Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Άρρωστο μεν, ανταγωνιστικό δε!


Ο Αντιδραστικός κάνει ένα μικρό σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα της Super League... "Άρρωστο" μεν, ανταγωνιστικό  (μετά από χρόνια) δε...


Τουλάχιστον φέτος βλέπουμε κάτι! Υπάρχει ένα ενδιαφέρον ρε παιδί μου! Υπάρχει μια αγωνία. Όχι όπως τα τελευταία χρόνια, που η λίγκα τελείωνε συνήθως Νοέμβρη μήνα...

Τα μεγάλα προβλήματα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την (αυξανόμενη) δυναμική των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχουν ανεβάσει εμφανώς τον ανταγωνισμό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος που βασίζονται στους Ελληνικούς κορμούς τους ή ακόμα κι όπως οι έμπειρες ομάδες της κατηγορίας -με σταθερή διοίκηση παίζει ρόλο- (βλέπε Ξάνθη, ΠΑΣ και Λεβαδειακό), φέτος έχουν δώσει μια άλλη αίγλη στην λίγκα καθώς πραγματοποιούν μια εξαιρετική πορεία!

Αυτό λοιπόν μας αρέσει. Μας αρέσει γιατί υπάρχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενδιαφέρον.  Προσωπικά μετά από χρόνια, παρακολουθώ και πάλι "ζεστά" Super League! Μετά από χρόνια λαμβάνω και κάνω καζούρα. Μετά από χρόνια, είχα μεγάλη αγωνία για ματς της ομάδας μου (εντός Ελλάδας).

Δυστυχώς βέβαια το φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε συνθήκες αρρωστημένης κοινής γνώμης. Αρρωστημένοι οπαδοί και άκρως αρρωστημένη δημοσιογραφική κάλυψη (πλέον μόνο επί πληρωμή, η αντικειμενικότητα πια σπανίζει).

Η διαιτησία ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ άσχημο επίπεδο. Αλλά το να έχουμε τόσες κόντρες ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (ποιος ευνοήθηκε, ποιος αδικήθηκε, που έγιναν αλλιώσεις αποτελεσμάτων, μπαράζ ανακοινώσεων κτλ κτλ), νομίζω ξεπερνά ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

Οπότε ας δεχτούμε λοιπόν δυο πράγματα:

Πρώτον πως με την συγκεκριμένη διαιτησία, δεν μπορούμε να νιώθουμε "ασφαλείς". Προφανώς η κάθε ομάδα θα αδικηθεί αλλά και θα ευνοηθεί. Λάθη και μάλιστα μεγάλα έγιναν και θα ξαναγίνουν 100%, καθώς μιλάμε για ακατάλληλους διαιτητές. Άρα ας δεχτούμε πως γίνονται λάθη λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ κι όχι λόγω παρασκηνίου.

Δεύτερον, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού ας το χαρούμε λίγο όλοι. Χρόνια έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο στο κάτω κάτω. Οπότε ας βοηθήσουμε όλοι ώστε τουλάχιστον οι οπαδοί/φίλαθλοι να κρατήσουμε ένα επίπεδο, χωρίς  γκρίνιες, μουρμούρες και υπερβολές. Και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ στα γήπεδα. Έρχονται μαζεμένα ντέρμπι. Ας υπάρξει ένα επίπεδο...

Υγ: η ομάδα της γειτονιάς που μεγάλωσα, ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Απόλλωνας, πληρώνει ΞΑΝΑ την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εσωστρέφειά του και την έλλειψη για ακόμα μια φορά σωστού πλάνου. Κρίμα πραγματικά. Ελπίζω η οικογένεια Μονεμβασιώτη να συνεχίσει και να παλέψει. Θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο.

Υγ2: η ιστορία με την Λάρισα του Κούγια ξεπερνά κάθε όριο. Ειλικρινά είναι ΑΜΑΡΤΙΑ μια τόσο μεγάλη ομάδα να μην μπορεί να βρει μια λύση. Δεν έχω σκοπό να σχολιάσω τον Κούγια προσωπικά. Δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Απλά η διοίκηση της ΑΕΛ σοκάρει. Τίποτα άλλο. Σοκαριστικά κακή διοίκηση.

Υγ3: ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού  μας,  είναι ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός. Αυτός είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντίπαλο δέος. Ελπίζω πραγματικά να βρει την άκρη του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου