Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Συνεχιζόμενες νίκες των Αγγελόπουλων! Επιστρέφει ο Παπανικολάου!

Οι Πρόεδροι απέδειξαν για μια ακόμα φορά την υπεροχή τους απέναντι σε "βλάσφημους" και αγωνιστικά ανύπαρκτους αντιπάλους και ντύνουν -Μπαρτσελόνα επιτρέπουσας- τον Κώστα Παπανικολάου ξανά στα ερυθρόλευκα! spanios


Είναι γεγονός! Ο Κώστας Παπανικολάου, ένα ακόμα εγχώριο, επίτιμο μέλος της χρυσής ομάδας των back to back τίτλων της Euroleague, επιστρέφει για να συνεχίσει την "δουλειά" και να γιγαντώσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας και να ανταμώσει με τα alter ego του.
Άνευ προηγουμένου ήττα για τον ΠΑΟ που και πάλι έδινε περισσότερα, ενώ ρωτήθηκαν και οι οπαδοί και είπαν "ναι" για την υπογραφή του Παπ, αλλά πλέον το όραμα, η υγεία και ο "οργανισμός" που λέγεται Ολυμπιακός, δεν μπορεί να συγκριθεί!
Άλλη μια οικονομική υπέρβαση από τους Προέδρους, που με την εφορία να αγγίζει το 110%, σίγουρα έδωσαν άλλο ένα χρυσό συμβόλαιο στον έλληνα διεθνή!
Πλέον περιμένουμε την Μπαρτσελόνα...

Ο Παπ, σαν άλλος "Πρίντεζης", που γύρισε από την Ανδαλουσία και την Μάλαγα, ως "παλαίμαχος", ως "τελειωμένος" και έχει εξελιχθεί σε ιερό τέρας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και του Ολυμπιακού, καλείται να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο και να μας χαρίσει όσα ανάγκασαν την Μπάρτελόνα με τα λεφτά του ποδοσφαίρου το 2013, να σκάσει κοντά στα 5 εκ για τον Παπανικολάου.

Ένα σύγχρονο all around forward, με τρίποντο, τάπα, παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, τρομερή ενέργεια, άμυνα, γρήγορα πόδια.

Ο "οργανισμός" που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ομάδα των τριών τελικών τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τρεις διαφορετικούς προπονητές (!!), προσφέρει εγγυημένες πλέον επιτυχίες και είναι βέβαιο ότι ο "Κωστάκης" μας, όπου οι Πρόεδροι έδωσαν το 2009, 1 εκ στον Άρη (για την ιστορία, τον "έσωσαν" οικονομικά εκείνη την περίοδο) θα βρει τα πατήματα του, ενώ το εύρος του συμβολαίου του, μέχρι το 2019, δείχνει το  μακροπρόθεσμο πλάνο της επιστροφής του..

Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου (επαναλμβάνω, Μπαρτσελόνα επιτρέπουσας), Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Αθηναίου ένας τρομερός κορμός που ΕΓΓΥΑΤΑΙ έναν Ολυμπιακό, πρωταγωνιστή.
Με Λοτζέσκι, Γιανγκ και Μιλουτίνοβ "κλεισμένους" και το μπάτζετ σε καιρούς καταστροφικούς να παραμένει στα ύψη, ο Ολυμπιακός μας δίνει συνέχεια χαρές, είτε μιλάμε για τίτλους, είτε για μεταγραφικές νίκες!

Μην ξεχνάμε, ότι χωρίς ΜΜΕ που να χειραγωγεί, ο Ολυμπιακός σαρώνει επικοινωνιακά.
Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Μάντζαρης, Παπανικολάου (ακόμα και ο Σλόυκας που απέρριψε εκ της γεννέσεως της, την πρόταση του ΠΑΟ), ο αντίπαλος μένει με τις κραυγές και απαντάει με... Σχορτσανίτη και Χάρη Γιαννόπουλο.

Η ήττα από την Μπάμπεργκ, φυσικά και πόνεσε, αλλά το -24 έγινε -2 και η refuse to lose νοοτροπία είναι ακόμα εδώ.
Ο δρόμος είναι μακρύς, η ομάδα θα έχει μαζί της άλλο ένα ζωτικό γρανάζι -τον Παπανικολάου- και συνεχίζουμε να νοιώθουμε κραταιοί, δυνατοί και μια πραγματική μπασκετική οικογένεια..

Οι νίκες συνεχίζονται!!


2 σχόλια:

  1. Παίζουν και αυτά ρόλο... Κάποτε ήμασταν εμείς στη θέση του καρπαζοεισπράκτορα, ακόμα και σε μεταγραφικές υποθέσεις... Τώρα είναι αλλιώς...

    Stouk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Spanios, η ομάδα γίνεται πια σημείο αναφοράς για το σύνολο του οργανισμού που ακούει στο όνομα "ελληνικό μπάσκετ". Με εξαίρεση το γνωστό σύστημα Βασιλακόπουλου, το οποίο όμως ασθμαίνει και πνέει, πια, τα λοίσθια, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει την αποδοχή, τον σεβασμό αλλά και τις προοπτικές ανάδειξης, καθιέρωσης και εξέλιξης μπασκετμπολιστών ως η νέα μεγάλη σχολή στην ευρωπαϊκή καλαθοσφαίριση. Το κέρδος από τη δημιουργία ενός ελληνικού κορμού μακράς πνοής είναι τεράστιο και είμαι βέβαιος ότι στα γεράματά μας θα μιλάμε για τον σημερινό Ολυμπιακό όπως μιλάμε τώρα για την Βαρέζς, την Καντού, την Ρεάλ, την Μακάμπι, την Γιουγκοπλάστικα, το Μιλάνο, τον Άρη, την Μπάρτσα και τον Παναθηναϊκό των προηγούμενων δεκαετιών. Η διαφορά θα είναι ότι, γεροί να είμαστε όλοι, η Ιστορία ακόμη και τότε θα εξελίσσεται μπροστά μας! Οι Αγγελόπουλοι είναι στα πολύ πρώτα 40ς τους, μην το ξεχνάμε αυτό!

    Court Central

    ΑπάντησηΔιαγραφή