Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Είμαστε και μεις, αλλά είσαστε και σεις...



Ενώ ο Ολυμπιακός έχει το λιγότερο ποιοτικά ρόστερ και παίζει τη χειρότερη μπάλα (του) των τελευταίων ετών, ο τρόπος που οι "απέναντι" προσπαθούν να τον ρίξουν από την 1η θέση είναι για γέλια και για κλάματα. Γράφει ο Stouk


Αποκορύφωμα το αποψινό "ντέρμπι" - φιλικό μεταξύ ΠΑΟ και ΑΕΚ. Το "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν μισογεμάτο και από όσους είχαν τα κότσια και βρέθηκαν στο γήπεδο, οι περισσότεροι αποκοιμήθηκαν στα πλαστικά καρεκλάκια.

Πέρα από το θέαμα που ήταν ό, τι έπρεπε για την αϋπνία, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν επιπέδου όχι πρωταθλητισμού, αλλά σχεδόν αποφυγής υποβιβασμού!!


Υπερβολικός; Δείτε τη βαθμολογία. Μιλάει από μόνη της. Ο Ολυμπιακός πρώτος και πίσω του σε ισοβαθμία Ξάνθη και Πανιώνιος!!! Ο ΠΑΟ ακολουθεί (αλλά ποιος ξέρει πόσο ακόμα θα κατρακυλήσει, αφού έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα) 2 βαθμούς πίσω τους, η ΑΕΚ 5η με το ζόρι. Όσο για τον ΠΑΟΚ;9ος και καταϊδρωμένος.


Για τον Ολυμπιακό έχουμε πει 1000αδες φορές τις αντιρρήσεις μας, έχουμε κράξει, έχουμε αποδοκιμάσει τις επιλογές που έγιναν (ειδικά φέτος) αλλά για μισό λεπτό ρε παιδιά.

Μιλάμε ότι είναι η χρονιά που ο Ολυμπιακός πάει να κάνει ρεκόρ χαμένων βαθμών από μικρομεσαίες ομάδες. Έχει ήδη Χ με Πλατανιά και Κέρκυρα και ήττα από Λάρισα. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια. Παρόλα αυτά όμως οι δήθεν εξυγειαντές και διώκτες του είναι πίσω του 12 βαθμούς το λιγότερο.

Τι θέλουν δηλαδή για να διεκδικήσουν (όχι να το πάρουν, απλά να το διεκδικήσουν) το πρωτάθλημα;; Να μην κατέβει καθόλου ο Ολυμπιακός;;;

Το θέμα είναι ότι αυτή τους η κατάντια επηρεάζει αρνητικά και την ομάδα μας. Λίγο πιο κοντά να ήταν όλοι τους, λίγη περισσότερη απειλή να νιώθαμε, κάποιες απαραίτητες κινήσεις θα είχαν γίνει εδώ και καιρό.

Και όλα αυτά με τη διαιτησία να έχει αρχίσει να μην είναι όπως παλιά. Και καλύτερα δηλαδή. 1000 φορές κόντρα. Έτσι θα έχει μεγαλύτερη πλάκα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου