Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Μια του ΚΛΕΦΤΗ, δυο του ΚΛΕΦΤΗ, τρεις και τον τσακώσανε...


Δυστυχώς σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπάλα. Για ακόμα μία φορά ένα αποτέλεσμα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ θα κριθεί στο δικαστήριο.
Χθες η "ταξιαρχία της εξυγίανσης" του Ρώσου Χαλίφη που βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δέχθηκε μια δίχως προηγούμενο τιμωρία και ξεφτίλα! Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε...!
Ο Αντιδραστικός θυμάται κάποια γεγονότα της τελευταίας διετίας και σχολιάζει τα χθεσινά τραγέλαφα της Τούμπας...


Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά... Ο τροχός και η ρόδα τελικά μερικές φορές γυρίζουν. Θυμηθείτε λίγο τι συμβαίνει την τελευταία διετία... Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τη στενή συνεργασία με τον Ρώσο επενδυτή/χαλίφη χθες τιμωρήθηκαν από το "δικό τους χέρι".
Τιμωρήθηκαν και ξεφτειλίστικαν με τον ίδιο εξωαγωνιστικό και ύπουλο τρόπο που αυτοί οι ίδιοι υποχθόνια επέλεξαν.

Τι έκαναν πέρυσι οι αβανταδόροι εκ Μακεδόνιας;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ματς που έχαναν (να το τονίσουμε αυτό) από τον ΠΑΟ, το κέρδισαν στα ΧΑΡΤΙΑ και μάλιστα οι Πράσινοι εκτός από μηδενισμό και κεκλεισμένων έφαγαν και -3 βαθμούς αλλά και -2 από το επόμενο πρωτάθλημα (το φετινό). Παράλληλα (με διαρκείς συναντήσεις σε καφετέριες των Χανίων) κυνήγησαν μέχρις ΕΣΧΑΤΩΝ τιμωρία του Ολυμπιακού για δήθεν επεισόδια με τον Πλατανιά, σε μια ιστορία που φάνηκε περίτρανα (από τις διαφορετικές καταθέσεις των παιχτων του Πλατανιά) πως ΒΡΩΜΑΓΕ... Αποτέλεσμα να φάει κεκλεισμένων των θυρών ο Ολυμπιακός.

Και πάμε στα φετινά των εξυγιαντών "από εκεί ΜΠΑΝΩ".. Ο Ολυμπιακός (με τον ΠΑΟΚ να εμπλέκεται στις δικαστικές αίθουσες λόγω "έννομου ενδιαφέροντος"...) για επεισόδια ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ με την ΑΕΚ, καρατομείται με -3 και κεκλεισμένων των θυρών...

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ για το πλιάτσικο στους Ζωσιμάδες την βγάζει ζάχαρη, ενώ ακόμα και πέρυσι για τα χειρότερα επεισόδια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (στον τελικό με την ΑΕΚ) έπεσε... στα μαλακά.
Μια του κλέφτη-δυο του κλέφτη, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ όμως! Ολόκληρο το "σύστημα της εξυγίανσης" (Ρώσοι, Παοκ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πληρωμένα μέσα κτλ) την πάτησε...!!! Τώρα ΕΙΔΙΚΑ με το δεδικασμένο από τον Παναθηναϊκό πέρυσι, όσο και να προσπαθήσουν (ήδη λέγεται πως θα ζητήσουν να γίνει ο αγώνας, πατώντας στην ιατρική γνωμάτευση για τον Γκαρθία, ξεχνώντας πέρυσι πως ο Ίβιτς δεν είχε και τίποτα σοβαρό και ας έφυγε με καρότσι αναπηρικό από τη Λεωφόρο!!!) οποιαδήποτε ποινή πλην της ΙΔΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ που έφαγε ο Παναθηναϊκός πέρυσι (κοινώς μηδενισμό στο ματς, -3 φέτος, -2 του χρόνου και κεκλεισμένων αγώνες), θα ισοδυναμεί ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...

Το πρωτάθλημα που λυσσασμένα παλεύουν εδώ και 33 χρόνια, φέτος θα το χάσουν ΜΟΝΟΙ τους. Θα το χάσουν από την πονηριά τους, τα κόμπλεξ τους και βέβαια από την "φαταουλική" διάθεσή τους. Ειλικρινά με όσα έχουν προηγηθεί την τελευταία διετία (με την ξαφνική αναρρίχηση του Ivan Savvides στα κοινά της χώρας και τα πάρε δώσε του με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τις απίστευτες δηλώσεις διαγγέλματα πολέμου, τους "δικούς τους προέδρους", τα διαιτητικά όργια και κυρίως με την εμμονή τους με τα δικαστήρια) το χθεσινό αποτελεί μεγάλη νίλα, μεγάλη τιμωρία! Βρώμικα επέλεξαν να κινηθούν και βρώμικα τιμωρούνται... Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, τελικά πως τα φέρνει η ζωή κάποιες φορές...

Το χειρότερο όλων βέβαια είναι η διάσταση απόψεών τους. Και του επίσημου ΜΠΑΟΚ και κυρίως των πληρωμένων sites/δημοσιογράφων. Οι ίδιοι που πέρυσι υποστήριζαν τον Ίβιτς και την διακοπή του αγώνα, φέτος ΤΟΛΜΟΥΝ και λένε άλλα. Τα ακριβώς αντίθετα βασικά... Η κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο... Δυστυχώς για αυτούς τα γραπτά... μένουν...

Υγ: θα σχολιάσω σύντομα και την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί... Σε άλλες εποχές θα έλεγα να μπει μέσα, να το παίξει το ματς και να τους... κερδίσει. Παρόλα αυτά ήταν και είναι τόσο μα ΤΟΣΟ εριστικοί και προκλητικοί στον ΠΑΟΚ (το απέδειξαν σήμερα ακόμα πιο περίτρανα), που πραγματικά έπραξε σωστά η ομάδα με το να αποχωρήσει.

2 σχόλια:

  1. Φίλε Αντιδραστκέ, μπράβο γιά την ανάλυση, εξαιρετική.
    Θα σταθώ στην αποχώρηση της ομάδας, όπως και του ΠΑΟΚ πέρυσι με τον ΠΑΟ και θα πω ότι σωστότατα έγιναν.
    Χρόνια λέγαμε όλοι ότι αγώνες που γίνονται αφορμές γιά βία και αλητείες πρέπει να διακόπτονται. Και πλέον πάει να γίνει πραγματικότητα αυτό. Είναι σκληρο΄μοιάζει "δειλό" αλλά αυτός ο λαός δεν καταλαβαίνει από χαιδέματα. Αν έδειχνε "ανδρεία" ο Γκαρθία το παιχνίδι θα άρχιζε και στην πρώτη στραβή ο μηχανάκι θα κατέληγε σε κάποιο κεφάλι.
    Τέλος! Τα ματς θα διακόπτονται μέχρι να βάλουν μυαλό όλοι. Ο ΠΑΟΚ όπως πάντα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξετσιπωσιάς και βλαχιάς, και συμπεριφέρθηκε σαν ομάδα αγροτικής κωμόπολης με πρόεδρο τον τοπικό ...κρεατέμπορα. Εμείς πρέπει να επιμείνουμε στη στάση μας, και το κυριότερο να δηλώσουμε ότι αν ποτέ γίνει το ίδιο στο Φάληρο θα ζητήσουμε πρώτοι εμείς να τιμωρηθούμε. Αυτό θα ήταν πραγματικός ανδρισμός και όχι να βάζαμε ...επίδεσμο στον Γκαρσία και να τον ρίχναμε στη ζούγκλα με τους ...κομπλεξικούς. Έγινε μιά αρχή επιτέλους. Χίλιες φορές να παίρνονται νίκες στα χαρτιά παρά να κινδυνεύουνε ζωές.
    paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε παρατηρητη συμφωνω απολυτα... Βεβαια οταν αποχωρεις, καλό ειναι το δικό σου γήπεδο να ειναι εκκλησία... Αντιδραστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή