Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Οδηγός απόψε το ένδοξο παρελθόν του...


Τι σχέση έχει ο Φορτούνης, ο Μιραλάς και ο Ανσαριφάρντ με τον Αλεξανδρή, τον Τζόλε και τον Ζιοβάνι;
Τι σχέση έχει Βράνιες με τον Δέλλα και τον Κατσουράνης;
Στο σημερινό ντέρμπι ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να θυμηθεί λίγο από το παρελθόν του. Στο σημερινό ντέρμπι άπαντες πρέπει να διδαχτούν  την προϊστορία των συγκεκριμένων ντέρμπι.
Ο Αντιδραστικός περιμένει απόψε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΨΥΧΗ από την ομάδα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα...


Ελπίζω αυτές τις μέρες να διάβασαν λίγη ιστορία στου Ρέντη. Να διάβασαν και να κατάλαβαν τι εστί Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ένα μεγάλο ντέρμπι που αν και ποτέ δεν είχε την "αιώνια" αίγλη, πάντα καθήλωνε.

Και συνήθως καθήλωνε την... ΑΕΚ. Οι νυν παίχτες του Ολυμπιακού πρέπει να ξέρουν πως κάποτε ο Αλεξανδρής, ο Τζόλε, ο Γεωργάτος, ο Ζιοβάνι, ο Νινιάδης είχαν πελάτη τους αυτήν την ομάδα.

Και μάλιστα με αντίπαλους σοβαρούς όπως ο Δέλλας, ο Κατσουράνης, ο Τσιάρτας, ο Ντέμης. Όχι με γατάκια τύπου Βράνιες οι οποίοι τολμούν να δείχνουν τέτοια ασέβεια προς την ομάδα δυνάστη;!

Η φετινή εικόνα τους λοιπόν απέναντι στην Ένωση πρέπει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ να αλλάξει σήμερα. Το αποψινό ματς είναι ένας τελικός για την ομάδα. Άπαντες πρέπει να καταλάβουν πως ένα μέγεθος σαν τον Ολυμπιακό, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάνει συνεχομένα και με αυτόν τον τρόπο μάλιστα από ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. 

Πόσο μάλλον από την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ του Βράνιες του "who is Olympiakos". Την ΑΕΚ του Μελισσανίδη με δηλώσεις "ακόμα δεν έχω δώσει εντολή". Η έλλειψη σεβασμού δεν πρέπει να μείνει "ατιμώρητη"...

Επίκληση στο συναίσθημα λοιπόν απόψε. Άπαντες πρέπει να δώσουν την ΨΥΧΗ τους σήμερα. Να ματώσουν την φανέλα. Να αντιδράσουν για την ΙΣΤΟΡΊΑ της ομάδας και βέβαια για τον ΚΟΣΜΟ της.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα λοιπόν, απόψε ΕΧΕΙ ΜΑΧΗ. Δεν υπάρχει plan b... Ελπίζω αυτό να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι παίχτες... Παλέψτε, ιδρώστε, ματώστε και η μεγάλη πρόκριση θα έρθει. Όχι τίποτα άλλο, να έρθει για να πετύχουμε στην συνέχεια και την βρωμερή ομάδα από ΜΠΑΝΩ...

*Για να το γνωρίζουν αυτό οι παίχτες θα μπορούσε στα αποδυτήρια να υπάρχει ένας παλαίμαχος. Και όχι ένας τίμιος αλλά γραφικός πια 80χρονος. Να υπάρχει ένας Γεωργάτος. Ένας Τζόλε. Ένας Στολτίδης. Ένας γενικός αρχηγός που να εκπροσωπεί το ένδοξο παρελθόν και να κάνει τους παίχτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

**Ίσως το γεγονός πως η ΑΕΚ θα ανοιχτεί δεδομένα (θέλει οπωσδήποτε γκολ, άρα το αντιποδόσφαιρο του Χιμένεθ απόψε δεν θα το δούμε), να βοηθήσει την ομάδα. Αν βρουν χώρους οι Φορτούνης, Μιραλάς και Καρίμ τα πάντα γίνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου