Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Αντ-ΕΔΡΑ-σε και είναι ΕΔΩ !!!


Η περιβόητη αντίδραση βγήκε απ' την ομάδα στην διπλή βδομάδα, το ΣΕΦ έγινε ξανά έδρα και πλέον με ρεκόρ 5-4 ο Ολυμπιακός επιστρέφει..!
Ο Αντιδραστικός σχολιάζει την νίκη κόντρα στην Βασίλισσα...


Οι ερυθρόλευκοι απόψε, έκαναν ίσως την κορυφαία φετινή τους εμφάνιση και πέτυχαν την πιο σημαντική -για την ώρα- νίκη της σεζόν! Μια νίκη κομβική βαθμολογικά, μια νίκη που θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση τους παίχτες, μια νίκη που θα φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα!

Μετά το σερί ηττών, ο Θρύλος αντέδρασε! Η διπλή εβδομάδα λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα (δεν πρόλαβαν να πέσουν ψυχολογικά από τις 4 μαζεμένες ήττες), η οποία πέτυχε δύο μεγάλες νίκες κόντρα στη Μπάγερν και την αήττητη Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ... Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός δείχνει σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν καλύτερη εικόνα στο παρκέ, οι ρόλοι σαν να ξεκαθαρίζουν, μα το κυριότερο είναι ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ που βγάζουν άπαντες..!

Πριν το παιχνίδι σας ανέφερα, την ανάγκη του παράγοντα... ΣΕΦ... Ε λοιπόν απόψε, το ΣΕΦ έβραζε. Ήταν ΕΔΡΑ. Βοήθησε πολύ την ομάδα! Μπήκε στην εξίσωση! Τα φαντάσματα και το ψυχρό κλίμα των δύο ηττών, ξεχάστηκε από το πρώτο τζάμπολ του ματς! Σημαντική λοιπόν αυτή η μεγάλη νίκη και για το ΣΕΦ... Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη την έδρα του. Θέλει όσον το δυνατόν λιγότερες απώλειες στον Πειραιά..! Και το ΣΕΦ απόψε... επέστρεψε!

Πλέον το ρεκόρ πήγε στο 5-4 και την επόμενη βδομάδα, ακολουθεί η... Μπουντούκνοστ στο ΣΕΦ. Χωρίς ίχνος διάθεσης να μειώσω τους Μαυροβούνιους, το ρεκόρ μπορεί να πάει εύκολα στο 6-4, το οποίο δεδομένου του προγράμματος, είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό... Με την σημερινή νίκη ο Θρύλος, έκανε το 2/2 το οποίο αν ολοκληρωθεί με νίκη την άλλη βδομάδα (3/3), τότε η επιστροφή του Θρύλου είναι και θα είναι γεγονός... Επιστροφή βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική!

Ανάλυση θα έχουμε αύριο... Το μόνο που θα τονίσω είναι πως η εμμονή μου με τους "πρωταγωνιστές", δικαιώνεται. Ακόμα ένα ματς που ο Θρύλος είχε αρκετούς διψήφιους και διακριθέντες, ακόμα μία νίκη... 

Υγ: ποιος να τολμήσει να σχολιάσει τον αρχηγό...; Αλήθεια θέλει θράσσος... 

Υγ2: αφανής και ο άποντος... Μάντζαρης. Η άμυνα με αυτόν μέσα άλλαξε πρόσωπο... Χρησιμότατος ο τρίτος αρχηγός..!

5 σχόλια:

  1. Ο Αρχηγος εκανε τρομερη εμφανιση γιατι του βγηκαν τα σουτ απο την περιφερεια και δε χρειαστηκε να μπει μεσα για να εκτελεσει. Επελεγε το μακρυνο σουτ, ή μπαινοντας επελεγε την πασα. Πλεον στη διεισδυση εχει θεμα. Και λογικο ειναι, δε μπορεις να πηγαινεις παντα μεσα στα θηρια. Θα βαλεις 1-2 καλαθια, ειδικα οταν λειπουν κορμια τυπου ταβαρεζ. Σημερα καλως επραξε και δεν τολμησε να μπει μεσα. Αυτο ολο ειναι απαντηση στον φιλο παρατηρητη που τον θεωρει παλαιμαχο. Δεν ειμαι κι αντιθετος αλλα με σωστη διαχειρηση μπορει η ομαδα να παρει πολλα πραγματα απο τον επι σειρα ετων Ηγετη της.
    In Blatt we trust.
    Και μια διορθωση. Ειναι Μπουντουτσνοστ, οχι Μπουντουκνοστ.
    Στα σερβικα το "c" προφερεται "σ", οχι "κ". Και σημαινει "μελλον".
    panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστές επισημάνσεις ολες φίλε Πάνο..!!! Εν αναμονή της απάντησης Παρατηρητή λοιπόν!!! Καλημέρα, Αντιδραστικός

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα φίλοι μου,
    Με τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ έχει εκπληκτική παράδοση, 15 νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια. Είναι μιά ομάδα που μας ταιριάζει γιατί παίζει μπάσκετ "επίδειξης", χωρίς κλειστές άμυνες και χωρίς πολύ ξύλο.Αυτό βολεύει τον Σπαν, που ηλικιακά του είναι δύσκολο να παίζει ξύλο, αλλά το μπάσκετ του δεν το έχει ξεχάσει, με αποτέλεσμα αυτό που είδαμε και χαρήκαμε χθες. Εγώ, κύριοι είμαι εδώ και για να λέω μπράβο και γιά να τα χώνω. Σε βάθος χρόνου θα δούμε αν η λογική της ηλικίας ισχύει η όχι. Για χθες οφείλω να πω ότι ο Βασίλης θύμισε τα παλιά και μπράβο του που μπορεί ακόμα να το κάνει.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως έτσι φίλε, Παρατηρητή! Εγω το χω ξαναπει, ελπίζω να μην βγεις αληθιμός!!! Αλλά την άποψη σου ΠΑΝΤΑ την σέβομαι! Αντιδραστικός

      Διαγραφή
  3. Κι'εγώ το ελπίζω.Ευχή όλων μας είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα.
    Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή