Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Νεύρα, μαγκιές και γκρίνιες ΑΛΛΟΥ

Περισσότερο από το οτιδήποτε φέτος, περισσότερο από κάθε αγωνιστική αποτυχία, ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών που πριν λίγα χρόνια δεν θα έπαιζαν στον Ολυμπιακό, ούτε στο Football Manager. Αναλύει ο spanios


Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και από την πυραυλοκίνητη για τα Ελληνικά δεδομένα Σπόρτινγκ, την στιγμή που όλοι οι ουραγοί των ομίλων μάζεψαν από μηδέν έως δύο βαθμούς.
Η Μπενφίκα με τριπλάσιο μπάτζετ και σε ευκολότερο όμιλο, πήρε μηδέν βαθμούς.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μηδενίζουμε την φετινή προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, την στιγμή που χαιρέκακοι καναπετζήδες περίμεναν πεντάρες, ο Ολυμπιακός στάθηκε.
Φυσικά και ΔΕΝ μας αρκεί, αλλά το αντίθετο άκρο δεν θα μας βρει σύμφωνους.

Η προσοχή στρέφεται στο εχθρικότερο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όπου για δεκάδες λόγους. κυρίως εξω αγωνιστικούς ο Ολυμπιακός καλείται να διεκδικήσει με λύσσα και όλοι εμείς, θα σταθούμε και φυσικά για τον Τάκη Λεμονή, που όσο υπάρχει σε αυτόν τον πάγκο, αξίζει σεβασμό ως ένας από τους πλέον αυθεντικούς και αληθινούς στρατιώτες αυτού του οργανισμού.

Για τα πεταμένα λεφτά του φετινού σχεδιασμού, όπου βασίλεψε ένας.. Ραμαντάνι και κατέστρεψε τα πάντα, έκαψε Έλληνες (Σιώπη, Ρισβάνη, Γιαννιώτη), έφερε μέτριους με μεγάλα συμβόλαια και η μεγαλύτερη οικονομική επένδυση δεν απέφερε καρπούς, αυτοκριτική να κάνει η διοίκηση.

Είπαμε, η εσωστρέφεια και η γκρίνια, ακόμα και αν νοιώθουμε αποκαρδιωτικά, δεν αρμόζει στο σύλλογο μας.
Ούτε κραξίματα, ούτε εμφύλιοι, αυτή είναι η ομάδα, αυτοί είναι οι στόχοι.

Το μείζον όμως κατ' εμέ θέμα και εδώ ΑΠΑΙΤΩ καρατομήσεις, είναι οι συμπεριφορές παικτών που ζούμε μια οφθαλμαπάτη να τους βλέπουμε με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ παίκτης Σεμπά, να σηκώνεται να φέυγει στο ημίχρονο.
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ παίκτης Τζούρτζεβιτς να κάνει σαν αγρίμι με τον Κισσαμικό και να δαγκώνει φανέλες και σε ματς με την Γιουβέντους να φλερτάρει με την κόκκινη κάρτα από το πρώτο λεπτό.
Δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ πάικτες όπως ο Οφοέ με την ανύπαρκτη καριέρα, να διαλαλεί πως θέλει να φύγει επειδή έφαγε μια διάρρηξη, ο Μάριν να καλεί σε σιωπή.
Ο Ζντιέλαρ να κάνει δηλώσεις κατά του προπονητή του, ο Βούκοβιτς να έχει θλάση τρεις μήνες και με την Εθνική του να παίζει κανονικά.
Ο Πάρντο που η Ναντ δεν τον κράτησε για 1,5 εκ. πριν λίγο καιρό έλεγε "ο Θεός βλέπει".

Μιλάμε για συνθήκες παιδικής χαράς.

Όταν κάποτε ο Ολυμπιακός του Μπάγεβιτς έχανε με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ του Μαλαδένη και του Μαρτσέλο (όποιος είναι παλιός θυμάται τις εποχές), οι οπαδοί βρίσκονταν στου Ρέντη και τα έλεγαν με τους παίκτες (ένας μύθος λέει ότι ο Ελευθερόπουλος πήγε για κούρεμα και πέταξε την στέκα).

Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι αυτοί οι "απατεώνες" παίκτες σηκώνουν μπαϊράκι, ειρωνεύονται τον Σάββα (ο οποίος είναι γενικός αρχηγός, δεν είναι διακοσμητικός), κάνουν απαξιωτικές δηλώσεις και το παίζουν μάγκες.

Πάμε για πέμπτη σεζόν σερί (από τότε που έφυγε ο Βαλβέρδε) που θα γίνει ολική καρατόμηση.

Μόνο όσοι θέλουν να παίζουν και να ματώνουν. ΜΟΝΟ.

Γιατί υπάρχουν και αυτοί (ανεξάρτητα αν είναι αξίες), ο Σισέ, ο Ταχτσίδης, ο Ένγκελς ακόμα και ο Καρίμ (έχουμε social media και σας βλέπουμε).

Ας κάτσουν αυτοί και όλοι οι άλλοι Σ Π Ι Τ Ι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου