Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Bet Philosopher: πρεμιέρα στα... γκολ!


Στοιχηματικές προβλέψεις της στήλης Bet Philosopher,για την πρεμιέρα του Champions League. Φαβορί χωρίς καμία αξία, αμφίρροπα παιχνίδια με μεγάλο ρίσκο, οπότε η safe επιλογή είναι να πάμε στα γκολ.
Προτείνει ο Αντιδραστικός


Καταρχήν να τονίσω πως οι σημερινές αποδόσεις παίζονται στον ΟΠΑΠ. Συνεχίζουμε με τις προβλέψεις για τους φίλους του Blog μας.

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ: προσωπικά βλέπω άσσο (2.50) αλλά και το drawn no bet στο 1.62 μ'αρέσει. Value προσφορά και το 2-3 goal σε απόδοση 1.92.

Μάντσεστερ-Βασιλεία: επειδή τα μεταξύ τους ματς συνήθως κρύβουν συγκινήσεις  (κι όμως ισχύει!) ο άσσος στο 1.12 κρίνεται ως προκλητικός. Το όβερ όμως στο 1.45 είναι ανεκτό.

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους: μεγάλο ντέρμπι στο Καμπ Νου. Και οι δυο ομάδες σε καλή κατάσταση και με άμυνες όχι σταθερές. Όβερ στο 1.55 ή goal/goal στο 1.58...

Μπενφίκα-ΤΣΣΚΑ: σε περίεργο φεγγάρι και οι δύο. Προτιμώ τον άσσο στο 1.60 (στα μεγάλα ματς οι Αετοί πάντα είναι εκεί...), εναλλακτικά τα 2-3 goal στο 1.92 είναι συνετή επιλογή.

Ρόμα-Ατλέτικο: το πιο "ανοιχτό" ματς της ημέρας. Επειδή τελικό σημείο δεν αγγίζεται, νομίζω πως το όβερ και η απόδοση 2.00 είναι εξαιρετικά υψηλή και δεν μπορεί να αγνοηθεί... Γενικά βλέπω ανοιχτό ματς στο Ολίμπικο ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες, οπότε σημειώστε και το goal/goal στο 1.75.

Τα υπόλοιπα ματς σε αποδόσεις φαβορί (Τσέλσι-Μπάγερν-Παρί) 1.05 και με όβερ επιπέδου 1.30 προφανώς δεν τα αγγίζουμε ΠΟΤΕ.

Καταλήγουμε:

  1. Ολυμπιακός άσσος "drawn no bet" 1.62
  2. Μάντσεστερ όβερ 1.45
  3. Μπαρτσελόνα όβερ 1.55
  4. Μπενφίκα άσσος 1.60
  5. Ρόμα όβερ 2.00


Καλή επιτυχία και καλά κέρδη στους φίλους μας! Κάντε κράτει σήμερα, τα κουπόνια Τετάρτης και Πέμπτης είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου