Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Με μια μπουνιά knock-out...




Το ίδιο στη Βαρκελώνη, το ίδιο στο Κάουνας, το ίδιο στη Μαδρίτη, το ίδιο σήμερα. Το χιλιοειπωμένο "refuse to lose" φέτος μακριά από το ΣΕΦ πήγε περίπατο. Αποκλεισμός, περισυλλογή και αντίκρισμα ευθυνών για την τραγελαφική σημερινή εικόνα, ειδικά ενόψει πρωταθλήματος.Stouk


Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο πόνος και η απογοήτευση είναι σε μέγιστο βαθμό τούτη τη στιγμή. Και αυτό γιατί είχαμε συνηθίσει. Όχι στα final-4, στους τελικούς, στις κούπες. Αλλά σε μια ομάδα που μαχόταν και πάντα έπεφτε (αν έπεφτε) ματωμένη και με σκισμένη φανέλα.

Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν σαν...μνημόσυνο μιας ομάδας που λατρέψαμε, που μας έκανε και πιστέψαμε στα ακατόρθωτα. Οκ, κάποια στιγμή τα πολλά λεφτά πρέπει και να δικαιωθούν. Η Κίμκι είναι η πιο ακριβή ομάδα του θεσμού και ουσιαστικά, τουλάχιστον απόψε, σε αυτό το do or die παιχνίδι, το αποτύπωσε στο παρκέ.

Αλλά ο Ολυμπιακός; 0 πάθος; 0 μαχητικότητα; 0 αυταπάρνηση; Πάλεψε, δείξε ότι το θες ρε παιδί μου και ας χάσεις. Φευ...

Κάποιοι παίκτες είναι αμαρτία να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού επειδή ντε και καλά είναι ρολίστες, γιατί απ' ό, τι φαίνεται, όταν καίει η μπάλα τρέμουν. Φυσικά και μιλάμε για κάποιους ξένους, αλλά θα γίνουμε συγκεκριμένοι μετά το τέλος της χρονιάς.

Με την ελπίδα ότι θα έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Γιατί αν δεν γίνει και αυτό, θα μιλάμε για την πιο αποτυχημένη χρονιά της τελευταίας 10ετίας...

ΥΣ: Εμείς μάγκες στο ΣΕΦ ήμασταν εκεί. Όλη τη χρονιά. Κάποιοι σήμερα ήταν απόντες. Άλλοι δικαιολογημένοι, άλλοι... Α/Α, που λένε και στο στρατό...




4 σχόλια:

  1. Ήταν πολύ κοντά τα παιχνίδια με Ρεάλ, Άρη και Χίμκι για να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει με επιτυχία και στα τρία. Χθες ήταν φανερή η έλλειψη ενέργειας. Δυστυχώς ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά προέκυψε ντέρμπι με Άρη και καμία δυνατότητα ξεκούρασης των βασικών συν τον τραυματισμό Μιλουτίνοφ. Βέβαια η πρόκριση δεν χάθηκε μόνο χθες, αλλά πολύ νωρίτερα στη σεζόν για λόγους που πρέπει να αναλυθούν και να εξεταστούν εξονυχιστικά. Διότι μόνο έτσι δεν θα επαναληφθούν.
    Προσωπικά, ανεξάρτητα από το εάν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, θέλω το καλοκαίρι να υπάρξει αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο που βλέπει η ομάδα το μπάσκετ.
    Αλλά αυτή η συζήτηση πρέπει να πάει για μετά το τέλος της σεζόν, προέχει η διεκδίκηση του τελευταίου τίτλου που μας έχει απομείνει, του πρωταθλήματος με υγιείς ελπίζω όλους τους παίκτες.
    Κλείνοντας και επειδή η ομάδα μας έχει ανάγκη στα δύσκολα, ένα μεγάλο RESPECT στους παίχτες των back2back πρωταθλημάτων Ευρώπης και στους Προέδρους για όσα μας έχουν χαρίσει.

    Admiral

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό (το respect) δεν αλλάζει. Η πίκρα όμως που νιώθουμε και η κριτική είναι στο παιχνίδι.

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον Admiral, Stouk. Καταρχήν, ασ περιμένουμε να τελειώσει το TOP 16. Κατά δεύτερον, ο μεγάλος στόχος είναι το repeat στο πρωτάθλημα κάτι που έχει να γίνει ...20 χρόνια.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χειρότερο από όλα είναι το ύφος των δηλώσεων ενός ανθρώπου που ήτααν πάντα η ψυχή της ομάδας και πολύ πιθανόν και γι αυτό τον λόγο να έχει ακόμη θέση σε αυτή, του Tomic.Σε ματς της regular season να γινόταν αυτή η ήττα με τόση απάθεια δεν γινόταν οι δηλώσεις του. Κρίμα. Αυτοί οι ανθρωποί συντιρούντε στην ομάδα για αθτό και μόνο γι αυτό τον λόγο. Για εμψύχωση και να θυμίζουν στους παίκτες ποιά φανέλα φοράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή