Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Επιστροφή στην "Πόλη του" και νταμπλ...


Ο Ολυμπιακός, η ομάδα μας, ξεκινά σήμερα τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου για το Κύπελλο! Ο Red Philosopher οριοθετεί τους στόχους της ομάδας και προσμένει μια ακόμα μεγάλη μπασκετική σεζόν... Γράφει ο Αντιδραστικός


Η ώρα ήνιγγεν λοιπόν! Τα ψέματα τελείωσαν , η μπασκετική σεζόν ξεκινά και επίσημα!!! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό για το Κύπελλο σαν μια καλή επίσημη προπόνηση και μετά έχει αγωνιστικό "τσουνάμι", με Ρεάλ αρχής γενομένης για την euroleague, μετά Παναθηναϊκό για την basket league κτλ κτλ!

Άπαντες περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν, μια χρονιά που θέλουμε η ομάδα μας να παίξει σαφώς καλύτερο μπάσκετ στην euroleague, ενώ στην Ελλάδα να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε την περασμένη αγων. περίοδο-έχοντας δηλαδή κερδίσει κατά κράτος τον αιώνιο αντίπαλό του στους τελικούς!!!

Οπότε οι στόχοι είναι οι εξής: νταμπλ στην Ελλάδα (Κύπελλο μετά απο καιρό και τρίτο σερί πρωτάθλημα basket league) και παρουσία στο final 4 της euroleague, μετά την περσινή αποτυχία, ενα f4 που μάλιστα θα γίνει στην δικιά μας πόλη, την Πόλη!!!

  • Προπονητικά, περιμένουμε καλύτερη εικόνα. Το τεχνικό stuff πρέπει να παρουσιάσει μια πιο "επιστημονική" εικόνα μέσα στο γήπεδο, καθώς το μπάσκετ έχει προοδεύσει πια τόσο πολύ, που η εμμονή στην άμυνα (το δόγμα του Σφαιρόπουλου) πλέον δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα. Με πλουραλισμό στην επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και αυτοματισμούς στην άμυνα και βέβαια με  τη σήμα κατατεθέν ενέργεια και το πάθος, που μόνο ο Ολυμπιακός βγάζει στην Ευρώπη, η ομάδα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της!
  • Αγωνιστικά, ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη θα ναι και παλι οι ηγέτες, και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις βοήθειες από τον Γκριν στο "2" (δείχνει καλά στοιχεία) και από τους διόσκουρους Παπαπέτρου και Αγραβάνη στο "4" (ανησυχώ για τον μπερδεμένο και μικρό ρόλο τους και εφέτος). 
  • Παράλληλα, αίνιγμα αποτελεί η θέση "5" στην ομάδα: θα μπει ο Μπιρντς στα παπούτσια του Χαντερ, θα επιστρέψει επιτέλους καλά ο Γιανγκ, θα βρει ρόλο ο Μιλουτίνοφ;;;
  • Τέλος οι υπόλοιποι παίχτες, είναι και "παράγοντες Χ" στην ερυθρόλευκη εξίσωση: ο Λοτζέσκι (μπορεί να εξελιχθεί σε επιθετικό υπερ-όπλο αν μείνει υγιής), ο Μάντζαρης (σημαντικότατο γρανάζι, αρκεί να μείνει σταθερός σε απόδοση), ο Χάκετ (ο game changer της ομάδας) και ο Παπανικόλαου (πρέπει να λυθει τι εμφανές ψυχολογικο του πρόβλημα!), είναι πολύ σημαντικοί εφέτος-με αυτούς καλά ο Θρύλος δεν θα πιάνεται!

Αυτά εν ολίγοις! Ξεκινάμε, για μια ακόμη μπασκετική μεγάλη σεζόν!

Υγ: κάντε join στο πρωτάθλημα του blog μας στο euroleague fantasy challenge! Name league: Red-Philodopher, κωδικός: lualua. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου