Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Κατάσταση ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ...


Εχθές γίναμε μάρτυρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του χειρότερου Ολυμπιακού, ίσως της ιστορίας. Πλέον παρά τις κοσμογονικές αλλαγές που αναμένονται/επιβάλλονται (;), η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη... Αρθρογραφεί ο Αντιδραστικός


Δεν γυρνάει μάγκες. Καλύτερα να το αποδεχτούμε. Αυτό το πράγμα, αυτό το συνονθύλευμα, αυτή ή κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τέλος. Μιλάμε για τον χειρότερο Ολυμπιακό ίσως της ιστορίας.

Η διοίκηση προχώρησε σε σκανδαλώδη λάθη, με την παντελή έλλειψη επενδύσεων την τελευταία τριετία, κι έτσι τώρα το "μοντέλο" της γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος, έσκασε σάν φούσκα.

Ακόμα και τώρα που απέτυχε στην Ευρώπη (τουλάχιστον έδωσε την σεζόν και θα παίξει με τα χίλια ζόρια στο europa) ή διοίκηση προβαίνει σε κινήσεις πανικού, καθώς αναμένεται να διώξει αρκετούς παίχτες και να φέρει ακόμα 7-8 (!), σε μία απίστευτη παραδοχή αποτυχίας, που δείχνει τον κάκιστο προγραμματισμό, όλα αυτά την τελευταία βδομάδα των μεταγραφών! Απίστευτα κι όμως αληθινά πράγματα...

Κλείνω και με  αγωνιστικό σχόλιο. Συγκινητικοί οι Ρέτσος και Μανθάτης (αν και δύσκολα θα πάρουν ευκαιρίες ας μην γελιόμαστε!), ελπιδοφόρο ντεμπούτο ο Μάρτινς που έδειξε κανονικός παίχτης (ξεχάσαμε τι σημαίνουν οι κανονικοί παίχτες στον Θρύλο), αρχηγικοί οι Τσόρι και Καμπιάσο, ενώ πολλά μπράβο αξίζουν και στον Στέφανο Καπίνο, που παίρνει την φανέλα σπίτι του. Κατά τα άλλα περιμένουμε δύο φορ (ας ελπίζουμε να μην στραβώσει του Καρντόσο), δύο εξτρέμ (οκ, ήρθαν οι Μαρίν και Ελγιουνούσι...), δύο στόπερ (ο ένας λογικά θα ναι ο ποιοτικότατος Ιγιόρι), ένα αριστερό μπακ (ο φιλότιμος 33χρονος Ντελα Μπέλα δεν βγάζει μόνος του την σεζόν) και ένα ακόμα μέσο.

Παράλληλα αναμένεται και τσουνάμι αποχωρήσεων με τους Σιόβα, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Πουλίδο και Ιντέγιε να βρίσκονται στην transfer list. 

Ναι καλά μετρήσαμε. Τελευταία βδομάδα και πάμε για οχτώ μεταγραφές κι άλλες τόσες αποχωρήσεις. Απίστευτο.

*Περιμένουμε για να κριθεί ο Μπέντο. Τον πιστεύω προσωπικά αν και δεν είδαμε και κάτι το ιδιαίτερο στα ματς με την Αρούκα.

** Λυτρωτική η αναβολή του πρωταθλήματος. Θα χει τουλάχιστον δύο εβδομάδες να δουλέψει το νέο ρόστερ με τον προπονητή.

*** Καπίνος, Ρέτσος, Ντακόστα, Ιγιόρι, Ντελα Μπέγια, Μάρτινς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μαρίν, Ελγιουνούσι, Καρντόσο. Κάπως έτσι αν όλα πάνε καλά, θα παραταχθεί η ομάδα στα πρώτα ματς της super league... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου