Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Θρύλε, γίνε η... Μπαρτσελόνα τους!


Ο Τούντορ θέλησε να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, λέγοντας ότι "ο Ολυμπιακός δεν είναι Μπαρτσελόνα". Σκέφτηκε, όμως, ότι μπορεί να... τσαντίσει τον Φορτούνη και την παρέα του και να πάθει τα... καλά του Οκτώβρη;;;Stouk


Εκείνη η επιβλητική νίκη στην Τούμπα με 0-2 ήταν αντιπροσωπευτική της διαφοράς των 2 ομάδων. Ο Ολυμπιακός καλείται, λοιπόν, για μια επανάληψη, που θυμίσει γιατί είναι το αφεντικό...

Ευτυχώς σιγά-σιγά αρχίζουν τα... ωραία για τον Ολυμπιακό. Ντέρμπι και ευρωπαϊκά ραντεβού είναι προ των πυλών μετά από καιρό και η αρχή γίνεται με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Ο κόσμος δεν ζητάει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από το να αποτυπωθεί στο χορτάρι η αξία της ομάδας, σε συνδυασμό με τη χαοτική διαφορά με την... αρμάδα του Σαββίδη.

Είναι καιρός, πέρα από τα αήττητα σερί και τα ρεκόρ (που λίγους ενδιαφέρουν, πιστέψτε με) να βρεθεί extra κίνητρο για όλους. Κόσμο, προπονητή και παίκτες.

Βέβαια, η έλλειψη πληθώρας Ελλήνων στην εντεκάδα και η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, φέρνει τον κίνδυνο να δούμε πράγματα προηγούμενων σεζόν, όπου οι ξένοι δεν έβρισκαν τα απαραίτητο πάθος που είχαν στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά ραντεβού και έβλεπες αποτελέσματα (και εμφανίσεις...)που δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα.

Τώρα, όμως, ίσως ο παράγοντας Σίλβα παίξει τον ρόλο του. Ο Πορτογάλος κόουτς δείχνει απόλυτη προσήλωση και μεθοδικότητα, που δύσκολα θα αφήσει τους παίκτες να χαλαρώσουν.

Plus ότι τα ματς με την Άντερλεχτ ακολουθούν και υπάρχει ανάγκη εύρεσης ρυθμού και...momentum!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου