Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι…


Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον νταμπλούχο Ελλάδος, καθώς πολλές αναμένονται οι μεταγραφές, πολλές και οι αναχωρήσεις («υποχρεωτικές» ή αποφασισμένες). Ο Αντιδραστικός αναλύει για τους red philosophers τα μέχρις στιγμής δεδομένα.


Δεδομένο 1ο:

Ο Περέιρα συνεχίζει στο τιμόνι και θα πάρει την ευκαιρία του να φτιάξει τον Ολυμπιακό που εκείνος σκέφτεται, κάνοντας μεταγραφές και βέβαια προετοιμασία. Παράλληλα οι Ισά-Καρεμπέ-Αμπιντάλ κινούν τα νήματα στο διοικητικό κομμάτι. Κι αν οι Καρεμπέ-Αμπιντάλ ήταν σίγουροι στις θέσεις του, το ίδιο δεν ίσχυε για τον Ισά. Ακόμα μία ευκαιρία λοιπόν για τον Πιέρ που θα παραμείνει για 3η σεζόν στην ομάδα.

Δεδομένο 2ο:

Ο κορμός. Κάποιοι θα έρθουν, κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι όμως είναι οι σίγουροι! Σιόβας, Αυλωνίτης, Μαζουακού, Μανιάτης, Φορτούνης, Τσόρι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Μπενίτες, Κολοβός  κ’ Χάρα ,μαζί με 3-4 παίχτες των ακαδημιών (ο 3ος keeper, ο Βούρος, ο Βέργος και ο Λάτσι;) είναι οι 100% σίγουροι του ρόστερ…. Οι υπόλοιποι για διάφορους λόγους είναι στον αέρα…

Δεδομένο 3ο:

Πολλές θα είναι οι αποχωρήσεις. Αφελάι, Κασάμι, Μήτρογλου, Μέγιερι, Σαντάνα και ένας εκ των Εντιγκά-Μιλιβόγιεβιτς αποχωρούν σίγουρα. Αιωρούμενοι είναι οι Μποτία-Σαλίνο-Γιαννούλης-Μπουχαλάκης-Ντουρμάζ-Διαμαντάκος, αρκετοί όμως εκ των οποίων λογικά θα μείνουν… Τέλος υπάρχουν και κάποιοι που ίσως αποχωρήσουν, για «υποχρεωτικό» λόγο. Αναφέρομαι σαφώς στους Ρομπέρτο και Ομάρ που φήμες λένε πως θα υπάρξει πρόταση πολλών εκατομμυρίων για τον καθένα…

Δεδομένο 4ο:

Πολλές βέβαια θα είναι και οι προσθήκες… Καταρχήν «κλεισμένοι» είναι οι Λόρια-Κατσικάς-Τζανδάρης-Κεϊτά-Μαρτίνες-Γιαννιώτας και Μανιάς, ενώ μην ξεχνάμε και τον Καραμάνο! Πρωτοφανές σάρωμα της ελληνικής αγοράς, συμφωνείτε; Από αυτούς βέβαια δεν θα συνεχίσουν όλοι. Οι σίγουροι είναι οι Λόρια-Τζανδάρης-Γιαννιώτας και λογικά και ο Μαρτίνες. Επιπλέον ακούγεται έντονα η επιστροφή του Γκαλίτσιου-που έκανε όργια στο Βέλγιο, ενώ λογικά θα παραμείνει και ένας εκ των Εντιγκά-Μιλιβόγιεβιτς. Έτσι η ομάδα θα κινηθεί ακόμα για 4-5 «βασικές» και λογικά ακριβές μεταγραφές. Εκκρεμεί λοιπόν, βασικός στόπερ, βασικός αμυντικός χαφ, βασικός εξτρέμ και βέβαια βασικός φορ. Κι αν πωληθεί και ο Ρομπέρτο, πάμε και για βασικό goalkeeper!


Όπως καταλάβατε λοιπόν το καλοκαίρι θα χει πολύ ζουμί και ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό… Μείνετε online στους red philosophers οπότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου