Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Φέρτε να πιω να ξημερωθώ, Ολυμπιακάρα μου!

Πόσες άλλες στιγμές Θεέ μου! Πόσα άλλα συναισθήματα, πόσες συγκινήσεις θα μας προσφέρει αυτή η ομάδα;; Όσοι βρέθηκαν απόψε στο ΣΕΦ και άλλοι χιλιάδες που είδαν αυτήν την επική πρόκριση από τους δέκτες τους, αναφωνούμε όλοι μαζί "Μόνο ΕΣΥ Ολυμπιακέ"!! spanios

Δεν ξέρουμε αν ήταν ο έφιππος Άγιος Γεώργιος που "φώτισε" τον Πρίντεζη σε αυτό το τεράστιο σουτ νίκης - πρόκρισης..

Αν αυτός έδωσε δύναμη στον Μάντζαρη να σκοράρει λίγα λεπτά πριν τρίποντο με ταμπλό (!) ή αυτός που κίνησε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΓΕΤΗ Βασίλη Σπανούλη σε άλλη μια μεγάλη βραδιά..

Αυτός που έσπρωξε τον Λαφαγέτ σε κλέψιμο στο κατέβασμα της μπάλας που κατέληξε στον μοναδικό αιφνιδιασμό της βραδιάς, αυτός που θέριεψε τον Χάντερ να τα βάλει με τα "δαιμόνια" σε άμυνα και επίθεση..

Δεν ξέρουμε...

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε, είναι ότι θα εξιστορούμε και στα εγγόνια μας αυτήν την μεγάλη βραδιά, άλλη μια που μας χαρίζει αυτή η ομάδα, η καλύτερη σε όλα τα ομαδικά αθλήματα όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό μας.

Πόση άλλη περηφάνια και ανατριχίλα για εσάς μάγκες! Ψυχάρες..

Αφήνω στην άκρη την κριτική και κλείνω με την δική μου περιγραφή της τελευταίας φάσης:

"5,2'' δευτερόλεπτα και ο Ολυμπιακός επαναφέρει με σκοπό την νίκη πρόκριση. Είναι ένα μεγάλο σουτ και η μπάλα θα πάει στον Βασίλη. Πάμε λοιπόν, ο Μάντζαρης επαναφέρει, η μπάλα στον Kill Bill, παίρνει την διαδρομή προς το καλάθι, θα πασάρει στον Σλούκα, σούταρε Κώστα λήγει, η μπάλα περνά στο τρίποντο στον αγκυροβολημένο Πρίντεζη, το σουτ και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"...


4 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να καταγραφεί "ιστορικά", για να το ξέρουν και όσοι μας διαβάζουν, ο διάλογος Stouk-Spanios-Court λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας:

    Court: Stouk, τι βλέπεις;
    Stouk: Νίκη. Το πιστεύω.
    Spanios: Εγώ θέλω 20 πόντους διαφοράς για να μην αγχωθώ.
    Court: Ας κερδίσουμε εμείς και ας είναι ΜΕ BUZZER ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
    Stouk: Οκ, ας είναι με BUZZER, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...

    Χωρίς άλλο σχόλιο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΥΣ: Χθες λυπήθηκα και τους παίκτες της Μπάρτσα για τον τρόπο που έχασαν και αυτούς της ΤΣΣΚΑ, που περίμεναν τον αντίπαλό τους, είδαν και σίγουρα.. αγχώθηκαν...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stouk, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ! Λέγαμε πριν τρία χρόνια ότι αυτό της Πόλης δεν ξαναγίνεται. Να όμως που έγινε! Θα έχουμε να λέμε ότι το ζήσαμε, ότι ήμασταν εκεί....

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θέλω να καταθέσω, ότι μόλις τελείωσε ο αγώνας, μιά από τις πρώτες εικόνες που είδα στην τηλεόραση ήταν τον Court να πανηγυρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
    Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός αλλά είχε ψυχή και πήρε ενέργεια από τον κόσμο. Στην Βαρκελώνη, κερδίσαμε με τα τρίποντα, στο ματς της Τρίτης με το πολύ τρέξιμο και τον γρήγορο ρυθμό, χτες κερδίσαμε με την ψυχή και την βοήθεια..... του Χριστού και της Παναγίας, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτούργησε ακριβώς. Αντιμετωπίσαμε μιά εχθρική διαιτησία, τη νικήσαμε μαζί με τον κακό εαυτό μας και την Μπαρσελόνα, οπότε λέω να το ρίξω στη θρησκεία, γιατί σοβαρή εξήγηση γιά το πως έγιναν όλα αυτά ΚΑΙ με πίεση χρόνου, ΚΑΙ με τους Καταλανούς να έχουν να δώσουν 3 φάουλ στο τέλος, ΚΑΙ με το Ναβάρο να εκτελεί βολές.....ουφ, τι να πω!
    Τελειώνω με την ελπίδα αυτή η ομάδα να φτιάξει κάποτε τον μύθο που αξίζει να τη συνοδεύει, να βρεθεί κάποιος ....Χατζηγεωργίου του μέλλοντος να λέει και γιά μας όλα τα ηρωικά που συνοδεύουν τον εξάστερο.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ντου ξεχώρισαν το σπριντ του court στο παρκέ και ο spanios να του βγαίνει το παπούτσι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή