Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

The end of the beginning...


"This is not the beginning of the end... This is the end of the beginning"...
Ο Αντιδραστικός "δανείζεται"... την ιστορική ατάκα του Τσώρτσιλ το 1942, καθώς κολλάει... γάντι με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, από την Τετάρτη το βράδυ... 
Η αποχώρηση ήταν απλώς ένα πρώτο, πολύ μικρό βήμα, μπροστά στα τεράστια "άλματα" που αναμένονται στο μέλλον...


Η αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις... Από την μία, ο κόσμος του Θρύλου ο οποίος συσπειρώθηκε εντυπωσιακά, "συναινώντας" ενθουσιασμένος και λυτρωμένος στην απόφαση των προέδρων! Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί "αντικειμενικοί"... και μη, οι οποίοι ξαφνικά νοιάζονται για το καλό του (παρατημένου σαν έρμαιο) ελληνικού μπάσκετ...

Ξαφνικά νοιάζονται για την δυσφήμηση και το... βαρύ πλήγμα που δέχθηκε το άθλημα, από την ασεβή αποχώρηση μιας ομάδας στο ημίχρονο (μη θεωρώντας δυσφήμηση βέβαια τα στρινγκ). Αισίως μάλιστα, νοιάζονται και για τον Ολυμπιακό (!!!) ο οποίος σε περίπτωση που τραβήξει το σχοινί, θα βρεθεί (λένε) υπό διάλυση ενώ θα χάσει (λένε) ακόμα και το εγγυημένο του συμβόλαιο στην Euroleague!

Ε λοιπόν όλοι εσείς που νοιάζεστε, πάρτε χαμπάρι, πως τα κολπάκια σας και οι "απειλές" σας, δεν περνάνε ΠΙΑ. Η απόφαση της Τετάρτης ήταν απλώς ενα... κυματάκι και αναμένεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ! Βρισκόμαστε απλά... "στο τέλος της αρχής", όπως σας αναφέρω και στον τίτλο! Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα από την οργή και την δύναμη του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός ήταν να μην συσπειρωθεί. Από τη στιγμή, που από τις συνεχείς προκλήσεις του "Φάρου", το σύνολο του ερυθρόλευκου οργανισμού έφτασε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στο "αμήν", γυρισμός δεν υπάρχει... Οι άνθρωποι αυτοί, που δεν σεβάστηκαν τόσα χρόνια τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, τον κόπο και τον ιδρώτα παιχτών και προπονητών και βέβαια τα... εκατομμύρια επενδύσεων των προέδρων, ήρθε η ώρα να δουν τους κόπους τους, να επιβραβεύονται!

Το νέο project του ελληνικού μπάσκετ βλέπετε, λέει... "τελικούς γιορτές" ΠΑΟ-Προμηθέας κτλ κτλ. Αυτό δεν ήθελαν, αλήθεια;;; Για αυτό δεν πάλεψαν τόσο λυσσασμένα όλα αυτά τα χρόνια; Ε λοιπόν το "προϊόν"  τους πλέον θα το λουστούν... Τέλος ο Ολυμπιακός λοιπόν από την φαρσοκωμωδία αυτή του "Φάρου"... Το πράσινο (βιδωμένο στην εξουσία τριάντα χρόνια) κατεστημένο, τα... κατάφερε.

Απλά στον Ολυμπιακό όταν λέμε τέλος, το εννοούμε (χωρίς δημοψηφίσματα με sms...). Τέλος τα πάρε δώσε με την ΕΟΚ και τις βρωμερές διοργανώσεις της, τέλος τα πάρε δώσε με την παράνομη ΚΕΔ, ΤΕΛΟΣ τα πάντα... Άλλωστε δεν νομίζω να εθελοτυφλεί κανείς, πιστεύοντας πως η ΕΟΚ και η ΚΕΔ θα δώσουν την οποιαδήποτε... βάση και σημασία, στα παράπονα και τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού;;; Προφανώς και δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο...

Θα ναι η Ευρωλίγκα μόνο; Θα ναι η Αδριατική, η VTB ή κάτι άλλο; Αυτό θα το αποφασίσουν αυτοί που... πρέπει και αυτοί που έχουν τα εκατομμύρια των ερυθρολεύκων οπαδών στο πλευρό τους... Ότι κι αν αποφασίσουν εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους... Μέχρι το τέλος... 

*Ακόμα είμαστε στην αρχή και μας περιμένουν μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές... Όλες για το καλό της ομάδας μας... Ας οπλιστούμε με εμπιστοσύνη και υπομονή...

1 σχόλιο:

  1. Αντιδραστικε συμφωνω με οσα γραφεις, το καλυτερο για την εικονα της ομαδας μας ειναι να παιζει ειτε μονο ευρωλιγκα, ειτε σε ενα αξιοπρεπες πρωταθλημα. Αν παμε και βαλτικη με τσσκα χιμκι πριφτη κ.α. θα μας κανει μεγαλο καλο ο ανταγωνισμος.
    Απλα θελω να σε ρωτησω, πιστευεις οτι θα το τηρησουν μεχρι τελους αυτο που λενε οι Προεδροι;
    Το ευχομαι πραγματικα.
    Και κατι αλλο.
    Σε περιπτωση που αποχωρησουμε οριστικα απο το πρωταθλημα,ο Λαος του ΘΡΥΛΟΥ θα στηριξει την αποφαση 100% καθως θα εχουμε μεν μονο την ευρωλιγκα, αλλα το γηπεδο θα γεμιζει σταθερα, διοτι δε θα υπαρχει η δικαιολογια "ειναι πολλοι οι αγωνες". Ετσι κι αλλιως για τα εγχωρια, 3 ματς με το βαζελο παιζουμε, οποτε η χασουρα απο εκει θα ειναι μικρη.
    Αυτο σε περιπτωση που παιζουμε ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, συν οτι η ομαδα θα εχει περισσοτερο χρονο για ξεκουραση και προπονηση, αλλα και ενεργεια αφου θα εχει λιγοτερα ματς. Το μονο αρνητικο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι θα δυσκολευεται λιγο να βρει ρυθμο.
    Αν παλι παμε σε αλλο πρωταθλημα(κοσμημα ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ για ΚΑΘΕ λιγκα του κοσμου),παλι τα εισιτηρια θα ειναι περισσοτερα. Πχ με το λαυριο της Σερβιας,ή με το αιγαλεω της κροατιας θα παει περισσοτερος κοσμος,αφου θα ειναι σαν ευρωπαικο ματς. Μεγαλο κερδος θα εχουμε ΚΑΙ απο τα τηλεοπτικα σε αυτη την περιπτωση, καθως τα παιχνιδια μας θα ειναι (ουσιαστικα)ΔΙΕΘΝΗ!!!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ,θα μου πειτε, λογιστης εισαι;ΟΧΙ.
    Απλα οι Προεδροι πρεπει να τα λαβουν υπ οψιν αυτα, καθως θα τους βοηθησει οχι να βγαλουν κερδος(μονο ενας τα καταφερνει αυτα) αλλα να μπουν λιγοτερο μεσα.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    Σε ολες τις χωρες ενας Θρυλος του αθληματος ειναι προεδρος της ομοσπονδιας.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥΜΙΑ ;
    panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή