Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Οι στοιχηματικές επιλογές για την 7η αγωνιστική της Euroleague


«Αυλαία» του 1ου γύρου του top16. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ωραιότατο ταμείο; Antiguru


1. Μακάμπι-Άλμπα 1 (Π/Φ 10,5): Απόδοση 1,70

2. ΤΣΣΚΑ-Μιλάνο 1 (Π/Φ 15,5): Απόδοση 1,70

3. Εφές-Φενέρ 1 (Π/Φ 2,5): Απόδοση 1,80

4. Λαμποράλ-Μάλαγα (Π/Φ 5,5): Απόδοση 1,80

Νι και Σίγμα

1. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να τα καταφέρει η Άλμπα εκεί που λύγισε η Ρεάλ και Μπάρτσα; Σχεδόν μηδαμινές. Η ομάδα του Λαού είναι 1η και θέλει να το διατηρήσει. Μάλιστα, μια διαφορά 11 πόντων είναι άκρως εφικτή.

2. Στο ΣΕΦ ήρθε η 1η ευρωπαϊκή ήττα της σεζόν για την ΤΣΣΚΑ. Αν μη τι άλλο αυτό θα πεισμώσει τους παίκτες και θα κυνηγήσουν μία εμφατική νίκη, για να καθησυχάσουν τον κόσμο και να φτιάξουν και τη δική τους ψυχολογία. Από την άλλη η Αρμάνι δεν έχει τις λύσεις να κοντράρει την «αρκούδα» και εκτός από αυτό, εκτός έδρας, αν ανοίξει το σκορ, το παρατάει. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η ήττα στο ΟΑΚΑ (-27), στο ΣΕΦ (-23) και η πιο πρόσφατη στη Βιτόρια (-19).

3. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Εφές είναι πολύ πιο στιβαρή ομάδα από την Φενέρ. Το μεταξύ τους 85-67 στην Τούρκικη Λίγκα (τον Δεκέμβριο) το αποδεικνύει. Η άμυνά της σπάει κόκαλα και η ομάδα του Ζοτς δεν φαίνεται και τόσο… ανθεκτική σε αυτό το κομμάτι!!!

4. Η Μάλαγα έχει πάρει τον αέρα της Λαμποράλ, αφού  την έχει κερδίσει ήδη 2 φορές στη Liga Endensa. Γενικότερα, όμως, η Μάλαγα έχει μείνει πίσω στην υπόθεση πρόκριση. Έχει ρεκόρ 1-5 και η Λαμποράλ 2-4. Αν θέλει να την «πιάσει» και να μπει στο κόλπο, πρέπει να κερδίσει. Καλύτερη ομάδα είναι, έχει τα φόντα να τα καταφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου