Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Το ακούσατε τελικά ή όχι;;


Ένας "ατσάλινος" Ολυμπιακός, πέρασε με 66-77 κι ενώ βρέθηκε μέχρι και στο +16, από το "άντρο" της αλητείας και όσων την έχουν εφεύρει, δείχνοντας με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητα του. Εισβολή οπαδών επειδή.. τόλμησε να πανηγυρίσει ο Σπανούλης, δηλώσεις - παραλήρημα του Εφευρέτη που κάλεσε τον Τσίπρα (!) να παρέμβει, μπροστά στις κάμερες της NOVA που έδωσαν βήμα σε έναν τιμωρημένο (ω ρε συνδρομές που θα κοπούν). spanios


Ξεκινάω ανάποδα, από τα μη αγωνιστικά.
Είναι κανόνας, όταν γίνεται εισβολή οπαδών να διακόπτεται ο αγώνας; Είναι κάτι το οποίο διέταξε ο Υφυπουργός και τηρήθηκε προσφάτως και στο ΟΑΚΑ στο ποδοσφαιρικό ΑΕΚ - Ολυμπιακός; 
Και αν θεωρηθεί "τραβηγμένο" η διακοπή, δεν επιβάλλεται η εκκένωση;
Αυτή που δικαίως έχει γίνει δεκάδες φορές στο ΣΕΦ με πρόσφατη την περσινή, όπου ο Τόμπι ήταν ανένδοτος;;

Και ταυτόχρονα, ο Εφευρέτης να σουλατσάρει και να ζητά παρέμβαση του Πρωθυπουργού και να λέει τιποτένιο τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπασκετμπολίστα της Ευρώπης, οι κάμερες και οι σαλιάρηδες της NOVA, να μην έχουν ίχνος τσίπας και να μας τον εμφανίζουν -καλά γιατί δεν βγάλατε τον πρόεδρο βρε παιδιά, τον κύριο Μάνο;- και όλα αυτά γιατί;;

Επειδή ο Βασίλης πανηγύρισε με τα αυτιά του (ναι ρε, δεν σας ακούει) που έχουν ακούσει απειλές για την οικογένεια του, από τους εκλεπτυσμένους πολυθρονάτους, τους φουσκωτούς του Εφευρέτη και τον κάθε λογής οπαδό - κοινωνό της Πράσινης.
Το καλό παιδί Διαμαντίδης και ο Μπατίστα που πέταξαν μπάλες στα μούτρα του Χάντερ και του Ντάρντεν δεν προάγουν την βία;; Ο Σπανούλης την τεχνική ποινή του την άρπαξε!

Απαγορεύεται να νικάμε ε; Κάντε γιορτές λοιπόν και να χειροκροτάτε ήττες, γιατί μάλλον θα είναι μαζεμένες.

Μια παρένθεση: Μπασκετικά σέβομαι τον ΠΑΟ, αλλά με αυτήν την διοικητική σαπίλα αλλά και την αλαζονεία των περισσοτέρων οπαδών, αναγκάζομαι να ομιλώ στην γλώσσα σας.

Εγώ έχω φύγει πέντε φορές από το ΣΕΦ καθυβρίζοντας τους "οπαδούς" που διέλυαν το ματς και δεν δέχονταν την ήττα. Παρόλο που υπήρχαν κατά καιρούς διαιτητικές παραστάσεις.

Ας συνεχίσουμε με το μπασκετικό κομμάτι, μιας νίκης που λέει πολλά αλλά στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό, οπότε μπορεί να μην λέει και τίποτα.

Ο άσσος στο μανίκι του Σφαιρόπουλου που συνεχίζει να μας εκπλήσσει, ήταν ο Τρεμέλ Ντάρντεν!
Με 15 πόντους οι περισσότεροι από την λεγόμενη εσωτερική και κυρίως "σβήσιμο" στον Διαμαντίδη που έβαλε τρεις πόντους και αυτούς με βολές, διέλυσε κάθε μορφή πίεσης από την άμυνα του ΠΑΟ.
Πρώτος σκόρερ ο τεράστιος Γιώργος Πρίντεζης που με φόρα από το buzzer printer (εννοώ beater) με την Μπαρτσελόνα, εκτέλεσε και τον ΠΑΟ, με 16 πόντους και 4 τρίποντα, κατεβάζοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ κλειδί του ματς ο αρχηγός Kill Bill, με 12 πόντους, 7 ασίστ και μπόλικη μαεστρία.
Ο Μάντζαρης πρόσθεσε 2 τρίποντα, ο Λοτζέσκι άλλα 2 (όσα σούταρε) και ο Χάντερ με τον Ντάνστον πάλεψαν με τον ογκώδη Μπατίστα που τους φόρτωσε φάουλ, βλέποντας τον Αγραβάνη να τους καλύπτει επάξια, πηδώντας στο Θεό και βοηθώντας τα μέγιστα από την θέση "5"!

Απόλυτος έλεγχος του Ολυμπιακού, που θα μπορούσε να "βαρέσει στο ψαχνό" και να κυνηγήσει μεγαλύτερες διαφορές. 
Ο κόουτς πήρε τα τάιμ άουτ με ακρίβεια χιλιοστού και όταν έπρεπε, ο ΠΑΟ δεν πήρε ρυθμό σε καμία στιγμή, η επίθεση έβρισκε λύσεις με κάθε τρόπο και η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης (στην κυριολεξία, με βάση την μέχρι τώρα πορεία της Euroleague) έκανε ξανά το καθήκον της, αφήνοντας τον ΠΑΟ, μπροστά σε 20.000 οπαδούς του, στους 66 πόντους (οι 21 με βολές σε σύνολο 30 που εκτέλεσε) και τις δικαιολογίες να στροβιλίζουν στην ινδική κάνναβη του Γκιστ.

ΥΓ. Τελικά μπορεί ο Ολυμπιακός να νικά τρομοκρατία, διαιτητική προστασία και περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Σήμερα το απέδειξε και αυτό το ματς πρέπει να είναι οδηγός.

8 σχόλια:

  1. Spanie και court, είστε και σεις απλοί οπαδοί και πρέπει να αναρωτηθείτε πώς σε τόσα ματς καθήμενοι στις courtseats δεν σας έχει πάρει δηλώσεις η NOVA...

    Πάρτε κανένα μάθημα από τον ΚΥΡΙΟ Δημήτριο Γιαννακόπουλο...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Spanios, η τεχνική ποινή που έφαγε ο Σπανούλης ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ούτε με βάση κάποιον κανονισμό, ούτε σε κανένα άλλο γήπεδο του κόσμου.
    Αντίθετα, το να πετάς μπάλλα στον αντίπαλο, όπως έκανε το "καλό παιδί" Διαμαντίδης και ο Μπατίστα στον Χάντερ και στον Ντάρντεν αντίστοιχα είναι εξ ορισμού τεχνική ποινή, αλλά οι γκρι εκείνη την ώρα μιλούσαν στα κινητά τους.
    Αγωνιστικά, όντως κλειδί ήταν ο Ντάρντεν, ο οποίος παίρνει άριστα στην κρίσμη στιγμή της χρονιάς, σβήνοντας στα playoff της Ευρωλίγκας τον Τόμας και στο ματς - πλεονέκτημα έδρας τον Διαμαντίδη. Μακάρι να είναι στην ίδια κατάσταση στη Μαδρίτη - όπως και όλη η ομάδα.
    Για την κατάντια του Παναθηναϊκού που ανέχεται αυτήν την κατάσταση με τον "εφευρέτη" τα έχω ξαναπεί. Είναι κρίμα για την ιστορία του συλλόγου, κρίμα.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H NOVA μετά τα playoff ΤΕΛΟΣ για μένα, Stouk.

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτος λοιπόν στην κανονική περίοδο με 2-0 ο Ολυμπιακός. Αν ανατραπεί, όπως σχεδόν πάντα, θα κάνουμε όλοι τις γνωστές αναλύσεις εδώ, και οι Παναθηναικοί γιά μιά ακόμα φορά θα μιλάνε γιά ψυχές, γιά λούζερ κλπ, ενώ θα έχουμε ζήσει πάλι βία και αλητεία..Όσο έχω φωνή θα φωνάζω να σταματήσει η γελοία ιστορία που λέγεται πλέυ οφ....
    parstiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι γιά όσους έχουν ευαισθησίες γιά το που βαδίζει αυτός ο τόπος. Οι παίκτες του ΠΑΟ συγκεντρώνονται στο τέλος και χειροκροτούν τον κόσμο! Αυτός είναι ο πολιτισμός που φτιάξαμε σ'αυτό τον κωλότοπο. Ο κόσμος να συμπεριφέρεται εμετικά, και οι αθλητές, που ο κόσμος ξέρασε πάνω στον ιδρώτα τους να χειροκροτάνε.....Και το κερασάκι, δίνουμε το λόγο στον Δημητράκη, γιά να ασχημονήσει με την ιδιότητα πλέον του ... περαστικού που είδε φως και μπήκε, και να συμβάλλει κι αυτός στο να γαλουχηθούν νέες γενιές ελληνικού τύπου "φιλάθλων". Λυπάμαι πραγματικά γιά το τέρας που εκτρέφεται αγάνα με τον αγώνα στην αρένα που παλιά ήταν το άθλημα που αγαπούσα....
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους.. Ο τύπος κατάφερε παλι με την φθηνή προπαγάνδα του να στρέψει την επικαιρότητα σε μη αγωνιστικούς λόγους. Γιατι μεσα στο παρκέ είδαμε μια ανωτερότητα πρωτοφανή για ντέρμπι που περασε στα ψιλά. Θα σταθώ στο υστερόγραφο μου. Ο Ολυμπιακος χθες βρήκε τον τροπο να νικά τους πάντες. Και η διάφορα των ομάδων ειναι χαώδης, οποτε για πρώτη φορά τολμώ να πω οτι δεν με τρομάζουν τα όργια του εφευρέτη. Ξεκίνησε εξαλλου με το ξύσιμο του Ιβάνοβιτς και την ομαδα σε τεχνική επιτροπή έκτακτης ανάγκης! spanios

    ΑπάντησηΔιαγραφή