Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τα πρώτα δείγματα γραφής και η ενίσχυση που ουρλιάζει

Ο Παναιτωλικός δεν κάνει ούτε χάρες, ούτε ανοίγει τα πόδια και έχει μια πολύ καλή ομάδα, οπότε το ζητούμενο του αποτελέσματος ήρθε χθες (2-0). Η ομάδα "ουρλιάζει" πως θέλει ενίσχυση, ενώ η αποψίλωση του ρόστερ φαίνεται πως είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Περέιρα, με τους Ντοσεβί και Ντουρμάζ να φωνάζουν παρόντες! spanios


Από το ψυγείο και την απομόνωση του Μίτσελ στην ενδεκάδα και στα γκολ.
Ο Ντοσεβί είναι αλήθεια πως.. καψωναρίστηκε από τον προηγούμενο κόουτς. Από την θέση του βασικού εξτρέμ στα φιλικά της Αμερικής, αλλά και στα δυο πρώτα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, στο "ψυγείο" και στο κόψιμο από την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Μίτσελ ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήθελε εξτρέμ και ο Γάλλος δεν χωρούσε στα πλάνα του, de facto.
Τώρα λοιπόν ο Γάλλος παίζει υπέροχα, πατάει περιοχή, αλλάζει πλευρές και έχει 2/2 σε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και γκολ!
Ακόμα και ο Ντουρμάζ, που είναι βασικός στην Εθνική του, πρέπει να πάρει μια ευκαιρία.
Προς θεού δεν λέω ότι έγιναν παικταράδες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ρόστερ 12-13 παικτών. Αυτούς έχει ο κόουτς, αυτούς οφείλει να διαχειριστεί..

Ο Παναιτωλικός αμύνθηκε υπέροχα. Το περιμέναμε εξάλλου.

Με την διαφορά ότι η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ήταν σκορποχώρι, ούτε φάσεις έφαγε, ούτε ουσιαστικά ανησύχησε.

Δείγμα νούμερο δύο λοιπόν από τον Περέιρα (το πρώτο το παιχνίδι από τα άκρα) ότι ο Πορτογάλος θέλει συνοχή στην άμυνα και κοίταξε με το καλημέρα να την συμμαζέψει.

Πάμε στην αγαπημένη μου προσωπολαγνεία.

Ο Σιόβας δείχνει πως συνέρχεται και αυτό είναι υπέροχο. Ο Έλληνας στόπερ είναι μεγάλο κεφάλαιο και όποιος βιάστηκε να τον τελειώσει, εχθές δεν θα χάρηκε..
Ο Αυλωνίτης συνεχίζει να κάνει τα ρεπό του στόπερ, που αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κλείσει, η κωλυσιέργεια της διοίκησης αρχίζει και κουράζει, την στιγμή που ο Αμπιντάλ τα κρεμάει από τον... Οκτώβριο..

Τα άκρα Μαζουακού και Ελαμπντελαουΐ παίζουν ασταμάτητα και θέλουν ανάσες, ενώ στο κέντρο, ο Κασάμι για την θέση που αποκτήθηκε σαν box to box γέμισε το κέντρο με την κορμοστασιά του και ο Μανιάτης κάλυψε τους απαραίτητους χώρους. Ταιριαστό δίδυμο.

Ο Φορτούνης ξέρει πολύ μπάλα και είναι σαφές ότι έχει θέση στο rotation.

Ο Μήτρογλου προβληματίζει πολύ, επιμένω. Οκ, την τέχνη του γκολ δεν μπορεί να την ξεχάσει, αλλά στις μέρες μας, επιθετικό "κολώνα" δεν ψάχνει καμία ομάδα,

Όσο δε, ο Αφελάι δεν ξεμπουκώνει, η ομάδα χρειάζεται και εξτρέμ, αφού στο παιχνίδι του Περέιρα παίζουν σημαντικό ρόλο και η ποικιλία μοιάζει απαραίτητη,

Για το θέμα του φορ, επίσης θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι διαφορετικό.

Υπομονή υπάρχει, αλλά η διοίκηση που έχει εξοικονομήσει μετρητά, πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθεί..

ΥΓ. Ο κόσμος του Καραϊσκάκη, μαθημένος τα τελευταία χρόνια στην κορυφή, τους.. παικταράδες, τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, δεν λέει να εκπολιτιστεί. Το κράξιμο χθες άρχισε από το δεκάλεπτο, λες και ο Παναιτωλικός δεν έπαιζε στο γήπεδο. Απαράδεκτοι "κεντρικοθυρίτες" όπως τους ονομάζω εδώ και χρόνια.

ΥΓ2. Με τον Πουλίδο τι γίνεται ρε παιδιά;;; Χαχαχαχα..

1 σχόλιο:

  1. Spanios, το προφανές για μένα και από αυτό το παιχνίδι, είναι ότι δεν ήταν θέμα προπονητή το πρόβλημα διάσπασης για κλειστές άμυνες, αλλά παικτών. Εντάξει, είναι λογικό η αλλαγή προπονητή να φέρνε καλύτερη ψηχολογία, αλλά αγωνιστικά είδαμε ότι και πάλι υπήρξε τρομερή δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών. Αυτό που κρατάω ως καλή ιδέα είναι η σύγκλιση του Ντοσεβί από τη γραμμή στην περιοχή που και ανοίγει χώρο για έναν επιθετικό μπακ από πίσω αλλά και φέρνει τον πλάγιο σε θέση βολής - δύο γκολ έβαλε σε δύο παιχνίδια έτσι ο Γάλλος.
    Προφανώς χρειάζεται ενίσχυση στόυς πλάγιους, προφανώς στα σέντερ μπακ (κάτι πολύ γρήγορο) και ...βλέπουμε...

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή