Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ο Σπανούλης σίγουρα ζήλεψε...



Ο Ολυμπιακός, που ήδη μετράει 3 σεζόν μακριά από το πρωτάθλημα, απέτυχε να σηκώσει την ευρωκούπα μπροστά στο κοινό του. Παρόλα αυτά, ΟΡΘΟΤΑΤΑ αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε  και μόνο για την προσπάθεια. Την ίδια στιγμή ο Σπανούλης, οι υπόλοιποι παίκτες και ο Σφαιρό βρίσκονταν στις κερκίδες του ΣΕΦ και παρακολουθούσαν κάτι που σίγουρα θέλουν να ζήσουν και αυτοί... Γράφει ο Stouk

Ο Ολυμπιακός χάνει 0-1 σετ από τη Ραβέννα και παλεύει για την ανατροπή. Στα μέσα περίπου του 2ου σετ, ήρθε στο γήπεδο η ομάδα μπάσκετ, προεξάρχοντος του Σπανούλη, για να παρακολουθήσει τη συνέχεια του αγώνα.

Γίνεται το 1-1, κόλαση!! Ενώ το 3ο σετ το ελέγχει ο Ολυμπιακός, δυστυχώς η Ραβέννα κάνει το 1-2 και κατακτά την κούπα. Αντί να δεις γύρω σου κατήφεια, απογοήτευση ή ακόμα χειρότερα αποδοκιμασίες, έβλεπες καπνογόνα, τραγούδι, χειροκρότημα. Ακόμα και αυτοί που αποχώρησαν πριν την τυπική λήξη του ματς, χειροκρότησαν πριν φύγουν.

Βέβαια, αυτή η στήριξη και η περηφάνια δεν περιορίστηκε στο γήπεδο, αλλά επεκτάθηκε και στα social media.

Ναι, αυτό που έγινε χθες στο ΣΕΦ είναι η επιτομή της υγείας και της ομορφιάς του οπαδικού πνεύματος. Δεν είναι... φλωριά.

Αλήθεια, πώς θα ένιωσαν άραγε οι παίκτες του μπάσκετ και ο Σφαιρόπουλος; Που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει 2 πρωταθλήματα, ένα με σκούπα και ένα με επικό brake, έχουν πάει σε τελικούς ευρωλίγκας, είναι φαβορί για ακόμα ένα F4 αλλά ακόμα και απλά σε κακές βραδιές τους, σταυρώνονται;;

Να φανταστούμε δε αν είχαν να πάρουν 3 χρόνια πρωτάθλημα και έχαναν και ευρωκούπα μέσα στο ΣΕΦ τι θα είχε γίνει; Θα είχε ζητηθεί η αποπομπή μέχρι και των... καθαριστριών!

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι, όχι που κρίνουν, αλλά που μηδενίζουν την αξία του Σπανούλη, φτάνει και περισσεύει...

Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι ζήλεψαν.

Εδώ θα είστε και εδώ θα είμαστε τι έχει να γίνει αν ο Ολυμπιακός πάει και φέτος σε κανένα τελικό ευρωλίγκας και δεν το σηκώσει ή χάσει πάλι το πρωτάθλημα. Χαμός...

Αυτά τα λέω για όλους μας. Και για μένα τον ίδιο. Αυτή η άριστη συμπεριφορά και η στήριξη που έλαβαν τα παιδιά του βόλεϊ, αυτό το όμορφο πράγμα που ζήσαμε όσοι ήμασταν στο ΣΕΦ χθες, αξίζει και στο τμήμα μπάσκετ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Γιατί, κακά τα ψέματα το μπάσκετ είναι με διαφορά το πιο αυστηρά κρινόμενο τμήμα αυτή τη στιγμή του συλλόγου, ενώ έχει προσφέρει πάρα πολλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου