Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι ερυθρόλευκοι κολύμβητές ζεσταίνουν τις μηχανές για το Παγκόσμιο!


Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Καβαλιώτη ανακάλυψε Γιαννιώτη, Φωκαϊδη και Αραούζου στην προετοιμασία τους στην Καβάλα... 


Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας οι 15 αθλητές, οι 5 αθλήτριες και οι 2 προπονητές της ομάδας του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήκουν στην εθνική ομάδα κολύμβησης, έχοντας σημαντικότατες πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις. 
Οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες προετοιμάστηκαν εντατικά από τις 4 Απριλίου ενόψει των επόμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, με βασικότερη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Καζάν της Ρωσίας. Η προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών του Ολυμπιακού -οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας- κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα και η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο.
Τα πλέον σημαντικά μέλη της αποστολής, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης και οι πρωταθλητές Ευρώπης Αντώνης Φωκαΐδης και Κέλλυ Αραούζου, "ξέκλεψαν" λίγο χρόνο από το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και μίλησαν στον Καβαλιώτη και στην κάμερα του Kavala Portal για την προετοιμασία τους και τους στόχους τους.
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ και τα βίντεο με τις δηλώσεις των ερυθρόλευκων πρωταθλητών!
Καβαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου