Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Να "πέσουν" ΣΕΦ και "Μ. Μερκούρη"



Αυτή η ιστορική συγκυρία δεν είναι λόγος για... πανηγυράκια. Αλλά αφορμή να δώσουμε άπαντες χειροκρότημα και αποθέωση στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν...Γράφει ο Stouk

Τετάρτη 4 Απριλίου-Τετάρτη 11 Απριλίου: Η... μεγάλη εβδομάδα του ελληνικού βόλεϊ, η μεγάλη εβδομάδα του Ολυμπιακού. Του μεγαλύτερου all sports club της Ευρώπης (αν όχι του κόσμου...)

Άνδρες και γυναίκες έχουν προκριθεί αμφότεροι στους διπλούς τελικούς του Challenge Cup και την ερχόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Η αλήθεια είναι ότι μικρό ποσοστό των φίλων του Ολυμπιακού έχει ειδικές ή εμπεριστατωμένες γνώσεις για το άθλημα και σίγουρα δεν το παρακολουθούν πολλοί από κοντά. Σε αυτό φυσικά εξαιρείται το κομμάτι των οργανωμένων, που δεν έχει αφήσει στιγμή μόνο του το τμήμα, όχι τώρα στα κρίσιμα, αλλά από την αρχή.

Πέρα από τους παίκτες, το προπονητικό team και τον πρόεδρο Μ. Κουντούρη, καρπώνονται και αυτοί μέρος της επιτυχίας. Μια μεγάλη αλήθεια, που κάποιος πρέπει να την πει...

Άσχετα, όμως, με το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, ποιος στήριξε και ποιος όχι, έχουμε φτάσει στην ουσία, στην "ταμπακιέρα": την κούπα!

Ακόμα και αν ένας γαύρος δεν έχει ιδέα από βόλεϊ (πόσο μάλλον αν συμβαίνει το αντίθετο) καλείται να στηρίξει τις ομάδες ανδρών και γυναικών σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Να βρεθεί στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" για να στηρίξει τις γυναίκες, να πάρουν μία νίκη, πριν ταξιδέψουν στην Τουρκία και μετά από μια εβδομάδα να πάρουν θέση στο ΣΕΦ με φωνή για να πανηγυρίσουν από κοντά μαζί με τους άνδρες.

Μπορεί να έχει αρκετή σημασία αν τελικά ο Ολυμπιακός τα καταφέρει. Αλλά εξίσου σημασία έχει να νιώσουν άπαντες ότι έχουν δίπλα τους τον κόσμο. Και να πάρουν χειροκρότημα, ακόμα και αν δεν φτάσουν στον στόχο.

Γιατί αυτοί οι παίκτες, αυτή η διοίκηση, αυτός ο οργανισμός που λέγεται Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μας προσφέρει κάτι μοναδικό: διεκδίκηση 4 ευρωπαϊκών τίτλων την ίδια χρονιά. Βόλεϊ (x2), πόλο (x2). Βάλτε μαζί και το μπάσκετ, που το Βελιγράδι... κοντοζυγώνει και κάντε τη σούμα. Ποιος άλλος σύλλογος μπορεί να το κάνει αυτό;;; 

Αξίζουν, λοιπόν, άπαντες την παρουσία μας, τη φωνή μας, το χειροκρότημά μας, ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν. Θα είμαστε εκεί και θα κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στην μεγάλη μας αγάπη.

ΥΣ1: Αυτός που έχουν κατηγορήσει για εγκληματική οργάνωση, για έμπορο ναρκωτικών και δεν ξέρω και γω για τι άλλο, δίνει ψυχή και χρήμα εδώ και χρόνια για τον ερασιτέχνη. Από κοντά και οι Αγγελόπουλοι, που εκτός των άλλων έχουν βάλει και αυτοί την κάρτα φιλάθλου και την κάρτα μέλους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρεις εισιτήριο διαρκείας στο μπάσκετ. Έμπρακτη στήριξη, που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος. Όχι στα λόγια, στις πράξεις...

ΥΣ2: 13-14 Απριλίου είναι και το F4 του LEN Trophy πόλο γυναικών στην Ισπανία. Μιλάμε δλδ για ένα 10ήμερο εντελώς... κόκκινο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου