Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ντέρμπι κορυφής απέναντι σε ένα ΦΙΛΟ


Ο Αντιδραστικός παρουσιάζει το pre game του αποψινού "αγώνα κορυφής" κόντρα στην Κίμκι κι απέναντι βέβαια στον ΦΙΛΟ, άνθρωπο της ομάδας και εξαιρετικό προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα.


Ντέρμπι κορυφής απόψε στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Κίμκι έχοντας το απόλυτο στις 3 πρώτες αγωνιστικές, κοντράρονται στον Πειραιά με στόχο το απόλυτο ξεκίνηνα στη σεζόν.

Ο αγώνας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Καταρχήν ο coach Μπαρτζώκας επιστρέφει σπίτι του. Ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας φίλος πάνω από όλα που σίγουρα θα χειροκροτηθεί. Παρόλα αυτά επειδή έφυγε πολύ άδικα,  πάντα θα θέλει να αποδείξει πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό. Οπότε έχει ένα κίνητρο παραπάνω... Μας περιμένει μια μεγάλη μάχη των πάγκων ανάμεσα στους δυο κορυφαίους  Έλληνες προπονητές..!
Επιπλέον η Κίμκι θα παίξει το πρώτο της εκτός έδρας ματς. Έχει ένα εντός έδρας  3/3 με σχετικά βατό πρόγραμμα. Θα συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός; Τα πάντα θα τα μάθουμε το βράδυ.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για ακόμα ένα ματς να πάει το ματς σε 100% δικό του ρυθμό. Θέλει προφανώς να μην ανοίξει το σκορ και ο ρυθμός αλλά μην ξεχνάμε παίζει στην έδρα  του, οπότε όποτε βρει την ευκαιρία θα τρέξει.
Απέναντι στην αθλητικότατη ρακέτα των Ρώσων, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως  θα αντιδράσει το super δίδυμο του Θρύλου, Μιλουτίνοφ-Πρίντεζη. Ο Μπαρτζώκας είναι πανέξυπνος προπονητής, θα κοιτάξει να αποκόψει ΠΡΩΤΑ αυτούς. Αυτό σημαίνει πως απόψε πρέπει να "βγουν μπροστά" οι περιφερειακοί. Σουτ  ελεύθερα θα δώσει λοιπόν ο coach B αυτό είναι δεδομένο. Στρέλνιεκς-Τόμσον-Ρόμπερτς-Μάντζαρης και βέβαια οι δυο Παπ, πρέπει να τα βάλουν!


Στο άλλο μέρος του παρκέ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει καταρχήν να περιορίσει τους δυο μαέστρους της Κίμκι. Σβεντ και Μάρκοβιτς κάνουν ΟΛΟ το παιχνίδι των Ρώσων. Μάντζαρης και Παπανικολάου θα έχουν  "διπλοβάρδια" απόψε όπως καταλαβαίνετε... Επιπλέον οι Ρόμπινσον και Τόμας αποτελούν την εξαιρετικά αθλητική ρακέτα της. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε να δούμε πως θα επιλέξει να περιορίσει το τρομερό pick n roll παιχνίδι των Ρώσων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με την φετινή απουσία ενός αθλητικού ψηλού στο ρόστερ.

Λογικά ο Μιλουτίνοφ ΞΑΝΑ θα είναι υπεραπαραίτητος αμυντικά  και θα πρέπει να στέκεται σε μια μέση απόσταση στην ρακέτα και με γρήγορα βυθίσματα θα καλύπτει την πίσω ζώνη. Από κει και πέρα, κομβικό αμυντικό ρόλο αναμένουμε και από τους Αγραβάνη και Μακλίν κι έχει ενδιαφέρον αν θα ανταποκριθούν...

Κλείνοντας να τονίσω ΞΑΝΑ πως ακόμα είναι αρχή και ΚΑΜΙΑ νίκη δεν είναι επιτακτική... Οπότε περιμένουμε απλά να απολαύσουμε ένα όμορφο ματς... Κανένα άγχος, η ομάδα μας ακόμα ψάχνει ρυθμό και πατήματα. Παρόλα αυτά σήμερα νομίζω έφτασε η ώρα να δούμε κι έναν από τους νέους να πρωταγωνιστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου