Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ο μύθος ότι ο Ολυμπιακός "θάβει" τα Ελληνόπουλα

Ο Ολυμπιακός "σαρώνει" την Ελληνική αγορά εδώ και χρόνια. Οι καλύτεροι ξένοι και κυρίως οι καλύτεροι Έλληνες, πιάνουν λιμάνι, αλλά οι περισσότεροι ξεχνάμε ότι η φανέλα είναι πολύ βαριά και δεν την αντέχει κάποιος μόνο με το όνομα του ή το ταλέντο του. Όσοι πέτυχαν ή θα πετύχουν είναι προϊόν δουλειάς και δικαιοσύνης. Αναλύει ο spanios


Για να προλάβω τους κακεντρεχείς, έχω διατυπώσει πάμπολλες φορές την άποψη ότι οι δανεικοί σε ομάδες δεξιά και αριστερά είναι κατά των "αρχών" μου και δεν το συντηρώ.

Ο Ολυμπιακός αποκτάει ότι καλύτερο κινείται στην ελληνική αγορά και το κάνει για να γίνει καλύτερος, για να μεταπωλήσει για να δίνει λόγο ύπαρξης στο καλύτερο εγχώριο προϊόν.

Επειδή όμως παίρνει πολλούς και οι φίλαθλοι περιμένουμε αντιστοίχως πολλά, ενώ -μην κρυβόμαστε- μας γοητεύουν τα ελληνόπουλα, από "μισθοφόρους" τύπου Ντουρμάζ ή Μόνχε (!) δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι άδικος ή "θάβει" τα ταλέντα!
Απλά η φανέλα του είναι τόσο βαριά που δεν τη σηκώνει ο καθένας, πόσο μάλλον τα νέα παιδιά!

Και ρωτώ:
Ποιος αδικήθηκε; Ποιος άξιζε και δεν πέτυχε, με ευθύνη της ομάδας και των προπονητών του;
Ο Βλαχοδήμος που αποκτήθηκε μάλιστα σχεδόν για 1 εκ;
Ο Τάτος; Ο Γκαλίτσιος; Ο Τζανακάκης; Ποιος;
Μήπως αδικήθηκε ο Λυκογιάννης ή ο Κατάι (άντε να βάλω και έναν ξένο)..

Σας προκαλώ να σκεφτείτε, έστω έναν που αδικήθηκε ή έκανε καριέρα φεύγοντας από τον Ολυμπιακό!

Οπότε ας κάνουμε υπομονή με τον Γιαννιώτα, τον Τζανδάρη ή τον Κολοβό, όσο και να θέλουμε να τους δούμε να μεγαλουργούν με την "ερυθρόλευκη", ο Ολυμπιακός δεν είναι Άρης, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Ακόμα και οι Καπίνο και Γούτας, που έχουν μεγαλύτερες -κατ' εμέ- περγαμηνές θέλουν πολλά ψωμιά και είμαι σίγουρος ότι αν αξίζουν θα παίξουν στον Ολυμπιακό.

Να το πάρουμε και αλλιώς;

Δεν έπαιξε και έγινε αρχηγός ο Μανιάτης; Δεν καθιερώθηκε ο Σιόβας, δεν "εκτοξεύθηκαν" οι Μανωλάς και Σάμαρης, δεν ξεκινά να λάμπει ο Φορτούνης; Θα δείτε ότι φέτος δε, θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Μπουχαλάκη!
Ακόμα και ο Αυλωνίτης παίρνει τις ευκαιρίες του..
Δεν πωλήθηκαν οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης, πηγαίνοντας σε μεγάλα πρωταθλήματα;

Όποιος αξίζει παίζει στον Ολυμπιακό, ειδικά αν είναι Έλληνας!

Μην το ψάχνουμε λοιπόν, ακόμα και οι προπονητές το ξέρουν αυτό, ότι αναδεικνύοντας έναν Σάμαρη ή έναν Μανωλά, μόνο κέρδος έχουν..

Ο Ολυμπιακός έχει αναδείξει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που του δίνει πραγματική δυνατότητα να φύγει για μεγαλύτερη ομάδα και να εξελιχθεί.

Ταλέντα θάβουν οι ομάδες που δεν μπορούν καν να πείσουν ένα παίκτη σαν τον Τζανδάρη να παραμείνει στην ομάδα τους.

Η διοίκηση της ομάδας που τόσα εγώ της έχω καταλογίσει κατά καιρούς, έχει πιστό πλάνο για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα πληρώνει καλά (2 εκ ο Καπίνο, 800 χιλ ο Γούτας και 500 χιλ ο Γιαννιώτας έως τώρα)..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου