Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Μαζί σας και τα επόμενα δέκα χρόνια!


Η χθεσινή δήλωση των προέδρων Αγγελόπουλων έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Το timing της βέβαια δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης...
Ο Αντιδραστικός αποκρυπτογραφεί την δήλωση τους και εύχεται με αυτούς στο "κεφάλι" η ομάδα να πορευτεί και την επόμενη δεκαετία.


Ο κακός χαμός από χθες για την επίσημη δήλωση/ανακοίνωση των αφών Αγγελόπουλων... Σενάρια συνομωσίας πως αποχωρούν κυκλοφορούν ήδη, άλλοι (όχι τυχαία...) ισχυρίζονται πως άφησαν να υπονοηθεί πως θα ρίξουν κι άλλο το budget κτλ κτλ.

Η δήλωση τους παρ' όλα αυτά ήταν 100% ξεκάθαρη. Το timing της επίσης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Συνέβη την επόμενη ημέρα της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από την Ρεάλ. Οι πρόεδροι λοιπόν, εξακολουθούν να μην "παραδέχονται" τους αντιπάλους! Όπως ακριβώς και πέρυσι με την Φενέρ! Εξακολουθούν να θεωρούν τον Ολυμπιακό την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας (οι αριθμοί το δείχνουν ξεκάθαρα άλλωστε!) και αυτό δε, το χουν καταφέρει με υποτριπλάσιο προϋπολογισμό! Εμένα η τοποθέτησή τους με καλύπτει απόλυτα*! Γιατί στο κάτω κάτω να μην υπερηφανευτούν για την ομάδα τους; Γιατί να μην προβάλουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ δημιούργημα;!

*Το γεγονός πως έδωσα συγχαρητήρια χθες στην Ρεάλ, δεν σημαίνει πως την θεωρώ ξαφνικά ανώτερη του Ολυμπιακού. Το ξεκαθαρίζω αυτό.

Σε μια εποχή δύσκολη, σε μια εποχή έντονης αμφισβήτησης, οι πρόεδροι ήθελαν να θυμίσουν σε όλους τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα. Ήθελαν δε, να ξεκαθαρίσουν πως το πλάνο τους δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτή νομίζω είναι η βασική "είδηση" της ανακοίνωσής τους. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο ίδιο PROJECT-το οποίο είναι ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ! Και σαν budget (15 εκ. Ευρώ, είναι ένα αξιόλογο ποσό μην τρελαινόμαστε!) και το βασικότερο σαν λογική στελέχωσης της ομάδας (Ελληνικός κορμός, ξένοι λαβράκια, καλοί χαρακτήρες παιχτών κτλ κτλ), ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το δικό του μοναχικό και ρομαντικό δρόμο. Τον δύσκολο δικό του ΔΡΟΜΟ προς την κορυφή...

Υπάρχει βέβαια και ένα μέρος της ανακοίνωσής τους, που δεν μπορώ να "εξηγήσω" με βεβαιότητα. "Ευχαριστούμε όλους, όσους βοήθησαν στο επίτευγμα αυτό"... Αυτό προσωπικά το εκλαμβάνω σαν μια δήλωση πως το καλοκαίρι θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Οι μαζεμένες αποτυχίες της τελευταίας διετίας θα έχουν επιπτώσεις στο τμήμα, αυτό είναι δεδομένο. Ναι μεν το project θα είναι στα ίδια μήκη και κύματα, αλλά στα πρόσωπα, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ανανέωση! Θα ναι από το προπονητικό team, θα ναι από το ρόστερ, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι πως οι πρόεδροι θα την ψάξουν την δουλειά, ώστε του χρόνου η ομάδα να παρουσιαστεί ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ... Αυτοί άλλωστε την πονάνε πιο πολύ από τον καθένα και διψούν για νέες προκλήσεις και θριάμβους!

Δέκα χρόνια λοιπόν είναι στην προεδρία οι αφοί Αγγελόπουλοι. Δέκα χρόνια με: έξι f4, δύο κατακτήσεις Euroleague, πέντε παρουσίες σε τελικούς (5/10!!!), τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα Κύπελλο (μου προκαλεί ανατριχίλα που κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι, με τόσες επιτυχίες). Ειλικρινά εύχομαι και τα υπόλοιπα δέκα να βρίσκονται στην προεδρία της ομάδας μας! Και οι επιτυχίες είμαι σίγουρος πως θα ναι ακόμα μεγαλύτερες! Ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να προοδεύει, θα διατηρεί την μοναδικότητά του και θα συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Για την ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ εκτόξευση των τελευταίων ετών της ομάδας μας, θεωρώ βασικούς υπευθύνους τους δυο προέδρους μας...

Υγ: τους Έλληνες παίχτες και τα μάτια μας... ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ κομμάτι για να συνεχιστεί το project  να παραμείνουν ΟΛΟΙ! Αυτοί άλλωστε οδηγούν την ομάδα στο ΠΑΡΚΕ... Αυτοί θα μπουν να παλέψουν σε λίγες μέρες και για τον τίτλο στο ΟΑΚΑ...

10 σχόλια:

  1. Δηλαδή δεν σου φαίνεται παράταιρο να μιλάει γιά μπάτζετ μιά ομάδα που αποκλείστηκε από ενα μπάτζετ τρεις φορές μικρότερο! Γενικότερα η δήλωση είναι απαράδεκτη και εκ του πονηρού και αυτό που λέει είναι:
    "Ζούμε στο παρελθόν και το μέλλον δεν μας ενδιαφέρει, φτάνει να είμαστε εμείς και να μας αποθεώνετε είτε πάμε καλά είτε πάμε χάλια"
    Κρούω τον κώδωνα γιά πολλοστή φορά. Σύντομα ο Ολυμπιακός θα παίζει ακόμα χειρότερο μπάσκετ και θα χάνει και στην Ελλάδα και στο ευρωπαικό την μία χρονιά μετά την άλλη. Γιά να διορθωθούν τα κακώς κείμενα πρέπει να παραδεχτείς πρώτα ότι υπάρχουν. Και δεν το βλέπω. Προσωπολάτρης δεν εγινα και δεν θα γίνω ποτέ γιά κανέναν.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα Μαζί τους αλλά 10 χρόνια λέει ο άλλος.
    Πάλι θα σαρώσουμε τα τρόπαια με τους προεδραρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Παρατηρητή: Δεν έχουν να αποδείξουν ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ μας. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας δυστυχώς προέρχεται ΜΟΝΟ από το ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΈΝΟ μπάσκετ του Σφαιρόπουλου. Το πρόβλημα μας λοιπόν δεν είναι ούτε το budget ούτε οι "περιέργιες" των Αγγελόπουλων!

    Υγ: "οτι να ναι" αν δεν σου αρκούν 2 ευρωλίγκες, 3 πρωταθλήματα και 2 κυπελλα οκ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ όταν έχουν συνοδευτικεί με αυτό το υγιέστατο(μρ ελληνικό κορμό) και ρεαλιστικό (για την Ελλάδα της κρίσης ) project. Αντιδραστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα αν σε 15 χρόνια σου αρκούν 3 πρωτάθληματα και 2 κύπελλα και ο ποα να έχει 12 πρωτάθληματα 13 κύπελλα ούτε που με νοιάζει,Ο καθένας έχει 1 άποψη όποια και αν είναι άλλα ΕΜΈΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΎΝ.
      ΟΙ ΛΟΥΖΕΡ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ ΚΑΚΌ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΆΞΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΎΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ

      Διαγραφή
  4. Καμία εμπιστοσύνη στους προέδρους, καθερ χρόνο και χειρότερα. Η δήλωση θυμίζει το περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Αντιδραστικέ,
    Δεν είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρουν τα 3 τα 5 ή τα 45 κύπελα. Θα ήμουν Ολυμπιακός ακόμα και αν παίζαμε στην Α2. Θέλω, όμως,να βλέπω μπάσκετ που να με πορώνει, που να ταυτίζομαι. Και το κυριότερο, δεν θέλω να με κοροιδεύουν. Το πρόβλημα με τους Αγγελόπουλους δεν είναι το μπάτζετ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παραδεχονται τα λάθη τους. Και γιά να μην τα παραδεχτούν, έχουν μετατρέψει τον Ολυμπιακό σε ...Σπανουλιακό, με όλους τους άλλους σε ρόλο κομπάρσου. Αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω, δε πα να φέρει κι άλλες κούπες (που μαθηματικά πιά δεν θα φέρει). Εμένα μου αρέσει όταν μιά χρονιά αποτύχει να βγαίνουμε και να μιλάμε με ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιά το τι πρέπει να αλλάξει. Αν, αντί γι' αυτό μου αυτοαποθεώνεσαι γιά τα ...περασμένα μεγαλεία, δεν σε εκτιμώ και ας έβαλες τόσα εκατομμύρια. Όπως κανείς δεν εκτιμάει τον Τράκη, κι ας έχει βάλει διπλά από τους δικούς μας.
    Η εκτίμηση κερδίζεται, δεν αγοράζεται ούτε προκ΄΄υπτει από τα αυτολιβανίσματα. Πάιξτε μπάσκετ καλό και θα τρέξω κοντά, Τα άλλα είναι γιά τους επαγγελματίες λιβανιστές και τα καλόπιστα θύματά τους....
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ για την κριτικη στους αφους άλλα διαφωνώ κάθετα οριζόντια και ότι άλλο θες.ο θρύλος γεννήθηκε για να παίρνει τίτλους και όχι για την χαρά της συμμετοχής.κανεις μας δεν έχει δικαίωμα να κατεβάζει τα στάνταρ του συλλόγου για να είναι εύκολα προσπελάσιμο.και επιμένω για μένα οι αφοι λουζερ είναι αναγκαίο κακό γιατί προβλέπω να τους κ άλλα χρόνια τρακης και να συνεχίζουν οι πύραυλοι να αυτολιβανιζονται για το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κυπελλα και τα πρωταθληματα που μας εκλεψαν γιατι δεν τα λες; Εχεις οσα κυπελλα τοσα ευρωπαικα και το ιδιο με πρωταθληματα. 30 παιχνιδια μας εχουν αλλοιωσει οι γκρι. Για ποιο λογο κραζεις τους αγγελοπουλους; Καλα κανουν δεν αυτολιβανιζονται. Την αληθεια λενε. Αν αυτο ειναι λιβανι,αυτοι οι ανθρωποι εχουν συμβολη. Στο να εισαι η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας. Η πιο πετυχημενη.
      panos

      Διαγραφή
    2. Και αν το back2back χωρια απο ολα τα αλλα ειναι το τιποτα τοτε οι βαζελοι που εχουν να πανε 6 χρονια φ4 τι να πουν. Η τσσκα που βγηκε πρωτη στη ρεγκιουλαρ σιζον και 4η τι να πει.
      panos

      Διαγραφή
  7. Άστο ρε φίλε.ειναι από το 2004 στην ομάδα και εγώ έχω μάθει ότι όταν καποιος σου πιάνει τον κωλο 1 φορα η ντροπή είναι δική του άλλα όταν κάποιος συνεχίζει να στον πιάνει μέχρι τώρα το 2018 και το μόνο που κάνουν οι αφοι είναι μουτρακια στην κεδ και στον ΣΩΛΉΝΑ τότε η ντροπη είναι ΌΛΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ.
    Είναι ανίκανοι να προστατέψουν την ομάδα και τους παίκτες(βλέπε σπαν-τρακη) από οτιδηποτε.
    Μόνο να στέλνουν τον σταυροπουλο στην κεδ και να λέει ότι να ΣΦΥΡΑΝΕ καλύτερα για να μην διώξουν τον Δημητράκη από το μπάσκετ(άκουσον άκουσον),γελάω με την κατάντια τους.
    Και δεν αναφέρομαι καν σε γηπεδικες εγκαταστάσεις.παιζει να έχουμε το χειρότερο στην ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή