 εκατ. ευρώ και τα κόστη γύρω στα 16 εκατ. ευρώ. Κι αν σας φαίνεται μεγάλο το νούμερο "16 εκατ. ευρώ", να θυμάστε ότι η Εφορία στα μεγάλα συμβόλαια είναι 70%!!! Δηλαδή, αν ο Σπανούλης παίρνει στο χέρι δύο μύρια, ο Ολυμπιακός πληρώνει 3,4 μύρια! Αν ο Πρίντεζης παίρνει 1 μύριο, ο Ολυμπιακός πληρώνει 1,7 μύρια.
    Αγωνιστικά, το ιδανικό θα ήταν 7 footer για 1ος ψηλός και Χάντερ - Ντάνστον από πίσω με αντίο στον Μπρεντ. Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη συμβόλαιο τουλάχιστον 1 μύριο τον χρόνο! Πόσα να βάλουν από την τσέπη τους οι Αγγελόπουλοι, ειδικά μέσα στην δραματική κρίση της οικονομίας μας;

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,οι καημενοι.Δεν εχουν...
      Court... Δεν θελω να ακουω τετοια. Ολυμπιακοι ειμαστε ολοι αλλα ελεος.Το χομπι τους κανουν οι ανθρωποι.Καβλωμενοι με την ομαδα ειναι οι ανθρωποι και κανουν το ψωνιο τους.Λες να πηραν τον Ολυμπιακο και να μην τα γνωριζαν αυτα;; Αρρωστακια και αθεραπευτα γαυροι ειναι και μπραβο τους αλλα μην μου λες ποσα να βαλουν ποια... Δεν ειπαμε να βαλουν 10εκ. ακομα.Αλλα να ανεβασουν λιγο το κουστουμι για να παρουν ενα πενταρι για να κανει τι διαφορα.

      Ceballos

      Διαγραφή
  15. Stouk, συμφωνώ, προφανώς έχουμε καλομάθει. Γιώργο, ο Ολυμπιακός είναι 10 σερί χρονιές στα playoff, μόνο αυτός και η Μπαρτσελόνα. Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Το Final Four, με τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ετών, είναι ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Η κατάκτηση της κούπας είναι ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ. Μακάρι να έρθουν...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή