Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ


Ποδοσφαιρικό και μόνο blog σήμερα. Ο Αντιδραστικός πετά το μπαλάκι στους παίχτες της ομάδας καθώς θεωρεί πως ο νέος προπονητής δεν φέρει καμία ευθύνη.
Τα απολύτως λογικά πειράματα ενός νέου προπονητή έπρεπε να τα περιμένουμε και στο κάτω κάτω καλά κάνει ο Ισπανός.
Η σφραγίδα την οποία κατάλαβε πως δεν μπορεί να βάλει στο υπάρχον ρόστερ.
Οι παίχτες που καλούνται πλέον να βγουν μπροστά.


Η κριτική στον Γκαρθία είναι έντονη. Έντονη και ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ και ΑΔΙΚΗ. Ο μοναδικός βασικά που δεν φέρει καμία ευθύνη είναι ο νέος προπονητής.
Η διοίκηση πήρε ΡΙΣΚΟ φέρνοντας νέο coach Ιανουάριο μήνα και μάλιστα ξένο, που δεν γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και της ιδιομορφίες της ομάδας! Άρα το ρίσκο αυτό πρέπει να το δεχτεί και να τον καλύψει τώρα που δέχεται την κακόβουλη και κακοπροαίρετη κριτική.

Στο κάτω κάτω η διοίκηση αν ήθελε η ομάδα να παίζει με τον τρόπο του προκατόχου, γιατί τον άλλαξε; Και όχι μόνο αυτό. Όταν έφερε τον Γκαρσία, κι ενώ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΈΣ μεταγραφές το Γενάρη (πλην Μιραλάς), τι μπορεί να περίμενε; Να κάνει μάγια;

Τα απολύτως φυσιολογικά πειράματα

Ο Γκαρθία έχει ανακατέψει πολλάκις την τράπουλα. Και η αλήθεια είναι πως δεν του χει βγει αυτό.

Έβαλε τον Μαρίν δεκάρι στην Τρίπολη έκοψε την ομάδα στα δύο. Αντίστοιχα έβαλε τον Φορτούνη στο φτερό με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και είχε δημιουργικότητα ΜΗΔΕΝ. Κι άλλα παραδείγματα. Εμπιστεύθηκε τον πιο έμπειρο Μποτία και τον έβαλαν στα τέρματα οι επιθετικοί της ΑΕΚ. Έβαλε τον Μιραλάς φορ και εκείνος δεν ακούμπησε τη μπάλα. Έριξε τον Σεμπά στο Κύπελλο και εκείνος κατέστρεφε τις επιθέσεις της ομάδας.

Παρ'όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει καθώς ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δν ξέρει το ρόστερ της ομάδας! Και κάνοντας δοκιμές προσπαθεί να το μάθει! Βέβαια το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν δεν ενδείκνυται για πειράματα αλλά για αυτό ας ρωτήσουμε τη διοίκηση που άλλαξε προπονητή Ιανουάριο μήνα στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Θέλει την δική του σφραγίδα αλλά ΔΕΝ γίνεται.

Ο Ισπανός ήθελε παιχνίδι κατοχής, με έντονη πίεση μπροστά. Αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύει και η αλήθεια σε κάποιες στιγμές το έχουμε δει. Για λίγο όμως. Το ρόστερ της ομάδας δεν μπορεί μα υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τεχνική πχ στους αμυντικούς για να βγάλουν τη μπάλα μπροστά. Ούτε ο Ρομαό μπορεί να κάνει παιχνίδι. "Μάνι μάνι" η κατοχή και η σωστή κυκλοφορία δεν είναι εφικτή. Για αυτό και βλέπουμε ΓΙΟΜΕΣ. Συνέχεια ΓΙΟΜΕΣ.

Επίσης στο κέντρο δεν υπάρχουν πνευμόνια. Με Ζιλέ, Οφόε, Ταχτσίδη δεν μπορείς να πιέσεις ανελέητα. Είναι ΟΛΟΙ βαριά και ψηλά κορμιά. Χωρίς box2box λοιπόν, χωρίς ένταση και συνέχεια στο μαρκάρισμα η μπάλα δεν (ξανά)κερδίζεται εύκολα. Όλοι είδαμε λοιπόν πχ πόσο εύκολα κράταγε την κατοχή η ΑΕΚ στο κέντρο έχοντας δυο καλούς τεχνίτες (Κονέ-Μασούντ) στην ενδεκάδα της στο ματς πρωταθλήματος.

Θέλει λοιπόν να βάλει τη δική του σφραγίδα αλλα προφανώς ΔΕΝ μπορεί. Δεν μπορεί ο Όσκαρ γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο ρόστερ. Το καλοκαίρι θα φτιάξει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ και έκτοτε θα μπορεί να κριθεί...

Μάγκες βγείτε μπροστά...

Το μπαλάκι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ πηγαίνει στους παίχτες. Εσείς μάγκες πρέπει τώρα να "μιλήσετε". Εσείς πρέπει να βγείτε μπροστά.

Οι ηγέτες Μιραλάς, Ρομαό και Φορτούνης, ΑΠΑΝΤΕΣ οι Έλληνες του ρόστερ Ταχτσίδης, Κούτρης, Νικολάου, Ανδρούτσος, ο πιο φορμαρισμένος του ρόστερ Ανσαριφάρντ  και οι αξιόπιστοι ξένοι Προτό, Σισέ, Ομάρ, Ένγκελς, Ζιλέ, Οφόε, Τζούρτζεβιτς και Μαρίν είναι οι παίχτες από τους οποίους περιμένουμε καλές εμφανίσεις. Καλοί παίχτες είναι όλοι τους, ανεξάρτητα αν κολλάνε σε συστήματα και τακτικές.

Η κατάκτηση του  Κυπέλλου Ελλάδος και η διεκδίκηση του τίτλου μέχρις εσχάτων είναι αδιαπραγμάτευτα και άπαντες πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για τον κόσμο, για την ιστορία της ομάδας και βέβαια -αν το θέλουν και όσοι το θέλουν- για να παραμείνουν και του χρόνου στην ομάδα. 

Βλέπετε σε αυτές τις τελευταίες ανταγωνιστικές κρίνονται οι ΠΑΝΤΕΣ (πλην του προπονητή σαφώς).

*Μποτία, Σεμπά, Πάρντο, Μάρτινς για μένα είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

**Ιγκόρ Σίλβα και Χατζισαφί δεν μπορούν να κριθούν από τη στιγμή που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες. Κανονικά όμως ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν καθώς στην παρουσία τους στην Super League είχαν αφήσει εξαιρετικά δείγματα. Και επιπλέον στις θέσεις που παίζουν ο μεν Ομάρ είναι τουλάχιστον ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟΣ, ο δε Κούτρης έχει ΣΚΑΣΕΙ...

***Κράζετε για τις δηλώσεις του  Γκαρθία. Ρε μάγκες μην ψάχνετε για νέο Κάτανετς. Ο Ολυμπιακός που αλλάζει 10-15 παίχτες κάθε καλοκαίρι και 5 προπονητές το χρόνο δεν έχει συνοχή. Δεν έχει την εμπειρία σαν ομάδα να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα. Αυτό είπε ο άνθρωπος και ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.

1 σχόλιο:

  1. Αντιδραστικε...Ο Ισπανος ηξερε που ερχοτανε και τι ζηταγαμε.Οταν τον εφερνε η διοικηση (τρομερο λαθος για μενα) θελω να πιστευω οτι δεν του ειπε πειραματισου και ας χασουμε το πρωταθλημα.Σιγουρα τον εφερε να παιξουμε ενα κλικ καλυτερη μπαλλα.Και στα μεχρι τωρα παιχνιδια που εχει κοουτσαρει εχει βαλει φαρδια πλατια την σφραγιδα του.Την σφραγιδα της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ!!!Jordan ACT

    ΑπάντησηΔιαγραφή