Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Bet: Οι ομάδες που θα στηριχθούμε

Οι πρώτες αγωνιστικές φυσικά και δεν είναι αντιπροσωπευτικές για την εικόνα των ομάδων. Μεταγραφές, αλλαγές προπονητών, αγωνιστικά "ψαξίματα" συνθέτουν το καλοκαιρινό σκηνικό.
Παρόλα αυτά επειδή τα μεγάλα πρωταθλήματα αρχίζουν και οι διακοπές από το στοίχημα "κούρασαν", ο spanios θα κάνει μια πρώτη ανάλυση για τις ομάδες που μας αρέσουν και αξίζει σε θεωρητικό επίπεδο να τις ακολουθήσουμε.


Ομάδες δεύτερης γραμμής, με την έννοια ότι δεν είναι φαβορί, αλλά δεν παύει να μας έχουν "γοητεύσει" με τον σχεδιασμό τους, τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι κι έτσι στοιχηματικά αξίζει να τις "αγοράσουμε" είτε εξ αρχής, είτε φυσικά σε live (όπου ξεκάθαρα, εκεί είναι η πεμπτουσία του στοιχήματος).

Πάρτε χαρτί και μολύβι λοιπόν:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το απόλυτο role model για να εκποιήσεις ένα μπάτζετ. Τι μπορεί να ζητά μια ομάδα που πούλησε την ίδια μεταγραφική περίοδο τα τρία αστέρια της (Χούμελς, Μχιταριάν και Γκιουντογκάν);
Ο Τόμας Τούχελ και το επιτελείο των Βεστφαλών ξόδεψαν ιδανικά τα 107 εκ. ευρώ που "μάζεψαν"
Μόνο και μόνο η τριάδα πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ είναι πραγματικά "μαγική".
Μάρκο Ρόις που ήδη υπήρχε και μαζί του οι Μάριο Γκέτσε και Αντρέα Σίρλε "μόλις" με 56 εκ και οι δυο μαζί (!) από Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ.
Στα στόπερ έφερε τον Μαρκ Μπάρτρα, έναν ιδανικό ball playing παίκτη από την Μπαρτσελόνα, πληρόνωντας την "αστεία" ρήτρα των 8 εκ ευρώ, ενώ πριν το Euro, καπάρωσε τον Ράφα Γκερέιρο από την Λοριάν, που στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία για 12 εκ.
Για 15 εκ έντυσε στα κίτρινα τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ρεν, την αποκάλυψη της Ligue 1.
Ακόμα και το next big thing του Τούρκικου ποδοσφαίρου, ο Εμρέ Μορ από την Νόρτζελαντ αλλά και ο δυναμικός χαφ Σεμπάστιαν Ρόντε από την Μπάγερν, κόστισαν αλλά 19 εκ, ποσά δυσανάλογα για το potential που θα προσδώσουν.
Τι θα δούμε από την Ντόρτμουντ λοιπόν; Ένα δείγμα πήραμε από το πρώτο ημίχρονο του Γερμανικού Σούπερ Καπ, όπου σχεδόν όλοι οι παραπάνω δεν έπαιξαν.
Πάρα πολύ γρήγορη ομάδα, με τρομερό transition, πίεση και μεγάλη προσπάθεια για γκολ.
Σε όλα τα εκτός έδρας στην Bundesliga όπου θα πληρώνει το διπλό από 1,70 και άνω, αλλά και συνδυαστικές επιλογές του στυλ "Ντόρτμουντ και over 2,5" για μια ομάδα που αξίζει να την εμπιστευθείς. Στα μείον της, η απειρία και ότι θέλει χρόνο για να δέσει.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μετά την περσινή τρομερή πορεία προς τον τίτλο, όπου αν δεν έβρισκε τον "κομήτη" Λέστερ, πολύ πιθανόν να είχε κατακτήσει, είδε όλο τον κορμό να παραμένει!
Κέιν, Γιορίς, Άλι, Ντάιερ, Ρόουζ, Γουόκερ, Λαμέλα, Έρικσεν δεν πωλήθηκε κανείς!
Δυο ποιοτικές προσθήκες, τον anchor man Βίκτορ Γουνιάμα από την Σάουθαμπτον και τον touted as the next Ruud Van Nistelroy, Βίνσεντ Γιάνσεν από την Άλκμααρ που πέρσι στην Eredivisie έκανε 30 γκολ.
Στην πρεμιέρα με την Έβερτον, ακόμα κι αν έφαγε ένα τυχερό γκολ από τον Ρος Μπάρκλεϊ, οι Spurs πάλεψαν ακόμα και για την νίκη (1-1 τελικό σκορ) και η συνύπαρξη του Ολλανδού killer (Γιάνσεν) με τον Κέιν φάνηκε πως θα αποδώσει καρπούς.
Οι επαγγελματικές νίκες στις δύσβατες έδρες της Premiership που θα πληρώσουν 1,80 και άνω, τα γκολ σε live επίπεδο, αφού είναι μια τρομερά προπονημένη ομάδα με αντοχές, αλλά και draw no bet νίκες απέναντι στους μεγάλους είναι μερικά στοιχηματικά highlights.
Το μοναδικό ερωτηματικό το ότι παίζει Champions League οπότε η διαχείριση των αγώνων μπορεί και να την κουράσει.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Άλλο ένα παράδειγμα προς μίμηση, ομάδας με πλάνο, σχέδιο και ποδοσφαρικό ταπεραμέντο.
Ο κύκλος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκλεισε και τα κλειδιά πέρασαν στον Ρόναλντ Κούμαν.
Ο Ολλανδός ήδη μας παρουσιάσε μια ομάδα με λιγότερο μεν επιθετικό ενθουσιασμό αλλά με κοντινές γραμμές και πλάνο.
Ο Τζον Στόουνς εκποιήθηκε στην Σίτυ για 56 εκ αλλά μάλλον κανείς δεν θα κλάψει.
Ο Άσλει Γουίλιαμς από την Σουόνσι ήρθε για να δέσει με τον φοβερό και πλέον ώριμο Φούνες Μόρι, στο κέντρο αποκτήθηκε ο "νέος Καντέ" Ιντρίς Γκούειγ που πέρσι χάθηκε στο ναυάγιο Άστον Βίλα, ενώ έχει ήδη προβλέψει ενδεχόμενη πώληση του Λουκάκου με την απόκτηση του Γιανίκ Μπολασί από την Πάλας.
Και έπεται συνέχεια, αφού το ταμείο είναι συν. Η τακτική να ψωνίζει από την Premiership την ανεβάζει από την μετριότητα και φέτος το μομέντουμ είναι μαζί της.
Θεωρώ ότι θα χτυπήσει στα ίσια όλα τα ντέρμπι, όπου το g/g θα δίνει 1,80 (βλέπε το ματς με την Τότεναμ στην πρεμιέρα) ενώ οι άσσοι της τάξεως του 1,60 με 1,80 στην έδρα της, είναι vfm σημεία.

ΙΝΤΕΡ

Ήρθε η ώρα της αναγέννησης;
Ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανέλαβε το project να οδηγήσει αυτόν το "έξυπνο γαλαξία αστέρων" στην κορυφή.
Ο Ικάρντι έμεινε παρόλες της σειρήνες και ανανέωσε, ενώ ήρθαν και οι Καντρέβα, όπου μαζί με τον Πέρισιτς θα συνθέσουν τα φτερά, Ανσάλντι, Μπρόζοβιτς αλλά και μονιμοποιήθηκε ο Ντοντό.
Στο κέντρο ήρθε ως ελεύθερος ο Έβερ Μπανέγα, ενώ υπάρχει και ο Κοντογμπιά.
Χαντάνοβιτς, Μουρίγιο, Μιράντα, Μεδέλ, Γιόβετιτς και λοιπός κορμός, συνθέτουν μια ομάδα που αν δέσει μπορεί να κάνει ζημιές.
Θα την ακολουθήσουμε για πρωταθλητισμό και οποιαδήποτε αγορά άνω του 2,00 θα είναι στις επιλογές μας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Το ότι είναι η ομάδα του Ρομπέρτο θα μας έκανε εξ αρχής να την μελετήσουμε.
Εκτός του Ισπανού πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, οι Καταλανοί έντυσαν στα "ασπρα-μπλε" τους Ρέγιες (Σεβίλη), Χουράδο (Γουότφορντ), Λέο Μπαπιστάο (Ατλέτικο Μ.), Πάμπλο Πιάτι (Βαλένθια) και Ντεμικέλις (Μαν. Σίτυ), φτιάχνοντας ένα σύνολο έμπειρο και στιβαρό.
Στο τελευταίο φιλικό με την Γιουβέντους ισοφαρίστηκε στο 90΄(2-2) δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων της.
Θα παρακολουθήσουμε τα over της και θα την ποντάρουμε σε καλοπληρωμένους άσους.

Προφανώς και τα παραπάνω μοιάζουν αυτονόητα, με την έννοια ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν ήδη ποιότητα και όνομα.
Από το να κυνηγάμε όμως φαβορί που θα πληρώνουν 1,20 καλύτερα να παρακολουθήσουμε τις παραπάνω ομάδες, για όσους ψάχνουν τον ορθολογισμό και το χαμηλό ρίσκο.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε.

KEEP CALM & BET WITH RED PHILOSOPHER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου